ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!


ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

07 Μαρτίου 2013

Ζήτημα εσχάτης προδοσίας από τον Σαμαρά, προέκυψε με όσα δήλωσε η δυναμική βουλευτής των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», Ραχήλ Μακρή κατά την αποκλειστική της συνέντευξή στην «Ε.Ω.».
Συγκεκριμένα, η κ. Μακρή είπε για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ότι: εκτελεί μεθοδευμένο σχέδιο σε βάρος του λαού, παραβιάζει το Σύνταγμα και τους Νόμους προς όφελος των ημετέρων, έχει υπογράψει συμβόλαιο υπέρ των τοκογλύφων, ενώ στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), μαζί με τις επιχειρήσεις χαρίζει και όλα τα απόρρητα στοιχεία στρατηγικής σημασίας, γεγονός πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά!
Ακόμη, η Ραχήλ Μακρή, παραλληλίζοντας τον Α. Σαμαρά με τον Γ. Παπανδρέου, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ο Παπανδρέου μοιάζει με αρνάκι μπροστά στον Σαμαρά», αναφορικά με όσα διαπράττει ο σημερινός Πρωθυπουργός. Αναμφίβολο είναι ότι ο Α. Σαμαράς είναι πολύ χειρότερος από τον Παπανδρέου και κυρίως πιο επικίνδυνος. Κλήθηκε από τους τοκογλύφους για να κάνει την πιο βρώμικη δουλειά σε βάρος του ελληνικού λαού και της χώρας. Συνειδητά εγκληματεί εναντίον του τόπου και του λαού. Μοιάζει με ψυχρό εκτελεστή χολιγουντιανής ταινίας. Με τη μόνη διαφορά ότι αποτελεί μια φρικτή πραγματικότητα για τον ελληνικό λαό. Από την πρώτη στιγμή που τον εξαπάτησε, μέχρι σήμερα. Αποδείχθηκε ελεεινός ψεύτης, παγιδεύοντας τους ψηφοφόρους με τα δήθεν "Ζάππεια" και τις δεσμεύσεις του για προστασία του εισοδήματος των εργαζομένων και των ευπαθών ομάδων (μισθωτών, συνταξιούχων, αναπήρων) για να αναδειχθεί τελικά στον πιο βάναυσο δυνάστη του λαού.
Έφτασε στο σημείο να ποινικοποιήσει την τεκνοποιία, αυξάνοντας τη φορολόγηση όσο πιο πολυμελείς είναι οι ελληνικές οικογένειες.
Επιβάλλει τους πιο εξοντωτικούς φόρους από θεσπίσεως του ελληνικού κράτους και ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία στους εχθρούς και κατακτητές της Ελλάδος. Ξεπουλάει τον τόπο, τον λαό και τις επόμενες γενιές Ελλήνων, είναι δε έτοιμος να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Η πρόσφατη άφιξη του διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς και η συνομιλία που είχε με τον Πρωθυπουργό, περιελάμβανε τις διαδικασίες για το ...πλασάρισμα του ονόματος «Νέα Μακεδονία» ή «Άνω Μακεδονία» στα Σκόπια. Ο Σαμαράς δεν θα διστάσει να βάλει ταφόπλακα και στην ιστορική μας Μακεδονία.
Έχει συμπεριλάβει στο ΤΑΙΠΕΔ όχι μόνο όλες τις προς πώληση επιχειρήσεις του κράτους αλλά μαζί με το πωλητήριο, δίνει και απόρρητα επιχειρησιακά μυστικά στους υποψήφιους αγοραστές! Το δήλωσε σαφώς η κ. Μακρή.
Έχει ανοίξει την κερκόπορτα στους εχθρούς, εκτελώντας προθύμως τα σχέδια των τοκογλύφων! Μέσα σε μια νύχτα, οι Γερμανοί του ΟΤΕ (Deutsche Telekom) ξεπούλησαν τον μοναδικό ελληνικό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο και άφησαν την χώρα χωρίς ιδιόκτητες δορυφορικές επικοινωνίες, ενώ οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όσο και η κυπριακή Εθνοφρουρά έμειναν κυριολεκτικά στο έλεος των εχθρών. Ο Hellas Sat, πουλήθηκε στην ArabSat κατά 99,05% έναντι 208 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ο ΟΤΕ.
Ο Α. Σαμαράς έχει βάλει την υπογραφή του τόσο στην εγγραφή του χρέους στο αγγλικό δίκαιο (που σημαίνει βέβαιο κατάσχεση της δημόσιας περιουσίας) όσο και στην κλοπή των αποταμιεύσεων των ομολογιούχων του Δημοσίου! Τους εμπαίζει με τον χειρότερο τρόπο, ενώ προχθές όταν οι δύσμοιροι ομολογιούχοι διαμαρτύρονταν για την κλοπή των κόπων μιας ζωής, τούς ...ψέκασαν με χημικά τα ΜΑΤ!
Την ίδια τακτική αρπαγής των αποταμιεύσεων των εργαζομένων επιφυλάσσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός και στους συνταξιοδοτούμενους από τους οποίους «έκοψε» κατά 83% το εφάπαξ το οποίο οσονούπω θα καταργηθεί ολοκληρωτικά!
Σελίδες ατελείωτες μπορεί να γράφει κανείς για τον δωσιλογισμό του Σαμαρά. Η ιστορία πάντως θα τον γράψει με τα μελανότερα χρώματα.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να τον καθίσει στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes