ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Η πλέμπα της ελληνικής Βουλής της Σιεμενς και της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ του Κολλεγίου των Αθηνών

18 Απριλίου 2013

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου


Προδοτικες ηγεσιες κυβερνησαν μεταπολεμικα και συνεχιζουν να κυβερνουν την Ελλαδα. Απο το σχεδιο Μαρσαλ μεχρι τα τελευταια τοκογλυφικα δανεια της Σοβιετικης-Ε.Ε. και του ΔΝΤ ο σκοπος ηταν ενας: να βυθισουν την πατριδα μας σε εναν νεο Μεσαιωνα και να την λεηλατισουν χωρις πολεμο, χωρις αιμα και χωρις καμια «ουσιαστικη» αντιδραση. Αυτο επιτευχθει με την καταστροφη και της στοιχειωδους δημοκρατικης λειτουργιας στην βουλη της Σημενς και της λεσχης της Μπιλντερμπεργκ του κολεγιου των Αθηνων, στην χωρα που γεννησε η ιδια την δημοκρατια.
Για την λεηλασια που λαμβανει χωρα απο το 2009 δεν υπηρχε καμια αναγκη να χυθη αιμα, εφοσον αρκουσε ο οικονομικος πολεμος για να αποδωση τα ιδια αποτελεσματα, που απεδωσε η γερμανοβουλγαροιταλικη κατοχη. Πανω απο 1,5 εκατομμυριο Ελληνες βρισκονται σημερα σε κατασταση απογνωσης και αθλιοτητας ενω ηδη περιπου 40000 Ελληνες εχουν αυτοκτονησει, απο απογνωση.           
Μεσω της Λεσχης Μπιλντεμπεργκ, δηλαδη της Λεσχης των επιγονων παλαιων χρηματοδοτων του Χιτλερ, της Λεσχης της Μπλεμπας των «Συνασπισμων των Βλακων», της Λεσχης των σκουπιδιων της νυν τριτοκομματικης κυβερνησης, εφαρμοσθηκε εις την πατριδα μας πρωτα, η πολιτικη λεηλασιας των λαων της ευρωπης. Mε την Σοβιετικη - Ε.Ε. ωθησαν οι επιγονοι των παλαιων χρηματοδοτων του Χιτλερ και την Ελλαδα σε κοινες πολιτικες, μονο και μονο για να μπορουν να χειριζονται τα κρατη της ευρωπης ομαδικα για εγλωβισμο σε διδικασιες  που θα τους επετρεπαν να προωθησουν στην εξουσια, δικους τους καθε φορα ανθρωπους, απο τον σκοπιδοτοπο των «Συνασπισμων των Βλακων», που ελεγχουν μεσω της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ, για να προδωνουν. Οι ευρωπαιοι χαμενοι μεσα στο νεοτοκο ενθουσιασμο για την ενοποιηση τους και προδομενοι απο την μεγαλυτερη πορνη της ιστοριας, την Γερμανια, τυφλωθηκαν και δεν ειδαν τα γρηγορα και ανησυχητικα σημαδια της καταιγιδας που βρισκεται τωρα προ των θυρων.
Κατα τον πρωην συμβουλο ασφαλειας του προεδρου των ΗΠΑ Carter, Ζμπιγνιου Μπρεζινσκι, αποτελει απολυτη αναγκαιοτητα για τις ΗΠΑ η διαιωνιση της κυριαρχιας τους στο ευρωπαϊκο και δηθεν δημοκρατικο προγεφυρωμα τους για να αποφευχθη τελεσιδικα να γινη αυτο ενας παγκοσμιος αντιζηλος των ΗΠΑ. Ο κεντρικος γεωστρατηγικος στοχος των ΗΠΑ στην ευρωπη ειναι, να σταθεροποιηση  το ευρωπαϊκο προγεφυρωμα των ΗΠΑ στην ευρασιατικη ηπειρο, ωστε μια διευρυνομενη ευρωπη να μπορη να γινη πιο βιωσιμο εφαλτηριο για την κυριαρχια τους στον υπολοιπο κοσμο.
Σε αυτο το στημενο παιχνιδι παγιδευσης των λαων της ευρωπης με τον υπερδανεισμο, απο αυτους  που σημερα εξουσιαζουν μεχρι το κοκκαλο τις ΗΠΑ, διαλεξαν εναν λαο προδοτη της ευρωπης των πατριδων, την Γερμανια, με την οποιαν κανουν οτι θελουν, για να σκοτωνη αυτη τα αφελη θυματα-κρατη του σχεδιασμου των αφεντικων της. Οι εταιρειες των τοκογλυφων, που εξουσιαζουν μεχρι το κοκκαλο τις ΗΠΑ, υποβαθμιζουν πειραματικα την Ελλαδα και βαζουν την Γερμανια να την πυροβοληση, για να την φερη σε ακομα δυσκολοτερη θεση.
Στην Ελλαδα απο την αλλη πλευρα κανεις απο τα σκουπιδια της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ που ασκουν εξουσια δεν αντιδρα στις αυθαιρεσιες του Σοιμπλε, διοτι αυτος κρατα στα χερια του την λιστα της Σημενς και εκβιαζει για πληρη υποταγη τα θυματα του. Η μεγαλυτερ πορνη της ευρωπαϊκης ιστοριας, εμφανιζομενη κατ’ εντολη των αφεντικων της σαν «δανειστρια δυναμη», λεηλατει τα παντα στο περασμα της  με πρωτες χωρες την Ελλαδα και την Κυπρο. 
Στο ονομα του δημοσιονομικου εξορθολογισμου και της λιτοτητας, η Γερμανια κατ’ εντολη των αφεντικων της, καταστρεφει τις εθνικες οικονομιες των χωρων μελη της Σοβιετικης-Ε.Ε. και εκμεταλλευομενη αυτο, λεηλατει τα παντα μεσα σ’ αυτες. Η μεγαλυτερη αυτη πορνη της ευρωπαϊκης ιστοριας κλεβει εντος της Σοβιετικης –Ε.Ε. τους συμπαικτες της....
Απο την Ελλαδα αρπαξε τον ΟΤΕ, το Αεροδρομιο Βενιζελος και δεν ξερει τι αλλο στο μελλον. Βυθιζει την Ελλαδα στην φτωχεια μεσω των δανειων. Αυτα τα δανεια θα δωσουν στα αφεντικα της Γερμανιας και τον ελεγχο των αγροτων της Ελλαδος. Ηδη με την φθηνη εξαγορα της ΑΤΕ απο τον εβραιο της τραπεζας Πειραιως, με συνεργεια και του αλλου εβραιου της τραπεζας της Ελλαδος, που καθε αλλο παρα ελληνικη ειναι, περασε η αγροτικη ιδιοκτησια και η αγροτικη παραγωγη της Ελλαδος στα χερια των μεγαλοαπαταιωνων του κοσμου.
Εχοντας τον ελεγχο της τροφης στην Ελλαδα ελεγχουν και τους Ελληνες! Επιπλεον τα ιδια διεθνη καθαρματα σφραγισαν με πνευματικα δικαιωματα και τον πλουτο τροφιμων της φυσης. Επενδυσαν μεγαλα χρηματικα κεφαλαια σε εταιρειες βιοτεχνολογιας, οπως ειναι και το Μονσαντο, με το σκεπτικο να αναπτυσουν δηθεν ανθεκτικα σε ασθενειες φυτα, στην πραγματικοτητα ομως με εμφυτη τεχνικη βιολογικη παθογενεια, για να αναγκαζουν τους παραγωγους να αγοραζουν τα δικα τους λιπασματα και φυτοφαρμακα.
Οι ιδιοι ανθρωποι ειναι αυτοι που με την βοηθεια των σκουπιδιων της ΕΡΕ/ΝΔ στην Ελλαδα αποβιομηχανισαν την χωρα, ενισχυσαν τον παρασιτικο εμποριο της ληστρικης καπιταλιστικης οικονομιας και με την υπερχρεωση εφεραν την Ελλαδα με εμμεσο τροπο στο επιπεδο μιας αφρικανικης χωρας...  Οι τραπεζες των μεγαλοαπαταιωνων αγοραζουν τις ελληνικες εθνικες τραπεζες, οπως υπηρξε η ΑΤΕ, για ενα κομματι ψωμι, αγοραζουν τα οδικα δικτυα της χωρας για ενα κομματι ψωμι, αγοραζουν το σιδηροδρομικο δικτυο της Ελλαδος για ενα κομματι ψωμι και χρηματοδοτουν ολες τις παρασιτες εμπορικες επιχειρησεις, οι οποιες πωλουν την εθνικη αγορα και μπορουν πολυ ευκολα να κατατρεψουν καθε εθνικη προσπαθεια βιοτεχνικης και βιομηχανικης ανακαμψης.
Με τον τροπο αυτο τα οδικα δικτυα χανονται, τον ΟΤΕ τον καταβροχθιζει η Deutsche Telekom, τον ΟΣΕ τον καταπινει η Deutsche Bahn, το Αεροδρομιο Βενιζελος το εχει φαγει η Hochtief, η ελληνικη αγορα περναει στα χερια των Lidl, Aldy, Praktiker, Saturn ‘η Media Markt και ολοταχως με συνεργεια των εγχωριων σκουπιδιων της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ, χανονται τα επαρχιακα αεροδρομια, τα λιμανια, οι μαρινες κατω απο τα απαθη βλεματα του ναρκωμενου λαου. Τα γερμανικα βδελυγματα της ερημωσεως, Ραιχενμπαχ και Φουχτελ, οργιαζουν ανεξελεκτα εντος των τειχων μας!
Η Ελλαδα κυριολεκτικα δουλευεται και λεηλατειται συστηματικα με συνεργεια του σκουπιδαριου των «Συνασπισμων των Βλακων» και των μεχρι το κοκκαλο διαβρωμενων ΜΜΕ. Τα περι του διλημματος του νυν Πρωθυπουργου, εαν πρεπει ‘η οχι να θεση το θεμα των γερμανικων αποζημιωσεων, αποτελει σκετη κορο’ι’δια και αποπροσανατολιστικη τακτικη σε βαρος του ελληνικου λαου. Πως ειναι ποτε δυνατον ενας υπαλληλος της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ να τολμηση μια τετοια ενεργεια;

Ενας αλλος ηλιθιος υπαλληλος της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ τολμησε να μιληση για «δημοψηφισμα» και βρεθηκε εντος μιας νυχτας στους δρομους.....Για ποιο πορισμα της επιτροπης των εμπειρογνωμονων γινεται λογος; Για ποια αποψη των νομικων του κρατους ομιλειται; Ποιος απο το «σκουπεδαριο» θα τολμησει να διατυπωση γνησια ελληνικα πορισματα και να εκφραση γνησια ελληνικη αποψη;
Εθνικη πολιτικη σημαινει στηριξη στο ελληνικο μας νομισμα, στηριξη στην εθνικοποιημενη κεντρικη μας τραπεζα, στηριξη στην ελληνικη αγορα και στην ελληνικη οικονομικη πολιτικη. Η κριση του ευρω, ειτε το θελει ειτε δεν το θελει το σκουπιδαριο της Λεσχης Μπιλνερμπεργκ εντος των τειχων μας, ειναι εδω και δεν χρειαζονται πολλα για να κατανοησουμε, οτι σε λιγο η ευρωζωνη δεν θα υπαρχει. Δεν ειναι ποτε δυνατον να αυξανονται επ’ απειρο τα χρεη των κρατων-μελων της Σοβιετικης –Ε.Ε. και η αυξηση του πληθωρισμου να αποσιωπαται. Τρισεκατομμυρια ευρω διατιθενται μονο και μονο για να καλυφθη προσωρινα αυτο που ειναι οφθαλμοφανες. Το υπερχρεος αντιμετωπιζεται μονο με εναν συρομενο πληθωρισμο.
Αυτο ομως απαιτει την επιστροφη μας στο εθνικο νομισμα. Οσο περισσοτερο τοξικο νομισμα (ευρω) εισρεει στην Ελλαδα και στην Κυπρο υπο μορφη δοσεων δανειων απο την Τρο’ι’κα, τοσο περισσοτερο καταληγει ο Ελληνισμος αργοπεθαινοντας στον αβυσσο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes