ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟ 2000


ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟ 2000

Soros: Ο ευγενής χορηγός των σφαγέων, τώρα και στην Ελλάδα
Πως εκβίασε τον Πούτιν μέσω ΔΝΤ το 2000, τι θα κάνει στην Ελλάδα

Απριλίου 19, 2013

1/1/1993: Ο ελεεινός αχυράνθρωπος Γιέλτσιν δέχεται τον Σόρος στο Κρεμλίνο. Τι ακολούθησε, το γνωρίζουμε όλοι. Διάλυση της Ρωσίας, υπαγωγή στο ΔΝΤ, ξεπούλημα κάθε εθνικού πόρου, λιμοκτονία, άνθρωποι να πεθαίνουν στους δρόμους από το κρύο, μέχρις ότου ήλθε ο Πούτιν και τους έστειλε στον αγύριστο τιμωρώντας τους εκεί ολιγάρχες.
11/2009: Ο Γιώργος Παπανδρέου δέχεται στον Σόρος στο Μαξίμου. Τι επακολούθησε, το γνωρίζουμε όλοι… στο πετσί μας.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ΚΑΙ στην Βοστώνη, αυτοί που ανοίγουν την πόρτα στον Σόρος δίνοντας του κτίρια και δεχόμενοι “χορηγίες”, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί εάν δεν είναι συνένοχοι. Η ιστορία είναι αμείλικτη γι’ αυτούς που δεν την γνωρίζουν και η Ελλάδα τείνει στο μεταίχμιο που βρέθηκε η Ρωσία το 2000, όταν ο Πούτιν αποφάσισε να σταματήσει το εκεί “μνημόνιο” και να σώσει τον λαό του από την φονική αγκαλιά του ΔΝΤ.

Τις τραγικές ομοιότητες των δύο χωρών με τον Σόρος, τον Παπανδρέου ως Γιέλτσιν και τον Παπακωνσταντίνου ως Τσουμπάις τα έχουμε αναλύσει εδώ, στο ιστορικό άρθρο του Ολυμπία που έχει ξεπεράσει το 1 εκ. επισκέψεις: ''Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν''. Μιλήσαμε γιά όλα εκτός από μία λεπτομέρεια: Τον άνθρωπο που άνοιξε την κερκόπορτα στο ΔΝΤ και πώς ενεργοποίησε την ισλαμική τρομοκρατία των Τσετσένων για να εκβιάσει τον Πούτιν. Ποιός ήταν; Μα φυσικά, ο “φιλάνθρωπος” Σόρος!

Η συνέχεια

Το 2000 λοιπόν, ο Πούτιν ως νέος πρόεδρος της Ρωσίας, αποφασίζει την ρήξη με το ΔΝΤ. Η δήλωση του, μετά τον κλασσικό εκβιασμό ότι “πρέπει να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές αλλιώς δεν θα πάρει την δόση”, ήταν:
Τους τελευταίους μήνες οι σχέσεις μας πήραν χαρακτήρα μακροχρόνιου καθεστώτος συζήτησης των προβλημάτων, τα οποία εμείς θεωρούμε λυμένα, αλλά εσείς υποστηρίζετε άλλη γνώμη“.
Το αποτέλεσμα; Το ΔΝΤ δεν αποδεσμεύει τα δάνεια που έχει υποσχεθεί στη Ρωσία επί Γιέλτσιν ύψους 4,5 δισ. δολλαρίων, εφόσον εκκρεμούν «οι διαρθρωτικές αλλαγές» που συμφωνήθηκαν από τις δύο πλευρές.
Το σύνθημα “εξόντωσης” της Ρωσίας λοιπόν, έρχεται από τον Σόρος στο Νταβός αμέσως μετά την δήλωση Πούτιν: ” Το ΔΝΤ πρέπει να σταματήσει άμεσα να βοηθά την Ρωσία, λόγω της πολιτικής της στην …Τσετσενία!”
Οι εξελιξεις ήταν γεμάτες αίμα. Σαν και τον μηχανισμό αίματος που στήνουν στην Ελλάδα: Ο άνθρωπος που βλέπει Ελληνικά στρατόπεδα να μετατρέπονται σε κέντρα “μαχητών του τζιχάντ”, μιλά για “ψεκασμένους”.
Ο “μηχανισμός” απάντησε σύντομα με την γνωστή κατάληψη του θεάτρου της Μόσχας όπου ήταν και το πρώτο crash test για τον “ανεπιθύμητο” ηγέτη. Χρησιμοποιήθηκαν οι εκεί “κόνδορες” που δεν ήταν άλλοι από τους Ισλαμοφασίστες που είχαν απ’ ευθείας συνεργασία με την Αλ Κάιντα (σας θυμίζει μήπως τα Ελληνικά τεκταινόμενα που ως φαίνεται επωάζονται;). Και κατέληξε με την αιματοχυσία στο σχολείο του Μπεσλάν. Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις σφαγές του Χίτλερ και του Κεμάλ.

Η Ρωσία όμως κράτησε και απάντησε όπως έπρεπε. Η Ελλάδα κύριε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes