ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αντιμαλακιστικόν νομοσχέδιον


Αντιμαλακιστικόν νομοσχέδιον
5 Ἰουνίου, 2013
Όσον εύμορφος και εάν είναι η δημοκρατία, για να βγει το σκατό απαιτείται αγαστή συνεργασία τόσον του αριστερού όσον και του δεξιού κολομμερίου. Δεν δικαιούται το αριστερόν κολομάγουλον να κατηγορεί το δεξιόν για το σκατόν που έβγαλε.
Και σήμερον, μετά από 20 χρόνια καταστροφικών πολιτικών επί των ζητημάτων της λαθρομεταναστεύεσεως, είτε λόγω δειλίας όχι απλώς να αντιμετωπίσουν αλλά ακόμη και να δουν τα προβλήματα, είτε ακόμη και λόγω ανικανότητος ακόμη και να κατανοήσουν ότι έχουν κάνει την Ελλάδα το μπουρδέλο του κόσμου, έρχονται σήμερα και ζητούν την ποινικοποίησιν του ρατσισμού.
Τι σύμπτωσις! Το ίδιο ακριβώς έπραξεν και ο Μωάμεθ Β’ ο επονομαζόμενος «Πορθητής» μετά την Άλωσιν. Ποινικοποίησεν τον ρατσισμό των Ελλήνων απέναντι στους Τούρκους και τους εκτουρκισμένους. Μπήκαν στα δικά τα μας μέρη τουρκαλάδες, και στην συνέχεια όποιος ξεσήκωνε τους Έλληνες ενάντια στον οθωμανικόν ζυγόν κατηγορείτο ως ρατσιστής τρόπον τινά και έπαιρνε τον δρόμον για την αγχόνη ή για το μπουντρούμι. Ο πρώτος στην τάξιν χριστιανός ήταν κάτω από τον τελευταίο Τούρκο. Ο Έλλην χριστιανός δεν ήταν καν άνθρωπος, ήταν περιουσία των αντιρατσιστών τουρκαλάδων.
Όταν αργότερα οι Πόντιοι ξεσηκώθηκαν ενάντια στο «κράτος» του κατακτητή, αυτή των η ενέργεια χαρακτηρίστηκε ως προδοτική με τα γνωστά αποτελέσματα, να χάσουμε δηλαδή  προσωρινώς τις επί χιλιετίες πατρίδες μας. Σήμερα οι «ρατσιστές» Πόντιοι του ελληνικού Πόντου, οι ρατσιστές Έλληνες της ελληνικής Ιωνίας είναι πρόσφυγες στα τέτταρα σημεία του ορίζοντος ενώ οι αντιρατσιστές τουρκαλάδες βρίσκονται στα δικά μας μέρη, τα πιο πλούσια δηλαδή μέρη του τουρκικού κράτους.

Κάηκαν τα μπατζάκι των δειλών με την άνοδον της Χ.Α. όμως δεν κάνουν τίποτα όχι για να βγάλουν εκτός νόμου την Χ.Α. αλλά για να την βγάλουν εκτός πραγματικότητος. Δηλαδή να αλλάξουν την πραγματικότητα.
Αν το κάνουμε ολίγον τι παραβολικόν. Στην Ελλάδα λ.χ. δεν έχουμε παράδοσι στο Χόκεϊ επί πάγου. Αυτό δεν γίνεται επειδή δεν έχουμε καλούς αθλητές αλλά γιατί δεν έχουμε πάγο. Αν ξαφνικά έρθει κάποιος παγετώνας θα αποκτήσουμε και χόκεϊ επί  πάγου. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την Χρυσή Αυγή. Οι καταστάσεις την έφεραν στο προσκήνιο γιατί πολύ απλά επί 20 χρόνια η πολιτική δειλία των δειλών πολιτικών γέμισε την Ελλάδα με βαρβάρους. Από την εποχή της λεωφορειοπειρατείας επί Χρυσοχοΐδη, από την εποχή του Σορίν Ματέι, από την εποχή των ντεμέκ-επιχειρήσεων σκούπα που τάχα μου και δήθεν μου έστελναν τους Αλβανούς πίσω στην Αλβανία, το πολιτικόν προσωπικόν στην Ελλάδα έκανε τα πάντα για να αποδείξει την δειλία του και την αναποτελεσμάτικότητα του.
Δεν ξεχνούμε φυσικά κανένα περιστατικόν, δεν ξεχνάμε ότι ένας Έλλην όμηρος Αλβανού πειρατή σκοτώθηκε από πυρά της αλβανικής αστυνομίας γιατί ο δικός μας υπουργός Δημοσίας Τάξεως (Χρυσοχοΐδης) άφησε το λεωφορείο να περάσει τα σύνορα. Από τότε φάνηκε που πήγαινε το πράγμα και από τότε το καταλάβαμε αλλά περιμέναμε υπομονετικά 20 χρόνια να εμφανιστεί κάποιος πατριώτης αλλά πατριώτη δεν βλέπαμε. Και όλο περιμέναμε, και όλο δοκιμάζαμε αλλά φώς πουθενά.
Αποτελεσματικοί λοιπόν ήταν μόνον όταν μας ρουφούσαν τα εκατομμύρια στο χρηματιστήριον (Χ.Α.Α.). Στο ρούφηγμα εκατομμυρίων είναι αποτελεσματικότατοι. Αποφασιστικοί ήταν μόνον όταν δεκαπλασίαζαν το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων. Αλλά όπως και τώρα κατηγορούν τους Ο.Α. του 2004 για το κόστος και όχι τους εαυτούς των που ανέβασαν το κόστος, θαρρείς και φταίει ο θεσμός των Ο.Α. και όχι τα πρόσωπα που έτρωγαν τα εκατομμύρια, έτσι και σήμερα κατηγορούν εμάς που τα έχουμε πάρει στο κρανίο και όχι τους εαυτούς των που τόσα χρόνια τα έκαναν σκατά.
Αυτό βεβαίως κάνουν οι γάτες οι επτάψυχες. Χέζουν και μετά σκεπάζουν τα σκατά των.
 Σκέπασαν τα σκατά των στο σκάνδαλο του Χ.Α.Α., σκέπασαν τα σκατά των στους Ολυμπιακούς, τα ξανασκέπασαν εκατοντάδες φορές και σήμερα έχουν το θράσος να επιθυμούν να νομοθετήσουν ενάντια στο ρατσισμό οι ίδιοι που δημιούργησαν ή επέτρεψαν να δημιουργηθούν οι συνθήκες που νομοτελειακά οδηγούν σε αυτόν.
Η δημοκρατία όμως είναι πολίτευμα ανδρών και όχι πολίτευμα δειλών. «Ω άνδρες Αθηναίοι» ακούγονταν στον ουρανόν της πόλεως της Αθηνάς. Άνδρας θα πει αποφασιστικός αλλά και τολμηρός όπως και υπεύθυνος. Η δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα για γάτες που σκεπάζουν τα κόπρανα των.
Όποιος σιχαίνεται το χόκεϊ επί πάγου δεν χρειάζεται να σκοτώσει τους αθλητές, μπορεί απλά να λιώσει τον πάγο.
Όποιος σιχαίνεται την Χ.Α. δεν έχει παρά να της πάρει το γήπεδο και να διώξει όσους επί 20 χρόνια εποικίζουν την πατρίδα μας. 20 είναι τα χρόνια όχι 5. Και οι Αλβανοί μέσα είναι, λαθρομετανάστες είναι και αυτοί. Αν το ξεχνάμε αυτό είναι σαν να δικαιώνουμε τον χρόνο, σαν να αποδεχόμαστε το δίκαιον του εδάφους, δηλαδή σαν να δεχόμαστε ότι σε 5 χρόνια από σήμερα θα έχουμε και νομίμους Πακιστανούς ή Αφγανούς ή Νιγηριανούς η οτιδήποτε άλλο (δεν είμαστε ρατσιστές, δεν κάνουμε διακρίσεις, όλοι οι έποικοι ανεξαρτήτως χρώματος ή εθνικότητος είναι το ίδιο παράνομοι) στην Ελλάδα.
Όποιος φοβάται την άνοδο της Χ.Α. δεν έχει παρά να της πάρει το γήπεδο και όχι την μπάλα.
Ποίος όμως έχει τα κάκαλα να πάρει το γήπεδο της Χ.Α.; Μπορεί ο δειλός να γίνει ξαφνικά τολμηρός;
Ο λύκος κι αν εγέρασεν κι άσπρισεν το μαλλίν του
μηδέ την γνώμην άλλαξεν, μηδέ την κεφαλήν του.
Τι κάνουν οι δειλοί σήμερα για ακόμη μια φορά; Πολεμούν την Χ.Α. θα πει κάποιος.
Λάθος. Την ενισχύουν συνειδητά.
Της αφήνουν γήπεδο να παίξει μόνη της και οι δειλοί επενδύουν στην επομένη ημέρα, όταν η Ελλάδα θα έχει γίνει παντελώς σκατά, όταν το αίμα θα κυλάει σε κάθε πόλι και σε κάθε χωριό, όταν θα πλακώσουν οι κυανόκρανοι να μας ειρηνεύσουν, θα επανέλθουν οι δειλοί ως καλά παιδιά να ξανακάνουν κουμάντο, αφού θα έχουν παρουσιάσει (αυτό κάνουν σήμερα) στην διεθνή «κοινότητα» το πρόσωπο του καλού παιδιού που κάνει όλα τα χατίρια.
Το καταλάβαμε; Μας οδηγούν στην καταστροφή για να μας ξαναέρθουν ως σωτήρες.
 Θα μας κουνούν μετά το χέρι λέγοντας μας «σας τα λέγαμε εμείς, εμείς είμαστε οι σοφοί…» και άλλες παπαριές καμαρωτές.
Αντί δηλαδή οι επαγγελματίες δειλοί να κλέψουν το γήπεδο της Χ.Α. και να επαναφέρουν την Ελλάδα στους Έλληνες, μάς οδηγούν σε εθνοαπελευθερωτικούς αγώνες και μάλιστα επενδύουν στην ήττα μας ώστε μετά από αυτήν οι δειλοί προδότες δήθεν-δημοκράτες να επανέλθουν ως δικαιωμένοι αλλά και με ανανεωμένη την σύμβασιν των από τα ξένα κέντρα εξουσίας.
Τι θα κάνουν δηλαδή εάν λ.χ. αποφασίσει ο Ελληνικός λαός εθνικήν κυβέρνησιν;
 Αυτό που έκαναν και στην Κύπρο. Θα μάς προδώσουν για να εμφανιστούν στους ξένους ως καλά παιδιά, ως δίκαιοι και δημοκράτες. Πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα, τους ενδιαφέρει μόνον ο τρυφερός τους κόλος. Δεν πιστεύουν στην Ελλάδα, δεν πιστεύουν ότι το Ελληνικό έθνος μπορεί να τα καταφέρει. Πιστεύουν ότι μόνον μέσα στα πλαίσια των διεθνών συμμαχιών υπάρχει μέλλον και φυσικά διαμεσολαβητές αυτών των συμμαχιών μπορούν να είναι μόνον οι ίδιοι. Γιαυτό και είναι διατεθειμένοι να προδώσουν οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια, να προδώσουν τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να κατέχουν την κουτάλα.
Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την Χρυσή Αυγή γιατί ο Έλλην δεν την αντέχει την ανελευθερίαν. Επομένως ακόμη και εάν έλθει ένα τυραννικόν καθεστώς, δεν θα ανθέξει.
Η Ελλάς όμως κινδυνεύει όμως θανάσιμα από την Μετά Χρυσή Αυγή, την μεταπολίτευσιν β‘, περίοδον την οποίαν ετοιμάζουν από τώρα οι επαγγελματίες δειλοί, αναποφάσιστοι ξενοδουλικοί  που επενδύουν από τώρα σε εκείνην την περίοδο και σκάβουν από τώρα τον τάφο του Ελληνισμού για να βγάλουν μετά τον επικήδειον πάνω από τον εθνικόν μας τάφον.
Σήμερα λοιπόν τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειαζόμαστε αντιρατσιστικό νόμον. Χρειαζόμαστε έναν αντιμαλακιστικόν ώστε να λυτρωθεί επιτέλους η Ελλάς από την μαλακία που αιώνες τώρα την ταλαιπωρεί.
Το φιλοσοφικό ερώτημα είναι: μπορεί ο μαλάκας να κρίνει την μαλακία;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes