ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

H ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 4ε


H ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 4ε

17 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2013

Επισκεπτης μας καταγγελει: Δηλαδή, την ίδια τακτική "οικονομίας χρόνου" και διόρθωσης των "ασαφειών" εφαρμόζει η 4Ε σε όλες τις εκπομπές, ή άρχισε από τον Γόρτυνος ο σωφρονισμός, για να επιτευχθεί η σχεδιαζόμενη σύμπραξη του Καναλιού με την Αρχιεπισκοπή; 

Γνωρίζω πολύ καλά, και ας μη μού ζητηθεί να προσκομίσω περαιτέρω μαρτυρίες, ότι η οικουμενιστική γραμμή της 4Ε άρχισε από τότε που επενέβησαν οι Επίσκοποι του μακαριστού Χριστοδούλου, και κυρίως ο Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος, όπου υπάγεται η 4Ε, για να απομακρυνθεί από την εκπομπή του ο π. Θεόδωρος Ζήσης, που ήταν κάρφος στον οφθαλμό των Οικουμενιστών. Και απειλήθηκε η 4Ε ότι θα στερηθεί όλη τη συνδρομή και τις αμοιβές των πέριξ Μητροπόλεων σε εκδόσεις βιβλίων, περιοδικών και στις κατασκηνώσεις, αν δεν παύσει την εκπομπή του π. Θεοδώρου.


Από τότε άρχισε η οικουμενιστική "ευθυγράμμιση" της 4Ε, αξιοποιώντας Οικουμενιστές σαν τον Καθηγητή Χρήστο Οικονόμου, για να διαμορφώνουν την εκκλησιολογική γραμμή του Καναλιού (να υπενθυμίσω ότι ο Καθηγητής Οικονόμου συνόδευε από κοντά τον Οικουμενικό Πατριάρχη στον διαθρησκειακό αχταρμά της Ασσίζης το έτος 2000). Κάνετε μία σύγκριση του περιοδικού "Γρηγορείτε" που εξέδιδε η "Λυδία" το 2000-2001 με την τωρινή "φλού" κατάσταση: "Δημάς με εγκατέλιπε αγαπήσας τον νύν αιώνα". 
Εγκαταλείποντας τον αγώνα υπέρ της Ορθοδοξίας διασώθηκε το Κανάλι 4Ε για να μάς προσφέρει συνταγές για κουλουράκια, παραδοσιακούς χορούς, επαρχιακές Θείες Λειτουργίες, σχολιασμό ηλεκτρονικής και καλαθοσφαιρικής επικαιρότητας και κατασκηνωτικές δραστηριότητες που παρακολουθούν μόνον οι οικογένειες των συμμετεχόντων παιδιών. 

Καλύτερα να το κλείσουν, παρά νά παρέχουν άμβωνα στην αίρεση. 

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes