ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΧΡΕΩΣΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!


ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΧΡΕΩΣΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!
1.09.2012

του Γεωργιου Θ. Χατζηθεοδωρου

Η Γερμανια είναι η χωρα με τις μεγαλυτερες χρεωκοπιες (πτωχευσεις) της Ιστοριας. Μονο τον περασμενο αιωνα πτωχευσε τουλαχιστον τρεις φορες. Ως προς το μεγεθος της ζημιας σε συγκριση με την οικονομικη της ισχυ είναι η μεγαλυτερη αμαρτωλη χωρα χρεους του 20. αιωνα, δηλαδη της νεωτερης οικονομικης ιστοριας.
Μεταξυ 1924 και 1929 επεζησε η Γερμανια (Weimarer Republik) απόκλειστικα με δανεικα χρηματα. Τα χρηματα για τις πολεμικες επανορθωσεις του 1. Παγκοσμιου Πολεμου τα δανεισθηκε από τις ΗΠΑ. Λογω όμως της οικονομικης κρισης του 1931 τα δανεικα αυτά ποτε δεν ξεπληρωθηκαν. Η ζημια για τις ΗΠΑ ηταν τεραστια, ενώ η επιδραση αυτης στην παγκοσμια οικονομια καταστροφικη.
Μετα τον 2. Παγκοσμιο Πολεμο φροντησαν οι ΗΠΑ να μην πληρωση αμεσως η Γερμανια πολεμικες επανορθωσεις και οι περισσοτερες απαιτησεις των χωρων που κατεστραφηκαν από την γερμανικη εισβολη να μετατεθουν εως την εποχη της επανενωσης της. Οι καταστραφεισες χωρες και μεταξυ αυτων και η Ελλας περιμενουν ακομη ματαια για να εκπληρωθουν από την Γερμανια οι συμφωνιες του Λονδινου του 1953. Στην συμφωνια αυτή απεφασισθη η Γερμανια να εκπληρωση τις υποχρεωσεις της μετα την επανενωση της. Οι ΗΠΑ κουρεψαν το 1953 σε μεγαλο βαθμο τα χρεη της Γερμανιας (Haircut), γεγονος στο οποιο οφειλεται το μεταπολεμικο οικονομικο της θαυμα.

Λογω γεωστρατηγικων σχεδιασμων οι ΗΠΑ χρειαζονταν μια οικονομικα ισχυρη Γερμανια μετα τον 2. Παγκοσμιο Πολεμο. Μετα την επανενωση της όμως επι εποχης του Καγκελαριου Helmut Kohl (κατ’ ορισμενους Helmut Kohn), ο οποιος ανεχθηκε την λεηλασια της DDR από τους διεθνεις μεγιστανες του χρηματος, αρνηθηκε, προφανως επισης με στηριξη των ανθρωπων αυτων, να εκπληρωση την συμφωνια του Λονδινου του 1953. Με τον τροπο αυτό η Γερμανια δεν είναι μονο η μεγαλυτερη αμαρτωλη χωρα χρεωστης της Ιστοριας αλλα και ένα Εθνος- Απατη της νεωτερης οικονομικης Ιστοριας.
Η χωρα αυτή μετα το 1990, εάν παραβλεψουμε τις αποζημιωσεις που πληρωσε για τους σκλαβους των καταναγκαστικων εργων, εως σημερα δεν πληρωσε ουτε τις πολεμικες αποζημιωσεις ως ωφειλεν αλλα και ουτε τα εξαναγκαστικα δανεια και τις δαπανες κατοχης, που ως κατοχικη δυναμη εκβιασε. Η Γερμανια είναι αυτή και καμμια άλλη χωρα που αρχισε και τους δυο Παγκοσμιους Πολεμους και τον δευτερο με στοχο την ολοκληρωτικη καταστροφη με αφανισμο των αντιπαλων λαων.
Τα εχθρικα προς την Ελλαδα αρθρα των γερμανικων (;) ΜΜΕ και όχι μονο, αποτελουν του χειριστου ειδους «Volksverhetzung» και οφειλουν να αντιμετωπισθουν δικαστικα. Όπως στο 3. Ραϊχ ετσι ετσι και στο 4. Ραϊχ φαινεται ότι η τυφλη θεα της Γερμανιας δεν είναι τυφλη. Η Γερμανια εκμεταλλευται σημερα τα οικονομικα προβληματα της Ελλαδος για να αποκρυψη την αποτυχια της προς την Ελλαδα οικονομικης της πολιτικης. Η εφαρμογη των νεοφιλελευθερων  μεταρρυθμισεων στην Ελλαδα με τα παιδια και εγγονια των συνεργατων των Ναζιστων που ασκουν σημερα εξουσια, είναι καταδικασμενη, η πολιτικη αυτή, να αποτυχη.
Η Γερμανια χρωστα στην Ελλαδα περισσοτερα χρηματα απ’ ό,τι αντιστροφα !!!
Τα χρεη της Γερμανιας προς την Ελλαδα κατανεμονται σε τμηματα τεσσαρων ιστορικων εποχων :

Τμημα Ι. Κατασκευη της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινου-Βαγδατης και αποικιση της Μικρας Ασιας με Γερμανους

Σχετικα μας πληροφορει ο Kerker στο βιβλιο του με τιτλο «Μικρα Ασια, περιοχη αποικησης των Γερμανων» (1) και ο Ροδας στο βιβλιο του με τιτλο «Πως η Γερμανια κατεστρεψε τον Ελληνισμο της Μικρας Ασιας» (2).
Με την σιδηροδρομικη συνδεση Βερολινου-Βαγδατης για διελευση γερμανικων προϊοντων προς ανατολας και για αποικισμο της Μικρας Ασιας είναι στενα συνδεδεμενη η εξοντωση του Ελληνισμου της Μικρας Ασιας με το σχεδιο που εκπονηθηκε το 1867 μ.Χ. και μετεβαλε τον Ελληνισμο της Θρακης και της Μικρας Ασιας σε ένα απεραντο νεκροταφειο, με ληστεια των περιουσιων των Ελληνων από τους Γερμανους. Μετα την πτωση του Σουλτανου Abdul Hamit (1908) οι Γερμανοι με τους πρακτορες του βαρωνου Marschall (Γερμανου πρεσβευτου στην Κων/πολη) και σε συνεργασια με τον Γερμανο εγκληματια στρατηγο Liman von Sanders, συνεστησαν στους Νεοτουρκους μεγαλυτερη και εξοντικωτερη βια κατά των Αρμενων και Ελληνων. Οι Γερμανοι ευθυνονται για την εξοντωση από τους Τουρκους 1,5 εκατομμυριων Αρμενων και 300.000 Ελληνων της Μικρας Ασιας. Ουδεις από τους υπευθυνους Γερμανους εγκληματιες τιμωρηθηκε και η Γερμανια όπως συνηθως απεφυγε να πληρωση αποζημιωσεις.

Τμημα ΙΙ 1ος Παγκοσμιος Πολεμος

Με τον τερματισμο του 1ου Παγκοσμιου Πολεμου και τις συνθηκες ειρηνης των Βερσαλιων (28.06.1919) καθωρισθηκε μεταξυ των συμμαχικων δυναμεων και της Γερμανιας η αποζημιωση των νικητων με 132 δισεκατομμυρια μαρκα Γερμανιας ή με 31,5 δισεκατομμυρια $ των ΗΠΑ. Από το ως ανω ποσο συμφωνηθηκε να λαβη η Ελλαδα 0,40 %, δηλαδη 528 εκατομμυρια χρυσα γερμανικα μαρκα. Οι Γερμανοι απαταιωνες δεν πληρωσαν μεχρι σημερα τιποτε στην Ελλαδα. Με την οικονομικη κριση 1929-1932 και την συνθηκη της Λωζανης του 1932 ταφηκαν τα πολεμικα χρεη της Γερμανιας, ετσι ώστε οι Ναζιστες να προετοιμαζονται ανενοχλητοι και με την ενισχυση των Μεγιστανων του Χρηματος για τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο.

Τμημα ΙΙΙ.  2ος Παγκοσμιος Πολεμος

Κατά την διαρκεια του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου και την χωρις κηρυξη πολεμου επιθεση της Γερμανιας κατά της Ελλαδος, η πατριδα μας υπεστη τις εξης καταστροφες (3) :
               13.678 νεκροι στρατιωτες κατά την διαρκεια της γερμανικης  επιθεσης και 56.432 νεκροι στρατιωτες κατά την διαρκεια της αντιστασης των 42 Μηνων κατοχης.
               12.103 νεκροι πολιτες από αδεσποτες σφαιρες και αλλα στρατιωτικα ατυχηματα.
               600.000 νεκροι πολιτες, κατά πλειονοτητα νεοι ανθρωποι, από την πεινα, εξαιτιας της γερμανικης κατοχης.
               300.000 νεκρα παιδια προτου γεννηθουν εξαιτιας της ασιτιας και από αυτην θανατου των Μητερων.
               45.000 Ελληνες και 60.000 Ελληνες Ιουδαιοι του θρησκευματος νεκροι στα γερμανικα κεντρα συγκεντρωσεως.
               200.000 Ελληνες νεκροι στις γερμανικες φυλακες της Ελλαδος ‘η λιγο προ της απελευθερωσης από τα κατοχικα στρατευματα.
               1.000.000 Ελληνες που αρρωστησαν σοβαρα κατά την διαρκεια της κατοχης και εμειναν ανικανοι εργασιας μετα την απελευθερωση.
               409.000 οικοδομες (23 % της χωρας) κατεστραφησαν.
               2.000 χιλιομετρα σιδηροδρομικες γραμμες κατεστραφησαν.
               60 % των σιδηροδρομικων σταθμων κατεστραφησαν.
               80 % των σιδηροδρομικων γεφυρων, τουνελ και τελεγραφικων σταθμων κατεστραφησαν.
               70 % του τηλεφωνικου και τηλεγραφικου δικτυου κατεστραφησαν.
               100 % των λιμενικων εγκαταστασεων κατεστραφησαν κατά την υποχωρηση των κατοχικων δυναμεων.
               100 % της διωρυγας της Κορινθου κατεστραφηκεν κατά την αποχωρηση των κατοχικων δυναμεων.
               Από της 220 ατμομηχανες σιδηροδρομων πηραν μαζι τους 187 κατά την αποχωρηση των κατοχικων δυναμεων.
               Από τα 312 βαγονια μεταφορας προσωπικου των σιδηροδρομικων γραμμων πηραν μαζι τους 306 κατά την αποχωριση των κατοχικων δυναμεων.
               Από τα 4.544 βαγονια μεταφορας προ’ι’οντων πηραν μαζι τους 4.481 κατά την αποχωρηση των κατοχικων δυναμεων.
               Οι κατοχικες δυναμεις επεταξαν το 73 % του εμπορικου και μεταφορικου στολου πολιτων (1.407.821 Bruttoregistertonnen).
               Οι κατοχικες δυναμεις επεταξαν το 70 % των οχηματων κάθε ειδους.
               Οι κατοχικες δυναμεις επεταξαν κατά την διαρκεια των 42 Μηνων κατοχης ολην την αγροτικην παραγωγην δημητριακων και αλλων προϊοντων και το 50 % της κτηνοτροφιας.
Στις βαρβαρικες αυτές μεθοδους οφειλεται και ο θανατος των 600.000 Ελληνων και των 300.000 Ελληνοπαιδων προτου γεννηθουν από την πεινα. Η καταστροφη που επεφεραν οι κατοχικες δυναμεις μονο σε αντικειμενα πασης μορφης ανερχονται στο 170 του ΑΕΠ της πατριδας μας.
               Οι εξαναγκασθεισες να πληρωθουν δαπανες κατοχης του κατοχικου στρατου, ανερχονται σε 87.811.216.671.480,00 Δραχμες.
               Το εξαναγκασθεν δανειο του ελληνικου κρατους προς τις δυναμεις κατοχης, ανερχεται σε 1.530.190.356.165.819,00 Δραχμες.
Οι Αρχαιοκαπηλιες των Γερμανων στην Ελλαδα επι Κατοχης (4) όπως προκυπτει από τα επισημα αρχεια του Ελληνικου Κρατους (Ιδε Βιβλιο Γεωργιου Λεκακη, Εκδοσεις ΚΑΔΜΟΣ ISBN: 978-960- 40-7) που σημερα βρισκονται σε γερμανικα Μουσεια και σε ιδιωτικες συλλογες, είναι τεραστιες και μυθικης αξιας. Με μηνυσεις σε διεθνη δικαστηρια πρεπει να επιδειωχθη η επιστροφη αυτων.

Τμημα ΙV.  Μετα τους ΝΑΖΙΣΤΑΣ του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου σημερα εχουμε τους ΝΑ-SIEMENS εντος της ΝΑ-Ε.Ε.

Ο Ελληνικος Λαος σημερα, με τα Μνημονια 1 και 2 και τις δραστηριοτητες της Τροϊκα, αλλα και του νεου γερμανου Φρουραρχου του 4ου Γερμανικου Ραϊχ στην Αθηνα, λεηλατειται κυριολεκτικα με την συμπραξη των παιδιων και εγγονων των συνεργατων των Ναζι που ασκουν σημερα ως πολιτικοι εξουσια στην πατριδα μας, χωρις καμμια δυναμικη αντιδραση του λαου.
Μονο ετσι μπορει να λειτουργηση η νεα ιμπεριαλιστικη πολιτικη της Γερμανιας. Τα καθαρματα αυτά εντος των τειχων μας, με επαναφορα της θανατικης ποινης, πρεπει να αποσταλουν εκει απ’ οπου δεν υπαρχει επιστροφη.
Οι Γερμανοι ιμπεριαλιστες με τις επιχειρησεις τους Siemens, Hoch Tief, Kraus Mafei, Krupp κ.α. και με μια σειρα εμπορικων συμβασεων, ροφουν το αιμα του Ελληνικου Λαου. Με τα υπερτιμημενα και παρανομα εμπορευματα της, η γερμανικη Telekom αγορασε σε εξελευτικες τιμες τον ελληνικο ΟΤΕ.
Τα καθαρα ετησια κερδη του ΟΤΕ βρισκονταν στα 2,2 δισεκατομμυρια ευρω ενώ αυτος αγορασθηκε από την Telekom με μονο 3,3 δισεκατομμυρια ευρω, δηλαδη με τα κερδη του, του 1,5 περιπου χρονου. Οι Γερμανοι δηλαδη εντος 1,5 χρονο κανουν αποσβεση των Κεφαλαιων τους, τα οποια δανεισθηκαν με μια εγγυηση των 0,03 ευρω. Με την μεθοδο αυτή απομυζαται δημοκρατικα ο Ελληνικος Λαος.
Την ιδια τυχη θα εχη η ΔΕΗ και πολλες άλλες δημοσιες υπηρεσιες. Στην Ελλαδα οι Γερμανοι πουλησαν πανακριβα υποβρυχια που γερνουν, αρματα μαχης χωρις πυρομαχικα, βαγονια σιδηροδρομων μεταφορας πολιτων που δεν ταιριαζουν στο παχος των γραμμων των ελληνικων σιδηροδρομων, ένα συστημα ασφαλειας (C 41) για τους ολυμπιακους αγωνες 2004 που  προπληρωθηκε χωρις ακομη να παραδοθη και αλλα πολλα.
Στις κρατικες προμηθειες ανεπτυξαν οι Γερμανοι ιδιαιτερες εγκληματικες δραστηριοτητες. Ανοιγαν και συνεχιζουν ακομη να ανοιγουν τις πορτες του δημοσιου και των δημοσιων επιχειρησεων σαν να προκειται η Ελλαδα να είναι γερμανικη αποικια. Ακομη και οι γερμανικες εμπορικες εταιρειες στην Ελλαδα Lidl, Praktiker, Media Mark, Saturn, Makro κ.α. όχι μονο πωλουν τα προϊοντα τους ακριβωτερα απ’ ό,τι στην Γερμανια, από επανω δεν πληρωνουν και το ΦΠΑ το οποιο εισπρατουν.
Η Ελλας χαριν των γερμανικων και ευρωπαϊκων ηλιθιων οικονομικων προγραμματων βρισκεται εδώ και περισσοτερο από τεσσερα χρονια σε επικινδυνη υφεση και οδηγειται με 25 % ανεργια στην οικονομικη καταστροφη. Καθημερινα κλεινουν περισσοτερες από 200 μικρες και μεσαιες επιχειρησεις, ενώ ότι παρεμεινεν ακομη από την βιομηχανια και τις υποδομες υπηρεσιων, θα περασει με τις περιγραφεισες απατες και ανοχη των Ελληνων προδοτων, σε γερμανικα χερια.
Κατά την πρωτη επισκεψη του στην Αθηνα το 1941 ο τοτε Γερμανος Φρουραρχος των Αθηνων του 3ου Ραϊχ, τονισεν στην ομιλια του :
«Ειμαι εδώ όχι ως Φρουραρχος Κατοχης αλλα ως Ειρηνοποιος για να βοηθησω τους Ελληνες να προοδευσουν».
Κατα την πρωτη επισκεψη του την 25.10.2011 στην Αθηνα ο νεος Φρουραρχος των Αθηνων του 4ου Ραϊχ, τονισεν στην ομιλια του :
«Ειμαι εδώ για να συντονισω την βοηθεια που είναι σε θεση να προσφερη η Τροϊκα. Ο Λαος οφειλει να κατανοηση, ότι πραγματι προκειται για προσφορα βοηθειας και όχι για επιβολλη πολιτικης»! ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ !!!
Η Γερμανια σημερα οφειλει να κατανοηση ότι το Αντι-Ελληνικο Κλιμα που δημιουργει στην Γερμανια με τα ξεπεσμενα εντυπα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ της, είναι μια πολύ επικινδυνη υποθεση. Εάν το Κλιμα, πολύ συντομα δεν αλλαξει στην Ελλαδα, τοτε οι απαιτησεις για πληρωμη των πολεμικων αποζημιωσεων και των δαπανων κατοχης μαζι με τα εξαναγκασθεντα κατοχικα δανεια, μαζι με τις άλλες ευρωπαϊκες χωρες, θα την ξεβρακωσουν. Ολοι οι λογαριασμοι της προς την Ελλαδα θα πληρωθουν για να μπορεση αυτή να κανη μια νεα αρχη εκτος της ευρωζωνης των χωρων-Υαινων της Ε.Ε.

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg  D-40885  Tel.+Fax:02102 32513
E-Mail:chaziteo@t-online.de

Βιβλιογραφια

1.                  Dr. Kerkel «Klein Asien. Siedlungsgebiet der Deutschen».                      Berlin 1867

1.                  Roda M. «Wie Deutschland den Hellenismus der Türkei zerstörte». Neue Erscheinigung, Athen 1978

1.                  Cholevas I. «Kriegs-Wiedergutmachungen».                                                      Verlag Pelasgos Athen 1996
Lekakis G. «Antiquitätenschmuggel der deutschen Besatzer». Kadmos Verlag 2010, ISBN 078-960-6851-40-7


 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes