ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η Αμερική θέλει ΣΥΡΙΖΑ


Η Αμερική θέλει ΣΥΡΙΖΑ
21 Νοεμβρίου 2013

Τα κόμματα χρεοκόπησαν. Δεν υπάρχουν κόμματα, ΟΥΤΕ ιδεολογίες. Η Αμερική (μας έστειλε ΔΝΤ-Μέρκελ) του Παπανδρέου θέλει Σύριζα. Το ίδιο και το βάρβαρο καθεστώς της μεταπολίτευσης. 
Αρκετοί λοιπόν, δείχνουν Σύριζα ως μοναδική επιλογή. Το κόμμα του κ. Τσίπρα όμως ζει στο παρελθόν και δεν μπορεί να ενώσει τους Έλληνες. Είναι κόμμα νεοταξικό και υποφέρει από κομματικές αγκυλώσεις. Eίναι κόμμα που χάνεται  στο βαθύ ΠΑΣΟΚ και νοιάζεται μόνο για την διαχείριση της εξουσίας. Δεν έχει να δώσει ελπίδα και προοπτική. Ελπίδα και προοπτική με καταδικασμένα δάνεια τύπου Μάρσαλ…… Ελπίδα σφυρίζοντας αδιάφορα για το ποιοι μας έχωσαν πραγματικά στο ΔΝΤ. Προοπτική, με «κοινωνικά παντοπωλεία»….. για τους φτωχούς Έλληνες κάτι σαν  την πράσινη ανάπτυξη…. του Παπανδρέου.
Αυτό που απασχολεί τους πάντες είναι ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ ΤΙ;;; 
Δύσκολο ερώτημα μιας και το ερώτημα αυτό κατευθύνεται ύπουλα από την άλλη άκρη του ατλαντικού. Διαλυμένη αφήνει την Ελλάδα ο Σαμαράς, διότι  αυτός ήταν ο στόχος των δανειστών της Νέας Υόρκης. Διαλυμένη αλλά πολλά υποσχόμενη στους τριτοκοσμικούς επενδυτές. Τούρκοι, Ρώσοι, Άραβες,  Γερμανοί, Καναδοί και Εβραίοι τρίβουν τα χέρια τους. Σε εξευτελιστικές  τιμές αγοράζουν τα πάντα.
Που κολλά όμως ο Σύριζα;; Πολύ απλά είναι κόμμα της Νέας Τάξης. Είναι κόμμα της άθεης Νέας Τάξης. Από την στιγμή που η χώρα παραδόθηκε στο ξένο κεφάλαιο αυτόματα έχασε και την ανεξαρτησία της. Εδώ, έρχεται το κόμμα της υποτιθέμενης αριστεράς που σιχαίνεται ο,τιδήποτε εθνικό! Αντιρατσιστικοί νόμοι, ιθαγένειες στους λάθρο και ανεκτικότητα, είναι ψωμοτύρι σε  λούμπεν κόμματα όπως ο Σύριζα. Είναι βούτυρο στο ψωμί που λένε…
Χωρίς επαναστάσεις ανοίγει ο δρόμος για την εξαφάνιση κάθε εθνικής οντότητας. Σε μια κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για τις αχόρταγες πολυεθνικές των μονοπωλίων. Mιλάμε για καπιταλισμό της καταστροφής. Το ξεκάρφωμα απλά θα είναι η παιδεία....ως "προοδευτικό" αγαθό.
Σοσιαλιστές και πρώην σταλινικοί είναι οι μαριονέτες της Παγκοσμιοποίησης.  Σοσιαλιστές και πρώην σταλινικοί  είναι αυτοί που μισούν τον Ελληνισμό. Σοσιαλιστής μας έχωσε στο ΔΝΤ… Με μια κυβέρνηση λούμπεν…. Προτεστάντες, μουσουλμάνοι και  παγανιστές θα κάνουν τρελά parties, parties εις βάρος μιας πρώην ορθόδοξης χώρας με κατοίκους να μοιάζουν με τους Ινδιάνους. Οι Έλληνες  θα αλληλομισούνται, θεωρώντας ο ένας τον άλλο σαν υπεύθυνο για τη δυστυχία του και οι αγοραστές μαζί με τις  παράξενες φυλές θα γελούν!  
Εδώ, έρχεται ο άθλιος αντιρατσιστικός νόμος που σε σκοτώνει κυριολεκτικά. Σε υποβιβάζει ως άνθρωπο τσακίζοντας τον ψυχισμό σου. Μια γεύση πήραμε με τον άξεστο ιδιοκτήτη του Σκορπιού όπου ζητούσε με τσαμπουκά από Έλληνες τραγουδιστές να φορέσουν χλαμύδες παριστάνοντας τους αρχαίους Έλληνες. Κάτι ανάλογο έγινε και στην Λατινική Αμερική.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Βραζιλία των σοσιαλιστών. Τίποτα δεν ανήκει στην Βραζιλία. Ένας  φιλελεύθερος Βραζιλιάνος Σαμαράς άνοιξε τον δρόμο…. Νομοθετώντας εγκληματικά  για τα πάντα…. Μετά, ακολούθησαν οι άλλοι…. Οι φανατικοί  “φιλάνθρωποι” με τα κόκκινα γαρύφαλλα που “έσπρωξαν” την ανάπτυξη πατώντας πάνω στα νομοθετικά εγκλήματα του Βραζιλιάνου Σαμαρά! Φτώχεια, πλιάτσικο και πορνεία έχει η Βραζιλία της  αριστερής Ρούσεφ, με τις ξένες πολυεθνικές να κάνουν ό,τι θέλουν. Τα ίδια και στην Αργεντινή. Ποτέ δεν έφυγε το ΔΝΤ από την χώρα της Περόν.
Σαμαράς και Τσίπρας δουλεύουν άγρια τον κόσμο. Λειτουργούν συμπληρωματικά από διαφορετικά κόμματα, για να παραπλανούν τον λαό. Συνωμότες της κακιάς ώρας. Mα είναι δυνατόν ο Τσιπρας να μην ζητά την παραίτηση Προβόπουλου;;; Του πάτου του βαθέως ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο Προβόπουλος;; Αυτός δεν ήταν ένας από τους στρατηγούς του Παπανδρέου;;
Όλες οι χώρες, στις οποίες πήγε το ΔΝΤ, πρώτα χρεοκόπησαν, δηλώνοντας στάση πληρωμών και κατόπιν εμφανίστηκε το ΔΝΤ, για να τις διατηρήσει υποτίθεται σε λειτουργία.
Στην Ελλάδα το ΔΝΤ μπήκε πριν καν χρεοκοπήσει, μέσω ΕΛΣΤΑΤ. Αυτό δεν τον ενοχλεί;; Γιατί σιωπά ο Τσίπρας σχετικά με το παράνομο ΤΑΙΠΕΔ;; Πότε επισκέφθηκε  τελευταία φορά τον ΟΑΕΔ ο Αλέξης;;; Είναι ευχαριστημένος με την μαύρη εργασία;;; Βέβαια, τους Δήμους που περιμένουν ΕΣΠΑ δεν τους ενοχλούμε....Είναι ο Φούχτελ εκεί....
Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει πρόβλημα ........ Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Για λόγους κερδοσκοπικούς καταστρέφουν συνειδητά έναν λαό. Χάνεται μια πατρίδα αιώνων και δίνουν παραστάσεις στο πόπολο….
Ο αντιρατσιστικός νόμος είναι επικίνδυνος και τα κόμματα τον χρειάζονται.  Αν κλείσει το Blog να ξέρετε ότι έχετε τον σεβασμό μου. Όμως, δεν θα υπάρξει τέλος….

## Την Χρυσή Αυγή την δούλεψαν άσχημα αυτοί που την ανέβασαν.....

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes