Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ


«Άνω Δημοκρατία…»
Μαΐου 15, 2013

Γράφει ο Αθαν. Στρίκος

Ξεκινώ με μια διευκρίνιση. Εξηγούμαι: Δεν γνωρίζω αν είν’ αλήθεια αυτό στο οποίο θ’ αναφερθώ σήμερα. Αν όμως είναι που μάλλον αληθεύει, γιατί χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει, τότε οι άνθρωποι δεν είναι απλώς ανόητοι μα κάτι χειρότερο. Γιατί έτσι δεν σκέφτονται ούτε ενεργούν παιδιά 6-7 χρονών. Ή θεωρούν ότι όλοι εμείς έχουμε μυαλό γουστέρας. Κι αυτοί κυβερνούν τον κόσμο.
Ο λόγος για την ονομασία που προτείνεται τελευταία για το κράτος των Σκοπιών. Πως θα το 
ειπούμε. Με ποιο όνομα ώστε να είναι κοινά αποδεκτό – βλακεία δηλαδή κοινά αποδεκτή – και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό (ergo omnes), όπως το λένε. Και μέχρι σήμερα προτάθηκαν διάφορα που τα γνωρίζετε χωρίς να επέλθει συμφωνία για κάποιο.

Περί της ιθαγενείας


Περί της ιθαγενείας

Τι είναι η ιθαγένεια και πως αποκτάται ;;;

Ιθαγένεια

Είναι ο νομικός, πολιτικός,  πολιτιστικός, πολιτισμικός  και συναισθηματικός δεσμός που συνδέει το άτομο με την κοινότητα από την οποία κατάγεται, η οποία κοινότητα αποτελείται συνήθως από τα μέλη μιας φυλής και χαρακτηρίζεται από κοινή γλώσσα, χρήση κοινού εδάφους, κοινά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και πολιτισμός. Όσο για την απόκτηση, η ιθαγένεια μεταδίδεται από γονιό σε τέκνο. 
Συνεπώς η όποια ιθαγένεια είναι μια ιδιότητα την οποία απλά έχεις ή δεν έχεις. Δεν χορηγείται και δεν αφαιρείται. Και επειδή μόνο μια ιθαγένεια μπορεί να έχει κάποιος, η εκ των υστέρων αναγνώρισή της γίνεται βάσει του δίκαιου της καταγωγής (ius sanguinis) εφόσον υπάρχουν τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά που συνδέουν το άτομο με την εν λόγω ομάδα.  

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ


ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ
Μαΐου 16, 2013

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ποτέ δεν ένοιωσα τόσο μεγάλη ντροπή για την εθνική μου ταυτότητα όσο όταν είδα τα τουρκικά κανάλια να δείχνουν με απαξιωτικο τρόπο τις σκηνές που εκτυλίχτηκαν στο κέντρο της Αθήνας με τους πωλητές των λαϊκών να μοιράζουν τρόφιμα και ο κόσμος σε ένα πανδαιμόνιο να τρέχει να αρπάξει λίγα κρεμμύδια και λίγα λαχανικά. Μέσα σε μίση ώρα είχαν εξαφανιστεί τα πάντα και οι Τούρκοι με ειρωνικό μειδίαμα σχολίαζαν απαξιωμένα την ίδια ώρα που εμείς οι «ανόητοι τηλεθεατές» τους 
αποθεώνουμε πληρώνοντας τους αδρά για τα περίφημα τουρκικά σήριαλ της εθνικής μας βλακείας.
Αλλά η τραγική αντίθεση ήταν ότι ακριβώς δίπλα στην άλλη οθόνη όπου ο μέντορας της «ελληνικής αναγέννησης» ο τσάρος Στουρνάρας με το χαμόγελο τις επιτυχίας ανήγγειλε πως άρχισε η ανάκαμψη ενώ εγκωμίαζε τους έτερους μας για τόσα μεγάλα «δώρα» που μας έκαναν με τα ποσά που μα χρέωσαν. Αλήθεια τι αγαλλίαση για τους Έλληνες σύμφωνα με τον κύριο Στουρνάρα και τους τροϊκανούς και τι ξεφτύλα μέσα από τα ξένα κανάλια και ιδίως τα τουρκικά.

To ναζιστικό Spiegel ξαναχτυπά: “Οι ξενόφοβοι Έλληνες, σφάζουν μετανάστες.” Άρα;


To ναζιστικό Spiegel ξαναχτυπά: “Οι ξενόφοβοι Έλληνες, σφάζουν μετανάστες.” Άρα;
7/5/13

Φαίνεται ότι δεν τους αρκεί μόνο η κλοπή της περιουσίας, αλλά επιδιώκουν και την βιολογική εξόντωση. Όπως μόνον αυτοί ξέρουν.

Με ένα άρθρο που βρωμάει ρατσισμό, το άθλιο Spiegel παρουσιάζει την Ελλάδα σαν απέραντο Άουσβιτς και τους Έλληνες με λευκές κουκούλες που καίνε σταυρούς και κρεμάνε μετανάστες στις νεραντζιές της Ομόνοιας. Αυτά τα γκαιμπελικά άρθρα όμως δεν είναι καθόλου τυχαία και αποδεικνύουν την βαθιά ναζιστική φύση της Γερμανίας με το διαχρονικό της τρίπτυχο: Ισοπέδωση, ληστεία, εξόντωση. 
Αυτό ας το σκεφθούν καλά οι δοσίλογοι που συνεργάζονται με τους διαχρονικούς (και μελλοντικούς ως φαίνεται) σφαγείς, αναπαράγοντας ψεύδη με σκοπό την δαιμονοποίηση ενός ολόκληρου λαού. Ενός λαού που δέχθηκε εκατομμύρια παράνομων μεταναστών, τους άνοιξε την αγκαλιά του, ανέχθηκε τα απεχθή εγκλήματα κατά γερόντων και παιδιών, με τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων να είναι τα χαμηλότερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η δικαιολογία για την “τελική λύση” λοιπόν, στήνεται μεθοδικά

Σε λίγο, οι “κακοί Έλληνες” θα πάθουν αυτό που τους αξίζει, οι Τουρκία θα δικαιούται να επέμβει για να προστατεύσει τους “άτυχους” ισλαμιστές που σφάζονται στην Ελλάδα, ενώ οι “Εταίροι” απλώς θα κουνούν το κεφάλι συγκαταβατικά. Εάν μάλιστα η Ελλάδα έχει και μία “ακροδεξιά” κυβερνηση όπως το ’22 ή το ’74, τότε η γενοκτονία νομιμοποιείται και ιδεολογικά. 


Εικόνες από την αυριανή Ελλάδα της ανάπτυξης και της βρώμας


9 Μαΐου 2013

Είναι πολύ ενδιαφέρον να δείτε φωτογραφίες μέσα απο Κινέζικο τραίνο. Πρέπει να δείτε τη βρώμα και τη φτώχεια στην οποία ζούν οι άνθρωποι του υπαρκτού κομμουνισμού εκεί. Λέγεται ότι είναι τόση η φτώχεια, που οι άνθρωποι εκεί τρώνε οτιδήποτε έχει τέσσερα πόδια εκτός απο τα τραπέζια και τις καρέκλες. Το ΚΚ της Κίνας έχει μεγάλες δυσκολίες να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της φτώχειας και της ανέχειας. Αποτέλεσμα αυτού είναι πολλοί Κινέζοι να επιθυμούν να εργαστούν σε εταιρείες στο εξωτερικό. Οι επενδύσεις είναι κάτι που επιθυμεί το καθεστώς της Κίνας σα διέξοδο στα πολιτικά αδιέξοδα που έχει. Τα νησιά Σενκάκου και άλλα τέτοια θέματα αναδύονται όποτε το αυστηρό Κινεζικό καθεστώς έχει πρόβλημα. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά ευήκοα ώτα made in USA. Στο τέλος, οι μεγάλες τσέπες συναντώνται…
Το ΚΚ της Κίνας στις “επενδύσεις” του σε ξένες χώρες π.χ. της Αφρικής, δεν χρησιμοποιεί το ντόπιο εργατικό προσωπικό αλλά στέλνει τους δυστυχείς πολίτες της σαν μετανάστες, που σιτίζονται σε πόλεις Chinatown που φτιάχνονται δίπλα στο χώρο των επενδύσεων. Απο κοντά θα έλθει και η Κινεζική Μαφία, όπως έγινε με τόσους άλλους μετανάστες που ήλθαν στην Ελλάδα. Τα κέρδη όλων θα φεύγουν απο την Ελλάδα και θα επενεπενδύονται στην Κίνα. Αυτό είναι το είδος των επενδύσεων, που ο σημερινός Πρωθυπουργός επιφυλάσσει για την Ελλάδα με το ταξείδι του παρέα με τους 50 ολιγάρχες στο Πεκίνο.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Νοεμβρίου 5, 2011

Τα ομόλογα που κατείχαν οι ιδιωτικές τράπεζες και διέποντο από το Ελληνικό δίκαιο, μέσα σε 18 μήνες έγιναν ενυπόθηκα δάνεια του ΔΝΤ. Καταλάβατε γιατί οι τραπεζίτε λάτρεψαν τον ΓΑΠ; Το θυμάστε το περιβόητο δείπνο στο σπίτι του κυρίου Καραμούζη της EFG;
Γιατί η EFG Ελβετίας “μετακόμισε” στο περιβόητο Λουξεμβούργο παίρνοντας μαζί της σχεδόν 67 δις Ελληνικών ομολόγων που κατείχε (όπως υπονόησε προ ολίγων μηνών το Spiegel); Πόσα έχει σήμερα; Που πήγαν τα υπόλοιπα;
Να γιατί οι τραπεζίτες αγαπούν τον ΓΑΠ ενώ πριν το μνημόνιο είχαν το 43% του χρέους δια μαγείας ξεπούλησαν τα Ελληνικά ομόλογα και ενώ χρωστούσαμε σε τράπεζες σήμερα χρωστάμε σε κράτη και το ΔΝΤ.

Η Εθνική κυριαρχία παραδόθηκε


17 Ιανουαρίου 2013

Χτές είδα σε video όσα συνέβησαν στη Βουλή με αφορμή το θέμα της Εθνικής κυριαρχίας που εθίχθη στη συζήτηση για τη παράνομη και αντισυνταγματική επικύρωση της παράδοσης της χώρας στους δανειστές με μια Διεθνή Συνθήκη, που κατά το Σύνταγμα απαιτεί ψήφιση από 181 βουλευτές. Εθαύμασα με δέος τις μεγάλες επιστημονικές βλακείες του Παυλόπουλου για τo θέμα του “mandatory law” και διεπίστωσα τη δημόσια ασυλία που του προσφέρθηκε αφειδώς από τους μεγάλους “νομικούς” του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Στο τέλος του video, αισθάνθηκα ντροπή και αηδία για το επίπεδο της Νομικής επιστήμης στη Ελλάδα αλλά και τη κατάντεια του πολιτικού συστήματος. Τί επίπεδο!
Ολοι τους, εντός και εκτός Βουλής, μετά από τόσο καιρό που είχαν στη διάθεσή τους να μελετήσουν το θέμα και αφού είχαν αφήσει τον Βενιζέλο να υποστηρίζει δημόσια τα “παραμύθια περί Ελληνικών δικαστηρίων” αποδείχτηκαν ανίκανοι να καταλάβουν ένα άρθρο που διαβάζουν ή που τους διαβάζουν. Για τέτοιο επίπεδο ασχετoσύνης, ανευθυνότητας, ηλιθιότητας, διαπλοκής ή μειδοσίας μιλάμε. Ολα είναι πρακτικά ισοδύναμα, αφού στο τέλος η ψήφος μετράει και το ότι δεν υπάρχει νόμος που να συλλαμβάνει προδότες πολιτικούς.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes