Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».





Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Οι ξένοι ανέλαβαν την άμεση διαχείριση του εθνικού πλούτου


27/08/13

Ωμή παρέμβαση της Κομισιόν γίνεται σε κάθε επιχειρούμενη αποκρατικοποίηση ή αναδιάρθρωση ελληνικής δημόσιας επιχείρησης. Ο στόχος είναι προφανής. Να ελέγξουν την επόμενη μέρα στην Ελλάδα και να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των δανειστών ακόμη και αν χρειασθεί να απολυθούν χιλιάδες άνθρωποι ή να καταστρέψουν ολόκληρους κλάδους, όπως η αμυντική βιομηχανία.
Τα προεόρτια της παρέμβασης της Κομισιόν φάνηκαν από την υπόθεση ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ και ανέδειξε πρώτο το defencenet.gr. Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά συμφέροντα δεν ήθελαν να καταλήξουν στους Ρώσους, παρά το γεγονός ότι η προσφορά της Gazprom και της Sintez ήταν τεράστιες.
Φρόντισαν λοιπόν με δήθεν προσχήματα περί «μονοπωλίου» να διαλύσουν το deal και η κυβέρνηση να δώσει το ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους, το δορυφόρο της Άγκυρας. Η ΔΕΠΑ παραμένει στα αζήτητα και είναι άγνωστο μέχρι πότε.
Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή. Η κυβέρνηση «κατάπιε» την παρέμβαση και προχώρησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ για να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό. Τώρα, η κυβέρνηση επιλέγει το ίδιο μοντέλο για τα ΕΑΣ και τη ΛΑΡΚΟ.
Για τα μεν ΕΑΣ η κυβέρνηση σε πρώτη φάση φέρεται να έχει αποφασίσει το διαχωρισμό του πολιτικού από το αμυντικό κομμάτι προκειμένου να αποφύγει το πρόστιμο της Κομισιόν για κρατικές επιδοτήσεις που δόθηκαν στην επιχείρηση κατά την περίοδο 2004-2012 και αγγίζουν το 1,2 δις ευρώ. Σημειώνεται πώς το θέμα αυτό υποτίθεται πώς είχε προ πολλού ξεπεραστεί.
Με την απειλή του προστίμου η Κομισιόν εκβιάζει και ζητά ακόμη και το κλείσιμο των ΕΑΣ, αφού ζήτησε να ενταχθεί στον άρθρο 14Β του νόμου 3429/2005, ο οποίος προβλέπει ακόμη και κατάργηση της επιχείρησης. Σε πρώτη φάση οι απολύσεις έως και 500 εργαζομένων είναι δεδομένες.
Οι δανειστές μάλλον δεν θέλουν να έχει η Ελλάδα αμυντική βιομηχανία και προτιμούν να αγοράζει από τους Γερμανούς όπλα και πυρομαχικά. Επίσης, δεν θέλουν τα ΕΑΣ να πάρουν τα συμβόλαια της αμερικανικής ΑΤΚ ύψους 220 εκατ. ευρώ σε πρώτη φάση και να μετατραπούν σε παράρτημα τους για τη Μέση Ανατολή, αφού η ΑΤΚ και τα ΕΑΣ θα είναι ανταγωνιστές της Rheinmetall.
Αν πραγματικά η κυβέρνηση αποδεχθεί το κλείσιμο των ΕΑΣ, ενώ μπορεί να κάνει την επιχείρηση λειτουργική και βιώσιμη από τη στιγμή που υπάρχουν παραγγελίες, τότε θα επρόκειτο για «εσχάτη προδοσία».

«Εάν επιτεθείτε στη Συρία θα ρίξουμε βροχή από χιλιάδες πυραύλους στο Ισραήλ»!


28/08/13

Και ενώ όλα δείχνουν ότι τα επόμενα ένα με δύο 24ωρα θα είναι τα πλέον κρίσιμα για την εκδήλωση της αμερικανικής επίθεσης στη Συρία, το Ιράν επανήλθε σήμερα αναφορικά με τις απειλές του εναντίον των ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε ακόμη πιο δραματικούς τόνους.
Έτσι μετά τις χθεσινές απειλές ότι θα βυθίσει τα αμερικανικά πλοία στη Μεσόγειο, σήμερα εφημερίδα η οποία αποτελεί όργανο της ανώτατης ιρανικής ηγεσίας και του Ιρανού ανώτατου ηγέτη Ayatollah Ali Khamenei σε πρωτοσέλιδο άρθρο της – ανοικτή επιστολή αναφέρει πως στην περίπτωση που οι ΗΠΑ επιτεθούν στη Συρία τότε το Ιράν θα απαντήσει με μαζικές εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων.
«Η ημέρα που θα λυθούν όλοι οι λογαριασμοί είναι κοντά. Και τότε χιλιάδες πύραυλοι θα πέσουν στο Ισραήλ και στα κατεχόμενα». Αυτό αναφέρεται σε άρθρο που υπογράφει ο αρχισυντάκτης Hossein Shariatmadari  της ιρανικής εφημερίδας.
Στο άρθρο του ο Shariatmadari προειδοποιεί πως η αντιπαράθεση της Δύσης με τη Συρία απλά θα παράσχει την ευκαιρία την οποία οι Ιρανοί αναμένουν εδώ και καιρό αυτή δηλαδή της εκδίκησης εναντίον των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
Στο κείμενο που υπογράφει ο Ιρανός δημοσιογράφος, και ο οποίος απηχεί τις απόψεις του ανώτατου Ιρανού ηγέτη Ayatollah Ali Khamenei αναφέρεται στην επίθεση εναντίον του Ιράκ στις 20 Μαρτίου του 2003 και στα όσα είχε πει ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ George W. Bush επτά ημέρες αργότερα ότι ο πόλεμος έχει τελειώσει.
«Ο πόλεμος όμως τελείωσε όταν  έφυγαν και οι τελευταίοι Αμερικανοί από το Ιράκ αυτό ήταν το Δεκέμβριο του 2011 αφήνοντας πίσω τους 4.500 νεκρούς και ζημιές κόστους τρισεκατομμυρίων δολαρίων», αναφέρεται στο όρθρο της ιρανικής εφημερίδας.
Ο Shariatmadari γράφει ακόμη λέγοντας πως οι ΗΠΑ αντί να διεξάγουν ένα κανονικό πόλεμο εναντίον της Συρίας διεξάγουν στην πραγματικότητα ένα πόλεμο δια αντιπροσώπων με τη βοήθεια της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας του Κατάρ, της Ιορδανίας και της Αιγύπτου.

Η Ελλάδα δίνει άνευ όρων τη Σούδα για βομβαρδισμούς κατά της Συρίας


26/08/13

Η Ελλάδα δίνει τη βάση της Σούδας, ενδεχομένως και άλλες αεροπορικές βάσεις, στις ΗΠΑ προκειμένου να εκτελέσουν το σχέδιο βομβαρδισμού της Συρίας που φαίνεται να έχουν καταλήξει οι Αμερικανοί με τους Συμμάχους τους Βρετανούς και Γάλλους. Κάτι τέτοιο σημαίνει πώς η χώρα μας μπαίνει στην «κόλαση» της φωτιάς, χωρίς μάλιστα να κερδίζει και τίποτα. Τουναντίον μάλιστα.
Μετά την επικοινωνία του Μ. Ομπάμα με τον Ντ. Κάμερον και τον Φ. Ολάντ, φαίνεται πώς οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση κατά της Συρίας. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πώς πιθανόν να ακολουθήσουν το μοντέλο του Κοσσόβου, δηλαδή συνεχείς βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ χωρίς την έγκριση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


29/08/13

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση των υπουργών εξωτερικών Ε. Βενιζέλου και Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου με αντικείμενο την συριακή κρίση και επιβεβαιώθηκε η θέση της κυβέρνησης Σαμαρά ότι υποστηρίζει την επίθεση κατά της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας και την στήριξη των δολοφόνων ισλαμιστών.
Οι δύο υπουργοί μετά την συνάντησή τους δήλωσαν ότι "Θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Η Ελλάδα επιδιώκει πολιτική λύση και τάσσεται στο πλευρό των λαών της περιοχής που αγωνίζονται για τη δημοκρατία" εννοώντας ότι θα κάνουμε ότι μας πουν οι ΗΠΑ και θα παράσχουμε κάθε διευκόλυνση στις δυτικές δυνάμεις που θα βομβαρδίσουν την Συρία και βέβαια θα στηρίξουμε τους ισλαμιστές για να έρθει η ... δημοκρατία!
Δηλαδή στις "υποχρεώσεις" μας είναι να προκαλέσουμε την εξόντωση 2,5 εκατομ. χριστιανών και κυρίως Ελληνορθοδόξων και να στηρίξουμε τους δολοφόνους ισλαμιστές...

"Nα σταματήσει η Δύση να προσφέρει πολιτική κάλυψη στους τρομοκράτες"


17/08/13

Με ανακοίνωσή της η Κοπτική Εκκλησία δίνει την πλήρη υποστήριξη και νομιμοποιήση, στον αιγυπτιακό στρατό, στην μάχη του εναντίον "τρομοκρατών και αιματοβαμμένων ομάδων", εννοώντας τους ισλαμιστές οπαδούς του Μόρσι, οι οποίοι κατέκαψαν δεκάδες χριστιανικές εκκλησίες.
Σήμερα στην αιγυπτιακή Al Arabiya, δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση της Κοπτικής Εκκλησίας όπου παρέχει την πλήρη υποστήριξη στο στρατό και τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας στον αγώνα τους  εναντίων "ενόπλων βίαιων ομάδων".
"Η Αιγυπτιακή Κοπτική Εκκλησία παρακολουθεί τις ατυχείς εξελίξεις στην χώρα μας την Αίγυπτο, και δίνει έμφαση στην υποστήριξή μας με την αιγυπτιακή Αστυνομία, τις ένοπλες δυνάμεις αλλά και άλλους οργανισμούς του αιγυπτιακού λαού, στον αγώνα τους ενατίων οπλισμένων ομάδων βίας και μαύρης τρομοκρατίας"
"Αν και εκτιμούμε την ειλικρινή και φιλική θέση που κατανοεί την φύση των εξελίξεων, με την ίδια θέρμη αντικρούουμε τις ανηθικότητες που κυριαρχούν στα ΜΜΕ των δυτικών χωρών" μια δήλωση που "ξεσκεπάζει" την δυτική προπαγάνδα που έχει πάρει εντελώς το μέρος των ισλαμιστών της Αιγύπτου, ανθρώπων που έχουν άμεση σχέση με την Αλ Κάιντα.
Η Κοπτική εκκλησία ζήτησε από την Δύση να "διαβάσει αντικειμενικά τα γεγονότα, και να μην προσφέρει κάλυψη διεθνή, και πολιτική σε τρομοκρατικές και αιμοσταγείς ομάδες"! Η Κοπτική Εκκλησία κατηγόρησε δηλαδή ευθέως την Δύση ότι συνεργάζεται με την ισλαμιστική τρομοκρατία. 
Δεκάδες εκκλησίες καήκανε σε όλη την Αίγυπτο από το μένος των ισλαμιστών οπαδών του Μόρσι. Κατά την διάρκεια της προεδρίας Μόρσι τα εγκλήματα κατά των χριστιανών είχαν αυξηθεί κατακόρυφα, με την ανοχή της κυβερνήσεώς του. Το ίδιο συμβαίνει τώρα και στην Τυνησία με την ανοχή της εκεί ισλαμιστικής κυβέρνησης. Όλοι θυμούνται το βίντεο με τον αποκεφαλισμό νεαρού Χριστιανού στην Τυνησία.
Οι Κόπτες χριστιανοί Μονοφυσίτες, όπως και οι Αιθίοπες) δημιουργούν ανθρώπινες αλυσίδες για να προστατέψουν τις εκκλησίες από τους ισλαμιστές.Μάλιστα ένας χριστιανός σκοτώθηκε στην προσπαθειά του να προστατέψει μια εκκλησία από τους φανατικούς σαλαφιστές, νοτίως του Καϊρου.
Πολλοί από τους οπαδούς του Μόρσι έκαναν κριτική στον αιγυπτιακό χριστιανισμό και στην χριστιανική μειονότητα (10% του πληθυσμού) για την υποστήριξη του στρατού. Είναι ευνόητο ότι θα υποστηρίξουν τον στρατό δεν θέλουν να αυτοκτονήσουν οι άνθρωποι.


Συρία-Αίγυπτος: Καίνε εκκλησίες, σφάζουν και βιάζουν χριστιανούς - Η Δύση αδιαφορεί


25/08/13
Μαζικές δολοφονίες χριστιανών, απαγωγές και εκτελέσεις ελληνορθοδόξων, καθολικών και κοπτών χριστιανών, βιασμοί Χριστιανών γυναικών, καταστροφή εκκλησιών και ιερών συμβόλων της χριστιανοσύνης.
Αυτή είναι η μαύρη μοίρα των Χριστιανών σε Συρία και Αίγυπτο, όπου αποτελούν και στις δύο χώρες το 10% του συνολικού πληθυσμού τους, κάπου 10 εκατομμύρια ψυχές.
Περισσότερες από 40 εκκλησίες κάηκαν και άλλες 23 δέχθηκαν επιθέσεις και έχουν μεγάλες φθορές από τις αναταραχές των τελευταίων ημερών στην Αίγυπτο από τους ισλαμιστές.
Περισσότερες από 300 εκκλησίες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Συρία, εκατοντάδες χριστιανοί έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες χριστιανές έχουν βιαστεί από τους ισλαμιστές.
Όποιες περιοχές καταλαμβάνουν εκεί εξοντώνουν όλους τους χριστιανούς που δεν μπόρεσαν να απομακρυνθούν έγκαιρα, αφού πρώτα βιάζουν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.
«Ηταν τρομακτικό, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Εκλαιγα ασταμάτητα», είπε στο CNN ο Ρίντα Γκέργκις, επίτροπος του Αγ. Μιχαήλ, στην Αίγυπτο, ενός από τους ναούς που δέχθηκαν επίθεση, ενώ ο ίδιος αναγκάστηκε να τρέξει για να σωθεί. «Είχαν μαχαίρια, βόμβες μολότοφ, όπλα», πρόσθεσε.

Επιστολή - βόμβα των Χριστιανών της Συρίας


8/09/13

Aυτό που όλοι υποψιαζόμαστε ότι συμβαίνει καταγγέλουν με επιστολή-καταπέλτη οι ελληνορθόδοξοι κάτοικοι της συριακής πόλης Maaloula η οποία δέχεται ανηλεείς επιθέσεις από τους "δημοκρατικούς" ισλαμιστές αντάρτες, και την απέστειλαν στο ίδιο το αμερικανικό Κογκρέσσο, το οποίο θα ψηφίσει, για το εάν οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις θα ισοπεδώσουν την Συρία βοηθώντας τις δυνάμεις της Αλ Κάιντα να επικρατήσουν, και να επιβάλουν καθεστώς τρόμου.
Η επιστολή είναι συγκινητική, οι κάτοικοι καταγγέλουν διεθνές σχεδιο εξόντωσης της ελληνορθοδοξίας, και του χριστιανισμού γενικότερα.
Δηλώνουν το αυτονόητο, ότι αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς, σε μια κατεστραμένη Συρία, όπου ο αποδυναμωμένος στρατός δεν θα μπορεί να τους προστατέψει θα τεθούν αυτόματα στα χέρια των ισλαμιστών, με προδιαγραφή να θανατωθούν φρικτά, και να εξοντωθούν.
Και όμως την επιστολή την στέλνουν στο κοινοβούλιο μιας "χριστιανικής" χώρας, η οποία υποτίθεται ότι θεωρεί την Αλ Κάιντα μέγιστο εχθρό της και είναι διαθέσιμη να τους στηρίξει μέχρι τέλους, και ταυτόχρονα να επενδύσει τα μέγιστα στην καταστροφή των αρχαίων κοιτίδων του χριστιανισμού. Υπενθυμίζουμε ότι η στάση των ΗΠΑ ήταν υποστηρικτική και για τους ισλαμιστές της Αιγύπτου, όπως και στον καθαιρεθέντα πρόεδρο Μόρσι.
Η προσπάθεια της Αμερικής να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής, την καθιστά ύποπτη, ότι δεν επιθυμεί την ύπαρξη ελληνορθόδοξων πληθυσμών στις περιοχές αυτές, διότι στρέφονται προς την Ρωσία, η οποία από τότε που αποκήρυξε την κομμουνιστική αθεϊα, έχει αναλάβει την εκπροσώπηση, και την προστασία της Ορθοδοξίας.
Γι' αυτό το λόγο και η προσπάθεια που παρατηρείται και στην χώρα μας, απαξίωσης της Ορθοδόξου Εκκλησίας (με τα όποια λάθη της), ώστε ο Έλληνας να είναι πιο εύκολα φίλα προσκείμενος στην αλλότρια αμερικανική κουλτούρα (ο Θεός να την κάνει κουλτούρα).
Υπενθυμίζουμε ότι οι Ορθόδοξοι χριστιανοί διώκονται σχεδόν παντού αυτή την στιγμή, μην ξεχνάμε τα πρόσφατα γεγονότα στην Πρεμετή της Αλβανίας.
Ανοιχτή Επιστολή απευθύνουν οι κάτοικοι της Maaloula προς τα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσσο στις 05/09/13,σε μια ύστατη προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν τις συνειδήσεις των αμερικανών.
Το κείμενο δημοσιεύθηκε αρχικά στο αραβικό Al-tayyar και αλλά και σε γαλλόφωνα μέσα (mondialisation .ca ,κ.ά) :

« Στις 04.00 το πρωί ώρα Δαμασκού 05/09/3, οι ένοπλες συμμορίες του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού,τρομοκράτες της Jabhat al-Nosra και οι εγκληματίες του Ισλαμικού Χαλιφάτου του Ιράκ και της Μ.Ανατολής επιτέθηκαν στην πόλη μας που κείτεται ειρηνικά στο όρος Qalamoun και άρχισαν να λεηλατούν τα μοναστήρια και εκκλησίες, υφαρπάζοντας εικόνες ιστορικής αξίας και απαίτησαν από τους κατοίκους να προσηλυτιστούν στο Ισλάμ.
Ναι , αυτό συνέβη τα χαράματα, στην μικρή μας πόλη τη Μααλούλα. Οι ένοπλες συμμορίες εξαπλώθηκαν παντού επιδεικνύοντας τα πυροβόλα τους και απαγορεύοντας την πρόσβαση σε οποιοδήποτε ιερό χώρο.
Αυτές οι εγκληματικές πράξεις, με τη συστηματική λεηλασία των χριστιανικών πόλεων και την κατατρομοκράτηση του πληθυσμού αποτελούν μέρος ενός διεθνούς σχεδίου που αποβλέπει στον εκτοπισμό των χριστιανών από τις πατρίδες τους και από τις ρίζες τους. Αυτά ζούμε κι ας είναι το κράτος μας ακόμα ισχυρό. Τι θα συμβεί όταν αυτό θα έχει αποδυναμωθεί αφού οι αμερικανικές δυνάμεις θα μας έχουν βομβαρδίσει;
Αυτό που περιμένει τους χριστιανούς των χωριών και των πόλεων μόλις πέσουν στα χέρια της τρομοκρατικής οργάνωσης Jabhat al-Nosra και των ομοίων τους είναι απλά τρομακτικό…
Μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε ότι όλες οι φοβερές επιθέσεις εναντίον των μοναστηριών, των εκκλησιών και γενικότερα του χριστιανικού στοιχείου θα καταφέρουν να αφυπνίσουν έστω και κατ’ελάχιστο τις συνειδήσεις του κόσμου ώστε να παραδεχθούν το έγκλημα της διεθνούς τρομοκρατίας εναντίον της Συρίας;
Δεν θ’ αναφερθούμε στις τόσες σφαγές όλων αυτών που εσείς ονομάζετε «μειονότητες » και οι οποίοι συγκατοικούσαν σε πόλεις και χωριά, γιατί τις γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια ! ».

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes