Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Νέο δάνειο και νέο μνημόνιο για την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας


21/08/13

Οι Γερμανοί θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα ένα ακόμη μνημόνιο για να την διαλύσουν και να βάλουν στο «χέρι» ό,τι έχει απομείνει στη χώρα που επί τέσσερα χρόνια τώρα λεηλατείται. Για «κούρεμα» χρέους δεν δέχονται κουβέντα, αφού αυτό σημαίνει και απώλεια εσόδων από τα δήθεν δάνεια βοηθείας που μας έχουν χορηγήσει.
Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε ότι η Ελλάδα θα χρειασθεί νέα βοήθεια κρύβει ένα νέο μνημόνιο σαν τα τρία προηγούμενα που έχουν υπογράψει οι δανειστές με τις κυβερνήσεις-μαριονέτες, εκτελεστικά όργανα των ξένων. Μνημόνια που έχουν καταστρέψει τα πάντα στη χώρα και έχουν διαλύσει την κοινωνία.
Το τέταρτο μνημόνιο που συνεπάγεται η νέα… βοήθεια για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού ύψους 11 δις ευρώ που αφορά στην περίοδο 2014-2016 θα αποτελέσει και την χαριστική βολή.
Ύστερα, θα «εισβάλουν» τα ξένα και τα εγχώρια κοράκια και θα αρχίσουν να παίρνουν τσάμπα τα σπίτια των Ελλήνων, τις επιχειρήσεις, κρατικές και ιδιωτικές και θα έχουν σκλάβους τους Έλληνες στη δούλεψη τους. Η χώρα θα είναι και με τη βούλα αποικία. Έτσι, μας κατάντησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Τα κόμματα που προσπαθούν από το 2009 να μας σώσουν…
Για τη σύνταξη του νέου μνημονίου, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Βερολίνου φυσικά, επισκέπτεται σήμερα την Ελλάδα ο Γερμανός οικονομολόγος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γκ. Ασμουσεν.
Πρόκειται για τον εκλεκτό της Α. Μέρκελ, που τον στέλνει να συναντηθεί με Σαμαρά, Στουρνάρα και Προβόπουλο, να έχει ιδία εικόνα για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ούτως ώστε επιστρέφοντας να μπορέσει να καταρτήσει το μνημόνιο-ταφόπλακα.
Πίσω από το νέο δάνειο κρύβεται επί της ουσίας η τελευταία πράξη του δράματος για τους Έλληνες. Θα δημιουργήσει ολοκληρωτικές συνθήκες εθνικής υποδούλωσης, θα αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει από το κράτος κοινωνικής πρόνοιας και θα επιβάλει εργασιακό μεσαίωνα με νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Με αυτές τις πολιτικές η ανάπτυξη για την Ελλάδα δεν πρόκειται να έρθει ποτέ και η ύφεση θα συνεχίζεται και θα βαθαίνει. Το ξέρουν αυτό όλοι πλην των κυβερνόντων που εκτελούν τις εντολές της τρόικας για τη μετατροπή της Ελλάδας πλήρως σε προτεκτοράτο.
 defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα:

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes