Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

«Διώξτε τους πριν να είναι πολύ αργά»


«Διώξτε τους πριν να είναι πολύ αργά»
1 Δεκεμβρίου 2013

Ευριπίδης Μπίλλης - Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ 
Κύριοι Βουλευτές,

Δεν «ιδιωτικοποιείται» ο Αστέρας Βουλιαγμένης.  Χαρίζεται όλη η χερσόνησος για να γίνει «βίλλες». Η κατάσταση θυμίζει  την κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο με τις «βίλλες» που έγιναν εκεί από τους Τούρκους..
Η χερσόνησος της Βουλιαγμένης ανήκει σε όλους τους Έλληνες και σε όλους τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα. Έχει δίκαιο να φωνάζει και ο γνωστός για την αγάπην του στη Βουλιαγμένη, δήμαρχος Κασιδόκωστας. Αυτό το έγκλημα πρέπει να σταματήσει.
Η χερσόνησος Βουλιαγμένης δεν είναι «αμπέλι» του κ. Σαμαρά. Που όσον γρηγορότερα παραιτηθεί τόσον το καλύτερο για την Ελλάδα.
Πρέπει να τεθεί τέρμα στο ξεπούλημα της Ελλάδας και του εθνικού πλούτου από άρρωστους εγκεφάλους. Ή για άλλους άγνωστους λόγους υπηρέτες της Μέρκερλ.
Οι «επενδύσεις» - ξεπουλήματα του Σαμαρά δεν αποτελούν καμία λύση για τα 4.000.000 πραγματικούς ανέργους. Ούτε λύνουν κανένα πρόβλημα χρέους κτλ.

Γερμανία: Η πρώτη χώρα στην Ε.Ε. που επιτρέπει το τρίτο φύλο σε πιστοποιητικά γέννησης.."Χ"


Γερμανία: Η πρώτη χώρα στην Ε.Ε. που επιτρέπει το τρίτο φύλο σε πιστοποιητικά γέννησης.."Χ"
5 Νοεμβρίου 2013
"Χ" Προτεσταντισμός!

Από την ερχόμενη Παρασκευή, η Γερμανία θα αποτελεί την πρώτη - και επίσημα - ευρωπαϊκή χώρα, που θα επιτρέπει στα μωρά να γεννιούνται με τα χαρακτηριστικά και των δύο φύλων.
Οι γονείς δηλαδή θα έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν το πεδίο με τις επιλογές των δύο φύλων κενό φύλα, δημιουργώντας έτσι μία τρίτη απροσδιόριστη κατηγορία για το φύλο του παιδιού.
"Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο νόμος αναγνωρίζει ότι υπάρχουν ανθρώπινα όντα που δεν είναι ούτε αρσενικά, ούτε θηλυκά", αναφέρει στο AFP ο καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Βρέμης, Konstanze Plett. Η αλλαγή έχει ως στόχο να αναιρεθεί παντελώς η πίεση που ισχύει μέχρι και σήμερα στους γονείς στο να λάβουν γρήγορα μια απόφαση σχετικά με τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου που μπορεί να γίνουν στο απώτερο μέλλον.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes