ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΟΧΙ Τζαμί στο Βοτανικό: Μόνη λύση η επιστροφή στις πατρίδες τους!

ΟΧΙ Τζαμί στο Βοτανικό: Μόνη λύση η επιστροφή στις πατρίδες τους!

25/4/14

Του Χρήστου Γούδη*

Η έννοια του ελληνικού έθνους είναι διαχρονικά συνυφασμένη με το ηροδότειον όμαιμο, ομόγλωσσο, ομότροπο και ομόδοξο. Η νεότερη Ελλάδα, που γεννήθηκε μέσα από τις φλόγες της Ελληνικής Επανάστασης, προσδιορίστηκε από το εμβληματικό σύνθημα του εθνεγέρτη Αλέξανδρου Υψηλάντη: «Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος». Και μετά από... τόσους και τόσους αιματηρούς και μακρόχρονους αγώνες για την ελευθερία των ελληνικών εδαφών και των υπόδουλων στους οθωμανούς ορθόδοξων Ελλήνων, που διασφάλισαν την ελληνικότητά μας, το «ένας λαός, ένα έθνος, ένα κράτος», φθάσαμε σήμερα στο σημείο να συζητούμε για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, μετά από την πολυετή και ασυγχώρητη ολιγωρία των ταγών (ή τράγων;) της χώρας μας να ορθώσει ένα ανάχωμα στην ισλαμική πλημμυρίδα που εισέβαλε δίκην παλιρροϊκού κύματος στην Ελλάδα.

Όμως οι ιστορικές μας μνήμες δεν σβήνουν και ούτε πρέπει να σβήσουν εύκολα. Οι γκραβούρες με το τζαμί και τον μιναρέ στον Παρθενώνα κυκλοφορούν ακόμα στο Μοναστηράκι, για να μας θυμίζουν την μακραίωνα αλλόφυλη και ετερόδοξη πολιτισμική κατοχή. Οι προσκυνημένοι στον Ιμπραήμ ακόμα στοιχειώνουν τον ύπνο μας. Οι Έλληνες που δεν υπήρξαν ποτέ Έλληνες, αλλά ελληνόφωνοι Τούρκοι στην ψυχή και στο πνεύμα, ζουν ακόμη ανάμεσά μας. Τα αποσπόρια των οθωμανών σηκώνουν σήμερα το φιδίσιο κεφάλι τους για να προασπίσουν δήθεν, τα θρησκευτικά δικαιώματα των παράνομα εισελθόντων μουσουλμάνων ομοϊδεατών τους στη χώρα μας.
Ποιός όμως θα υπερασπισθεί τα δικαιώματα των Ελλήνων, έναντι όλων αυτών που βρίσκονται σήμερα εδώ καταπατώντας την ελληνική νομοθεσία, και έναντι όλων αυτών των «μαυρογιαλούρων» πολιτικών μας οι οποίοι αδιαφόρησαν για την εφαρμογή των νόμων που ήταν ταγμένοι να προασπίσουν, ή και υπέθαλψαν την καταπάτησή τους, με αποτέλεσμα η χώρα μας να δίνει εικόνα Ελλαδιστάν, η πλατεία Αμερικής να καταστεί πλατεία Αφρικής, ο Άγιος Παντελεήμονας να θυμίζει τεκέ μπεκτασήδων και δερβίσηδων, και το κέντρο της Αθήνας να αποπνέει ατμόσφαιρα Αλή-Μπαμπά, Αλ-Χαλίλι, Ισλάμαμπαντ, Καμπούλ, Μογκαντίσιου και Χαρτούμ.
Η λύση για όλους αυτούς τους μουσουλμάνους επήλυδες που παρεισέφρυσαν λαθραία στην χώρα μας δεν είναι η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, για να επιβραβεύσει την παρανομία της παρουσίας τους και να αποτελέσει εφαλτήριο για ισλαμοφασιστικές παρεμβάσεις γκρίζων ή όποιων άλλων λύκων, με στόχο την απόσχιση της ελληνικής Θράκης, αλλά η επιστροφή τους στα ιερά τεμένη της πατρίδος τους, εκεί όπου με την βοήθεια του Αλλάχ οφείλουν να αγωνισθούν για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στις χώρες τους, που υποτίθεται ότι τους ανάγκασαν να αποδημήσουν.
Οι Έλληνες έχουν να λύσουν τα δικά τους προβλήματα και, παρά την παραδοσιακή φιλόξενη προδιάθεσή τους, δεν μπορούν να επωμισθούν την δικτατορία που προσπαθεί να του επιβάλει το μουσουλμανικό μάγμα που απλώνεται επικίνδυνα στη Μεσόγειο. Όμως, παράδοση ηφαιστείων, και μάλιστα πρωτοφανούς ισχύος, έχουμε κι εμείς στην Ελλάδα, και αλίμονο σε όλους εκείνους, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, που θα ξυπνήσουν ξανά την Σαντορίνη.

* Ο Χρήστος Γούδης είναι Καθηγητή Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes