ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Η ΕΛΛΑΔΑ δίχως «Antivirus» προστασία;


Η ΕΛΛΑΔΑ δίχως «Antivirus» προστασία;

16 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2015

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

ΚΑΙ για πόσο καιρό μένει δίχως ‘Antivirus’ προστασία;
Α. Μέχρι να μας αδειάσουν την γωνιά οι ¨φοβισμένοι¨ τοκογλύφοι δανειστές.
Β. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το ανθρώπινο τοπίο των εξαθλιωμένων προσφύγων που εισέρχονται στην χώρα μας από τους δολοφονικούς πυρήνες των τζιχαντιστών.
Γ. Μέχρι να ολοκληρωθεί η ‘γεωπολιτική τρικλοποδιά’ που αποφάσισαν να βάλουν οι ισχυροί της γης στον Ερντογάν.
Η 13η Νοεμβρίου του 2015 σηματοδότησε την ‘ανασφάλεια’ στα σπίτια των τοκογλύφων πέρα από τα σπίτια των αθώων πολιτών από τα ‘ποντίκια εγκληματίες’ που επιδοτούσαν με τα κέρδη από τα πανωτόκια των τραπεζικών πανουργιών τους.

Α. Οι ‘φοβισμένοι τοκογλύφοι’ απειλούν … Το μακελειό στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, σήμανε συναγερμό στο πρωθυπουργικό επιτελείο και ήδη από το πρωί του Σαββάτου, οι επιφυλάξεις για τη (μοιραία) σύνδεση της διαπραγμάτευσης με το μακελειό στη γαλλική πρωτεύουσα, αυξάνονταν και πληθύνονταν. Οι χρονοβόρες και διαρκείς διαβουλεύσεις μεταξύ οικονομικού επιτελείου και κουαρτέτου καθόλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, δεν ευόδωσαν το κυβερνητικό πλάνο: Τα αγκάθια που χωρίζουν την Ελλάδα από το «ευρωπαικό ταμείο» παραμένουν εξαιρετικά δύσκολα προς αφαίρεση.
Deutsche: Απρόθυμος ο ΣΥΡΙΖΑ για το Μνημόνιο, αλλά η απειλή του Grexit μπορεί να τον αλλάξει… Οι ‘φοβισμένοι τοκογλύφοι’ απειλούν ενώ απειλούνται
Σοκ από τις νέες απειλές του ISIS – «Όποιος βοήθησε τη Γαλλία στα αντίποινα θα έχει τη μοίρα της»
«Όποιος βοήθησε τη Γαλλία στα αντίποινα θα έχει τη μοίρα της».
Αυτό είναι το μήνυμα στο νέο βίντεο του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), το οποίο δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα με αφορμή τις αεροπορικές επιδρομές της Γαλλίας σε στόχους τρομοκρατών στη Συρία. Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις το μήνυμα στρέφεται κυρίως κατά των ΗΠΑ, οι οποίες βοήθησαν τη Γαλλία. Οι  ‘φοβισμένοι τοκογλύφοι’ έχουν την φωλιά τους λερωμένη.
Ότι κράτη-μέλη του G-20 και συνολικά 40 χώρες χρηματοδότησαν το ISIL κατήγγειλε στην Αττάλεια όπου και λαμβάνει χώρα η Σύνοδος κορυφής, ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν «φωτογραφίζοντας» έτσι τις ΗΠΑ, την Γαλλία και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ που από το 2012 είχαν αποδεχθεί την άρση του εμπάργκο στο συριακό πετρέλαιο για να μπορούν οι τζιχαντιστές να έχουν έσοδα (!), παρουσιάζοντας δορυφορικές εικόνες και αεροφωτογραφίσεις που αποδεικνύουν το πραγματικό μέγεθος των εμπορικών συναλλαγών της τζιχαντιστικής οργάνωσης.
Β. Γιατί οι ‘ανθρωπιστές της Δύσης’ σε συμφωνία με την Τουρκία δεν ναυλώνουν πλοία να μεταφέρουν τους εξαθλιωμένους πρόσφυγες δίχως πολλές στάσεις στις πρωτεύουσες τους και τους αφήνουν να θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο;
 Δίπλα στον κίνδυνο να γίνουν οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί αποσυνάγωγοι στην Ευρώπη υπάρχει και ο κίνδυνος να αποκλειστούν οι πρόσφυγες από τις χώρες προορισμού τους, παρ’ ό,τι θα συνεχιστούν οι ροές τους. Ίσως και εντονότερα γιατί η ισλαμική τρομοκρατία προτού πλήξει την Ευρώπη πλήττει τους τοπικούς πληθυσμούς.
Σ’ αυτό το σημείο αναδεικνύεται μια ανατριχιαστική προοπτική για την Ελλάδα: οι πρόσφυγες θα συνεχίζουν να φτάνουν στο έδαφός της, αλλά κανείς στην Ευρώπη δεν θα τους ανοίγει τα σύνορα για να συνεχίσουν τη διαδρομή τους. Θα παραμείνουν αναγκαστικά σε μια χώρα την οποία δεν έχουν επιλέξει, δεν ήταν ο προορισμός τους όταν ξεκίνησαν και δεν είναι ο χώρος στον όποιο μπορούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Δηλ. οι τούρκοι δουλέμποροι και τα στρατιωτικο-πολιτικά κυκλώματα τους θησαύρισαν από την συνθήκη ΣΕΓΚΕΝ;
Τελικά όλη αυτή η μεταναστευτική τραγωδία γίνεται για να φυτευτούν πυρήνες τζιχαντιστών σε όλη την διαδρομή από την Ελλάδα-Βαλκάνια-Κεντ. Ευρώπη;
Οι γαλλικές αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση του «εγκεφάλου» των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσιαν αναφέροντας πως πρόκειται για τον 27χρονο Βέλγο, Abdelhamid Abaaoud, μαχητή του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Σύμφωνα με πληροφορίες τον Ιανουάριο του 2015 βρισκόταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι, καθώς εντοπίστηκε σήμα από το κινητό του! Εν τω μεταξύ, σύγχυση επικρατεί σχετικά με τις πληροφορίες για τη σύλληψη του Salah Abdeslam στις Βρυξέλλες, που φέρεται ως ένας εκ των δραστών των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Οι γαλλικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.
Γ. Η ‘γεωπολιτική τρικλοποδιά’ στην Τουρκία άρχισε να φαίνεται.
Οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος στην Συρία θέλουν να τελειώνουν με τον κυρίως δράστη του εγκλήματος και τον αφήνουν πλέον μόνο. Το ενδεχόμενο να στείλουν οι ΗΠΑ μεγάλη χερσαία δύναμη προκειμένου να καταπολεμήσει την απειλή του Ισλαμικού Κράτους απέκλεισε ο Μπαράκ Ομπάμα. Μιλώντας στην Αττάλεια, στη Σύνοδο των G20, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι μία τέτοια κίνηση θα ήταν ένα μεγάλο λάθος καθώς θα ενέπλεκε τη χώρα σε μία μη αποδοτική στρατηγική που θα απαιτούσε μακροχρόνια κατοχή στην περιοχή, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται μόνο για δική του άποψη, αλλά και των στενότερων στρατιωτικών συμβούλων του.
Οι Αμερικάνοι πλέον καθαρά θέλουν την Τουρκία να την αντικαταστήσουν με την Κουρδία, ήτοι το Κουρδικό Κράτος το οποίο και θα γίνει ο γεωπολιτικός ρυθμιστής της περιοχής. Αλλά και οι υπόλοιποι θέλουν να τελειώνουν με την Τουρκία γιατί ο Σουλτάνος έχει τα δικά του νεοθωμανικά σχέδια και κάνει του κεφαλιού του.
Άραγε το πολιτικό δυναμικό της χώρας μας έχει αναβαθμίσει το ‘λογισμικό της Antivirus προστασίας’ για να διαχειριστεί τα παραπάνω δίχως να βρεθεί ολόκληρος ο κοινωνικός ιστός σε επώδυνες εκπλήξεις;
Όλα αυτά τα πράγματα δεν βρίσκονται απλώς σε ένα τεντωμένο σχοινί αλλά σε ένα αναμμένο φυτίλι που το άναψε η τρομοκρατία των επιδοτούμενων τζιχαντιστών. Δηλ. όλα τα είχαμε, οι εισαγόμενοι εγκληματίες τζιχαντιστές ‘μας έλειπαν’.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ‘η Ελλάδα θα πει το ψωμί-ψωμάκι’;
Πέρα από αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι μας είναι και η πνευματική έννοια ότι όταν το επόμενο διάστημα θα απαγγέλουμε το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ στην φράση ‘τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον’ ΘΑ ΔΑΚΡΥΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΜΑΣ…
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.Αυτοί που τρομοκρατούν την Ευρώπη και όλον κόσμο είναι αποφασισμένοι να προκαλέσουν εκτός από μακελειό και μεγάλη παγκόσμια διατροφική κρίση απόρροια της οικονομικής που βιώνουμε σήμερα εμείς στην Ελλάδα και αύριο στην Ευρώπη.
Ευτυχώς όμως που όλα αυτά τα θλιβερά γεγονότα που όλοι τα απευχόμαστε αλλά σήμερα τα ψηλαφάμε θα γίνουν αιτία να κάνει η ΕΛΛΑΔΑ επανεκκίνηση με νέο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ λογισμικό Antivirus.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes