ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη
17Η Νοεμβρίου 2016
Κοινοποίηση :
Εισαγγελία Αρείου Πάγου
Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης
Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, Δήμαρχο Ωραιοκάστρου
Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου

   Ομοφώνως Έλληνες πολίτες του Ωραιοκάστρου αποφασίσαμε, ελλείψει της παρέμβασης των αρχών του κράτους και της δικαιοσύνης, να καταγγείλουμε τα όσα συμβαίνουν εδώ και αρκετούς μήνες στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, Παλαιοκάστρου, Μελισσοχωρίου, Προφήτη της περιοχής Θεσσαλονίκης, που είναι γεγονότα πρωτόγνωρα στην Ελληνική Ιστορία για τις περιοχές μας. Έχει καταλυθεί κάθε έννοια κράτους δικαίου, ασφάλειας και δημόσιας τάξης.
   Μετά από τις αντιδράσεις σχολείων, γονέων και κατοίκων σε όλη την Ελληνική επικράτεια, για το σοβαρώτατο και στις περιοχές μας ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, των hot spots και της ένταξης μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων, εκ των λαθρομεταναστών και προσφύγων, στα Ελληνικά δημόσια σχολεία χωρίς την έγκριση των γονέων και κατοίκων, επίσης λόγω της ανεπαρκούς ιατρικής υγειονομικής προστασίας, αλλά και για λόγους ασφαλείας και της ομιχλώδους κατάστασης εκ μέρους των υπευθύνων, με την εξίσωση των λαθρομεταναστών με τους πρόσφυγες, αλλά και για λόγους κοινωνικούς, εθνικούς και θρησκευτικούς, οι οποίοι λόγοι βασίζονται στις θεμελιώδεις αρχές και αξίες του Ελληνικού Συντάγματος, και στο δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, έχοντες έννομο συμφέρον, καταγγέλομε ότι δυστυχώς ζούμε έναν άνευ προηγουμένου εκφοβισμό, εκβιασμό και τρομοκρατία, ώστε δια της βίας να τρομοκρατηθούν και να εκβιασθούν συμπολίτες μας, για να τους κλείσουν το στόμα και να μήν εκφράζουν την ελεύθερη γνώμη τους και τα συνταγματικά δημοκρατικά δικαιώματά τους. Με τη περιοχή μας να μετατρέπεται σε περιοχή τρομοκρατικών ενεργειών από γνωστούς αγνώστους, οι οποίοι με βία υποστηρίζουν και επιβάλλουν με τρομοκρατία την αποδοχή των ξένων μουσουλμανικών πληθυσμών στην περιοχή μας, αλλά και την ένταξή τους στα Ελληνικά σχολεία μας. Επίσης καταγγέλλομε ότι κάποιες εγκληματικές οργανώσεις κουκουλοφόρων διαταράσσουν την κοινωνική ειρήνη, την δημόσια τάξη και ασφάλεια και δημιουργούν αναταραχή στο εμπορικό κέντρο του Ωραιοκάστρου και στις γύρω περιοχές. Οι καταστηματάρχες φοβούνται για την ασφάλειά τους, την προσωπική τους, αλλά και των περιουσιών τους. Και όλα αυτά με την ανοχή των ίδιων των αρχών, εφόσον ποτέ δεν εμπόδισαν τους τρομοκράτες να εισέρχονται στην περιοχή μας με μισθωμένα (από πού; Με ποιές εταιρίες;) λεωφορεία μέσω του μοναδικού κεντρικού δρόμου των περιοχών μας, της πύλης εισόδου του Ωραιοκάστρου. Όλα αυτά την στιγμή που συνεχώς, επίσημα, με έντυπα και ιστοσελίδες και υπογραφή με συγκεκριμένη ονομασία, κάποιοι προαναγγέλουν το πρόγραμμα της διάπραξης των εγκληματικών και τρομοκρατικών ενεργειών και ποινικών εγκλημάτων, ήτοι τρομοκρατία κατα των κατοίκων. Συγκεκριμένα, τα μέλη των οργανώσεων αυτών δεν είναι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου, ούτε έχουν φιλικές ή συγγενικές σχέσεις με την περιοχή, αλλά είναι άγνωστοι και κατα πληροφορίες κυρίως αλλοδαποί και αλλογενείς.
Οι δράστες των εγκλημάτων είναι ανώνυμοι, δρούν με καλυπτόμενα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, όπως πάντα πράττουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις, αλλά και οι στρατοί ξένης κατοχής στην Ελλάδα και οι συνεργάτες τους, σύμφωνα με την ιστορία (ναζιστική γερμανική κατοχή, βουλγαρική κατοχή, οθωμανική ισλαμική κατοχή).
Οι δράστες αριθμούνται περι τους 100 (εκατόν) και βαδίζουν σε σειρά στρατιωτικής παράταξης ταγμάτων, φέροντες ως οπλισμό μαχαίρια, τσεκούρια, δοκάρια, ξύλα ίσως και χειρότερα... απειλούν πολίτες, υβρίζουν, σπάζουν και ρημάζουν περιουσιές πολιτών, μοτοσυκλέττες, αυτοκίνητα, καταστήματα, καίνε κάδους, βανδαλίζουν μνημεία, σχολεία, δημαρχεία, ιδιωτικά και δημόσια κτίρια.
  Από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως και σήμερα γράφουν απειλητικά συνθήματα στους τοίχους των σχολείων και του Δημαρχείου και των πλατειών και των δρόμων, εξυβρίζοντας τους Έλληνες κατοίκους του Ωραιοκάστρου και απειλώντας την ζωή τους και των παιδιών τους. Απειλούν ότι θα τους σφάξουν, θα τους σκοτώσουν, θα τους κρεμάσουν και παράλληλα αναγέλλουν την εισβολή και την εγκατάσταση ισλαμιστών λαθρομεταναστών πακιστανών, όπως αναφέρουν, και άλλων (!!!!) .
 Την 7η Οκτωβρίου απείλησαν την ζωή πολιτών με όπλα, τσεκούρια, μαχαίρια, έρριχναν κοτρώνες και πέτρες σε πολίτες, δρόμους, καταστήματα, σπίτια, κατέστρεψαν μοτοσυκλέττα και έκαψαν την Ελληνική σημαία, εισβάλοντες στο χώρο σχολείου και γράφοντας απειλητικά συνθήματα στους τοίχους, κατά της ζωής των Ελλήνων μαθητών, παιδιών, των γονέων τους και των κατοίκων.
 Την 10η- 12η  Οκτωβρίου 2016 βανδάλισαν μνημεία και αγάλματα στην πλατεία του Μελισσοχωρίου, που είναι αφιερωμένα στις θυσίες των Ελλήνων για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τα φασιστικά καθεστώτα των Βουλγάρων, των Τούρκων και των Ναζιστών, και προς τιμήν του Μακεδονικού Αγώνα. Οι δράστες, με συνθήματα και βανδαλισμούς, και πάλι απειλούν τους Έλληνες κατοίκους του Μελισσοχωρίου, αλλά εξυβρίζουν και την Ελλάδα και το Ελληνικό Έθνος, στρεφόμενοι εναντίον όλου του Ελληνικού λαού, της Ελλάδος και της Δημοκρατίας.
  Απο τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Οκτώβριο, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Προφήτη απειλείται με απειλές και πρόκληση αναταραχών και ψυχολογικούς εκβιασμούς. Εκ των προαναφερομένων γεγονότων, φοβούμενη για την ζωή της και την ασφάλεια της οικογενείας της, ενώ απειλείται και από γνωστούς, κατέχοντες μάλιστα και επίσημες θέσεις, αλλά και αγνώστους, μετά από τις κινητοποιήσεις των γονέων, εν γνώσει των αρχών ότι η κ. Πρόεδρος είναι Ελληνίδα μάνα και μάλιστα έγγυος, συρόμενη στα δικαστήρια και απειλούμενη με υπέρογκα πρόστιμα και ποινές και απειλή κατα της κατοικίας της, τελικώς, λόγω αυτού του πολέμου που δέχθηκε, είχε ως αποτέλεσμα, την αποβολή του εβρύου, ενώ απειλήθηκε και η ζωή της, αφού εισήχθη εκτάκτως σε νοσοκομείο.
  Όλα αυτά τα πράττουν συνεχώς, με απειλητικές προκηρύξεις, εξυβριστικές και εκβιαστικές, που τις μοιράζουν ανενόχλητοι στα σχολεία.
Με όλες τις προηγούμενες εγκληματικές τρομοκρατικές ενέργειες, και γενικώς την παράνομη δράση τους σε όλη την περιοχή, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, επιδιώκουν:
 α. Να κάμψουν και παύσουν τους γονείς και τους κατοίκους της περιοχής από τις νόμιμες αντιδράσεις και διαφωνίες τους,
β. Να προσηλυτίσουν τους μαθητές στις τρομοκρατικές οργανώσεις τους και στις ενέργειές τους (πράγμα που γίνεται στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες),
γ. Να διασαλεύουν συνεχῶς την ειρηνική ζωή των κατοίκων προκαλώντας αναταραχές ακόμη και στην εμπορική ζωή του κέντρου του Ωραιοκάστρου,
δ. Να στοχοποιήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα συμπολιτών μας.
Όλα αυτά είναι γεγονότα πρωτόγνωρα στην περιοχή. Όλα αυτά τα γεγονότα εδώ και μήνες δημοσιεύονται σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες έντυπες και ηλεκτρονικές, και μάρτυρες είναι οι κάτοικοι των περιοχών που απειλείται η ασφάλεια και η ζωή τους. Και  μάλιστα εν γνώσει των τοπικών και δημοτικών αρχών, των αστυνομικών αρχών, των κρατικών αρχών χωρίς όμως καμμία εκ μέρους τους οφειλόμενη ενέργεια εκ του νόμου. Αλλά, αντιθέτως, λόγω της αδράνειας, της παραλλείψεως των καθηκόντων τους και της αποποιήσεως της ευθύνης τους, οι ταραχοποιοί στρέφονται κατά των χιλιάδων κατοίκων των περιοχών μας προσβάλλοντας τα εκατομμύρια των Ελλήνων στην Ελλάδα και σ᾽ όλον τον πλανήτη.
Επίσης ενήμερη είναι, και μάλιστα εξοργισμένη, και η Ελληνική Ομογένεια σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Η.Π.Α., Ρωσία, Αυστραλία, Γερμανία, Βρεττανία, Καναδά, Αφρική, κ.α.) έτοιμη να πράξει τα δέοντα. Αλλά και μεγάλα κράτη, που παρατηρούν την προσβολή και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων στην Ελλάδα.

ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ:
Τα συνταγματικά δικαιώματά μας στην υγεία, την ζωή, την αξιοπρέπεια, την ασφάλεια, την δημοκρατική συμμετοχή μας στην οικονομική και διοικητική ζωή της κοινωνίας και της χώρα μας, την ελεύθερη έκφραση της γνώμης μας, τα ανθρώπινα εθνικά και θρησκευτικά δικαιώματά μας, το δικαίωμα στην περιουσία μας, στην παιδεία, στην Ελευθερία μέσα στην ίδια μας την πατρίδα την Ελλάδα.
Επίσης, παραβιάζονται τα Συνταγματικά Άρθρα 1, 2, 3, 4, 5, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16 παρ 2, 3, 4, 17, 21, 22, 24, 25 κ.α.
Τώρα πλέον γνώση έχουν όλοι και οι εισαγγελείς της χώρας και γι᾽ αυτό
ΚΑΛΟΥΜΕ

Όλες τις αρχές, αλλά και την Δικαιοσύνη:
- Να πράξει τα δέοντα ώς οφείλει σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, την Ποινική δικονομία και το Ποινικό Κώδικα.
- Να διακρίνει και να διερευνήσει τα εγκλήματα που διαπράττονται σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα.
- Να ξεκινήσει ποινική δίωξη κατά των οργανώσεων των κουκουλοφόρων τρομοκρατών.
- Να απαγορεύσει τις δράσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων κουκουλοφόρων ανθελλήνων και αντιδημοκρατών στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, Παλαιοκάστρου, Μελισσοχωρίου, Προφήτη της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, διότι δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κατελύθη και η Δικαστική εξουσία στην Ελλάδα και εν γένει οι αρχές της χώρας.
Να απαγορεύσει την ελεύθερη μετακίνηση των κουκουλοφόρων που διαπράττουν ποινικά αδικήματα και τρομοκρατία.
Η αντίθετη στάση και η παράλλειψη των οφειλόμενων ενεργειών, θεμελιώνει την βαρύτατη ποινική ευθύνη των υπευθύνων και την κατάλυση του κράτους δικαίου και της Δικαστικής εξουσίας, που είναι θεμελιώδης για την Πατρίδα μας.
Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να υπερασπισθούμε το Σύνταγμα της Ελλάδος, τα δικαιώματά μας, την Ελλάδα και την Δημοκρατία.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

                                                                                      Με τιμή

Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου,
Πατριωτική Ένωση Έλληνες Ωραιοκάστρου,
Κάτοικοι Ωραιοκάστρου,
Γονείς και Κηδεμόνες σχολείων Ωραιοκάστρου


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα, το Σύνταγμα, την Δικαιοσύνη, την 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes