Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ 1
 Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη 
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
 σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψη,
 ποῦ μὲ βία μετράει τὴ γῆ.
 2
 Ἀπ᾿ τὰ κόκαλα βγαλμένη
 τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
 καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
 χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!
 3
 Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
 πικραμένη, ἐντροπαλή,
 κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
 «ἔλα πάλι», νὰ σοῦ πῇ.
 4
 Ἄργειε νά ῾λθη ἐκείνη ἡ μέρα
 κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, 
γιατὶ τά ῾σκιαζε ἡ φοβέρα
 καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.
 5
 Δυστυχής! Παρηγορία
 μόνη σου ἔμεινε νὰ λὲς
 περασμένα μεγαλεῖα
 καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.
 6
 Καὶ ἀκαρτέρει, καὶ ἀκαρτέρει
 φιλελεύθερη λαλιά,
 ἕνα ἐκτύπαε τ᾿ ἄλλο χέρι 
ἀπὸ τὴν ἀπελπισιά,
 7
 κι ἔλεες «πότε, ἅ! πότε βγάνω 
τὸ κεφάλι ἀπὸ τς ἐρμιές;» 
Καὶ ἀποκρίνοντο ἀπὸ πάνω
 κλάψες, ἅλυσες, φωνές.
 8
 Τότε ἐσήκωνες τὸ βλέμμα
 μὲς στὰ κλάιματα θολό,
 καὶ εἰς τὸ ροῦχο σου ἔσταζ᾿ αἷμα
 πλῆθος αἷμα ἑλληνικό.




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να σβήσουν την Αγία Πίστη, την ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοι μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».





Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Συμφωνημένη Έντιμη Εσχάτη Προδοσία

Συμφωνημένη Έντιμη Εσχάτη Προδοσία

23/6/15

Ξενοφώντας Ερμείδης

Ένα Ευρωπαϊκό Υπερυπουργείο Οικονομικών ήταν κρυμμένο πίσω από τις 5μηνες διαπραγματεύσεις "ρήξης" της κυβέρνησης-
Παραδίνουν τα πάντα πριν το τέλος της Ελλάδας ως χώρας

Το σοκ των Ελλήνων του μεροκάματου και των ήδη κατεστραμμένων Ελλήνων μετά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής και την πρώτη γεύση των εξαγγελιών των νέων φόρων, είναι μεγάλο. Είναι πλέον κατανοητό ακόμα και σε όσους δεν ήθελαν μέχρι τις τελευταίες εξελίξεις να πιστέψουν ότι η Ελλάδα βρισκόταν κάτω από το 2ο Μνημόνιο (ό,τι κι αν έλεγε το κυβερνητικό επιτελείο), ότι οι δανειστές αυτό που απαιτούσαν, τελικά το κατάφεραν. Οι μνημονιακοί όροι να γίνουν νόμοι του κράτους μετά την ψήφιση της επικείμενης Συμφωνίας από την ελληνική βουλή.
Όμως, στις πλάτες του ελληνικού λαού παιζόταν ένα παιχνίδι που ήταν γνωστό στον κ. Τσίπρα και που με την στάση του και την εμμονή του για πολιτική ευρωπαϊκή λύση, έρχεται να πάρει σάρκα και οστά. Δεν ήταν η Σύνοδος Κορυφής αυτή που θα έπρεπε να απασχολεί τους Έλληνες πολίτες σήμερα, αλλά η κρυφή Σύνοδος Κορυφής που πραγματοποιήθηκε (εντελώς τυχαία) μία ημέρα πριν την συμμετοχή της Ελλάδας στην τελευταία διαπραγμάτευση.

Το μεγάλο ψέμα των διαπραγματεύσεων

Το μεγάλο ψέμα των διαπραγματεύσεων
 8/5/15


Δεν ήταν ποτέ σύγκρουση, αλλά Σχέδιο για την Μεταμνημονιακή Ελλάδα

Δυστυχώς την μόνη επίσημη ανακοίνωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους Θεσμούς ο ελληνικός λαός την πήρε από το κοινό ανακοινωθέν Γιούνκερ-Τσίπρα με την τηλεφωνική τους συνομιλία. Για ό,τι "μαγειρεύουν" οι Θεσμοί το μαθαίνουμε από τις πηγές των ξένων ΜΜΕ αμερικανικών, βρετανικών και γερμανικών).
Χωρίς να ενημερωθεί προεκλογικά ο ελληνικός λαός για τον σκοπό που είχε η κυβέρνηση να αυξήσει τουλάχιστον κατά 3% έως 5% τον ΦΠΑ σε τρόφιμα, ρεύμα, νερό, παροχή υγείας, μαθαίνουμε από την συζήτηση μεταξύ επιστολών ελληνικού υπουργείου Οικονομικών και της εφημερίδας Wall Street Journal ότι η κυβέρνηση έχει σίγουρη την συμφωνία της διαπραγμάτευσης, ότι έχει αποδεχθεί τους όρους των Θεσμών και ότι εδώ παίζεται ένα παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού χωρίς προηγούμενο. Ένα κρυφό παιχνίδι που έχει ξεφύγει κατά πολύ από τα όρια της Αλήθειας, της Αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας. 

Η καταστροφή της Ελλάδας έχει ήδη έρθει και δεν είναι οικονομική!

Η καταστροφή της Ελλάδας έχει ήδη έρθει και δεν είναι οικονομική!
Πλήρης ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ από τους πνευματικούς μας ταγούς !

11 Μαΐου 2015

Πολλοί στην Ελλάδα ανησυχούν για μια επερχόμενη οικονομική χρεοκοπία. Η Ελλάδα, όμως, έχει ήδη καταστραφεί και χρεοκοπήσει σε δημογραφικό επίπεδο, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρεται από την πολιτική και οικονομική ηγεσία του τόπου. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, εκτός αν η σημερινή συγκυβέρνηση αποφασίσει να αλλάξει και να σώσει την Ελλάδα από τη δημογραφική κατάρρευση.
Προσωπική μας άποψη είναι ότι θα έπρεπε σύσσωμη η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας μαζί με την ημιαυτόνομη Εκκλησία της Κρήτης και τους Μητροπολίτες των Δωδεκανήσων να συγκαλέσουν ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ συνάντηση για τον τερματισμό του δημογραφικού κατήφορου της χώρας. Αλλά φαίνεται ότι και εδώ επικρατεί «άκρα του τάφου σιωπή» και  σιωπηλοί, μοιραίοι, άβουλοι, κοιτάζουμε την θλιβερή δημογραφική εξαφάνιση της χώρας.

Ο εποικισμός και o αφοπλισμός της Ελλάδος!

Ο εποικισμός και o αφοπλισμός της Ελλάδος!
17/4/ 2015

Του Π. Λιβανίδη

Ξαφνικά μετά από 20 χρόνια σιωπηλού εποικισμού και όταν πια «έφτασε ο κόμπος στο χτένι», η Ελληνική πολιτεία ανακάλυψε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των πολεμικών προσφύγων από τις επεμβάσεις των ΗΠΑ στις Αραβικές χώρες. Μας βομβαρδίζουν συναισθηματικά και ηθικά, προκαλώντας τα φιλανθρωπικά μας συναισθήματα, ενώ μας αποκρύβουν συστηματικά τις άλλες παραμέτρους και παρενέργειες από τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών που εισβάλλει καθημερινά στην Ελλάδα την ώρα που βρισκόμαστε μπροστά στην αντιμετώπιση κρίσιμων εθνικών κινδύνων. Κινδύνων που δεν πρέπει να μας βρουν απροετοίμαστους, με διχόνοια και αφοπλισμένους. Αυτό είναι κάτι που οι επιβουλείς της Ελλάδος επιδιώκουν, προκειμένου να απεθνικοποιήσουν, να αφοπλίσουν την πατρίδα μας ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν την ουσιαστική της κυριαρχία. Κυριαρχία σε ένα από τα πιο σημαντικά γεωστρατηγικά σημείο της υφηλίου.

Η Ελλάδα αντιμέτωπη με μία ιδιότυπη και λίαν επικίνδυνη εισβολή



Η Ελλάδα αντιμέτωπη με μία ιδιότυπη και λίαν επικίνδυνη εισβολή - 2,5 εκατ. λαθρομετανάστες έτοιμοι να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα! 

10/4/2015

Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει για την Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίως όμως για την Ελλάδα η ανεξέλεγκτη πλέον ροή παρανόμων μεταναστών, κυρίως από την σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο Συρία. Το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι τεράστιο, ενώ τα νησιά έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών», μια κατάσταση που δημιουργεί προβληματισμό ευρύτερο και στο επίπεδο της εθνικής ασφάλειας. Παράλληλα, αντιδρά και ο Δήμος Αθηναίων που δέχεται το ολοένα και αυξανόμενο βάρος στο κέντρο της πόλης, με το επιχείρημα ότι παντού αντιμετωπίζεται περιφερειακά, όχι στο κέντρο…

Μπαίνει νερό στο κρασί;

Μπαίνει νερό στο κρασί;
23/9/15

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Στο κρασί ναί. Στα μνημόνια όχι! Τα μνημόνια είναι σαν το δηλητήριο: όσο κι αν τα αραιώσεις, πάλι επικίνδυνα θα είναι. Μπορεί να μη σε σκοτώσουν, θα σε ρίξουν όμως σε κώμα. Γι αυτό κι οι ευσεβείς πόθοι της κυβέρνησης -αν είναι ευσεβείς πόθοι κι όχι στάχτη στα μάτια- περί  ''αντίμετρων''  που θα απαλύνουν, θα αραιώσουν το δηλητήριο των μνημονίων, δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα. Διότι τα μνημόνια δεν έχουν παρά έναν μόνο στόχο: την πάση θυσία είσπραξη των τάχα (κι όσων) οφειλόμενων, ή, σαν καλοί και συνεπείς τοκογλύφοι την κατάσχεση ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ για την τύχη του κάθε ατόμου, της κοινωνίας και του κράτους ολόκληρου.
Άσε που οι ''θεσμοί'', σαν καλοί και συνεπείς τοκογλύφοι, έχουν φροντίσει να απενεργοποίησουν εκ των προτέρων την δυνατότητα τέτοιων ''αντίμετρων'', δια των δεσμευτικών υπογραφών που έχουν ήδη αποσπάσει, που επιτρέπουν τον  δι-ορισμό γκαουλάϊτερ σε όλα τα υπουργεία, και ουμπερ-γκαουλάϊτερ στο Μέγαρο Μαξίμου, όπερ και σημαίνει μάπα το καρπούζι, και σαπουνόφουσκες τα περί ''αντίμετρων'' στο νέο-βελτιωμένο-με σύνθεση που καθαρίζει τους πάντες-μνημόνιο!

Μήπως το 2021, μετά απο δυο αιώνες ελεύθερης Ελλάδας, προβλέπεται η πλήρης κατάργηση τής Ελληνικής Δημοκρατίας;



Μήπως το 2021, μετά απο δυο αιώνες ελεύθερης Ελλάδας, προβλέπεται η πλήρης κατάργηση τής Ελληνικής Δημοκρατίας; Απορίες ενός Έλληνα πολίτη
25η Μαρτίου 2015

Γιώργος Παύλος,  αν. καθ. ΔΠΘ

Aνοικτή επιστολή πρός τον Πρόεδρο τής Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τούς αρχηγούς των κομμάτων και τον πολιτικό κόσμο, αλλά και πρός κάθε ευαίσθητο και αισθαντικό Έλληνα του 21ου αιώνα.


Είναι πλέον σαφές πώς μία μικρή ελίτ ελλήνων, πολιτικών, κεφαλαιοκρατών, τεχνοκρατών, δημοσιογράφων και άλλων συντονίστηκαν με μία διεθνή αντίστοιχη ελίτ και, ως σύγχρονη εγκληματική ομάδα και συμμορία, καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και τον διωγμό του απο την Ελλάδα και την ιστορία.
Αυτοί που ως Τρόϊκα, ως ΔΝΤ και ως οικονομικό διευθυντήριο δήθεν θα έφερναν την κάθαρση, ειναι ακριβώς αυτοί, που, ενώ θα συγκαλύψουν τούς πραγματικούς αίτιους τής κρατικής υπερχρέωσης, κλοπής και φοροδιαφυγής και θα τούς διευκολύνουν στην καταλήστευση τού ελληνικού ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου - δές λίστα Λαγκάρντ -, συγχρόνως θα εγκληματίσουν εναντίον των απλών εργαζομένων και όλου τού ελληνικού λαού και θα τόν καταδικάσουν στην ανεργία, στον αφανισμό, στην μετανάστευση, στην πείνα, στην αυτοκτονία, καταστρέφοντας τον κοινωνικό ιστό σε όλα τα επίπεδα, πρωτογενή οικονομία, βιομηχανία, διοίκηση, υγεία, εκπαίδευση, κλπ.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes