ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

O Ιμπραήμ ξαναγύρισε!


O Ιμπραήμ ξαναγύρισε!

(και ο “αντιρατσιστικός” νόμος)
21/5/2013

.......... Οι τοπικές κοινωνίες δεν δείχνουν μάλιστα να αντιλαμβάνονται την έννοια του “πολιτικώς ορθού” και δεν αυτολογοκρίνονται. Λένε τα πράγματα ακριβώς όπως τα καταλαβαίνουν. Η μεταστροφή της κοινής γνώμμης πάνω σε αυτά τα θέματα είναι τόσο μεγάλη που αντανακλάται άμεσα και στο περιεχόμενο της αρθογραφίας στις εκατοντάδες τοπικές εφημερίδες της Ελληνικής επαρχίας. Αν εφαρμοστεί ο “αντιρατσιστικός” νόμος θα έπρεπε εκατοντάδες τοπικές εφημερίδες να κλείσουν και εκατοντάδες ανώνυμοι και επώνυμοι πολίτες να οδηγηθούν στις φυλακές και να τους επιβληθούν χρηματικά πρόστιμα που υπερβαίνουν τις 20 χιλιάδες Ευρώ ανά άτομο!

Αναδημοσιεύουμε ενδεικτικά άρθρο του τέως δικαστού Θ. Παναγόπουλου που δημοσιεύθηκε στην στήλη “Προεκτάσεις” της Κρητικής εφημερίδος “ΠΑΤΡΙΣ” (21/5/2013) σχετικά με τον ισλαμικό εποικισμό και το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο.

Ο Ιμπραήμ ξαναγύρισε.


Το 1825 ο Ιμπραήμ ήρθε στην Πελοπόννησο και την ρήμαξε. Σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους και ζώα, έκαψε σπίτια, ξερίζωσε δέντρα, ερήμωσε τον τόπο. Παντού φωτιά και τσεκούρι.
Σήμερα απ’ ότι φαίνεται ξαναγύρισε. Χιλιάδες ομόθρησκοι του μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει την χώρα. Όχι ακόμη, ως κατακτητές, αλλά δεν θα αργήσουν να γίνουν. Σιγά –σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι.
Ήρθαν στο τόπο μας πεινασμένοι, κουρελήδες, άστεγοι, ναι, κατατρεγμένοι. Αλλά για όλα αυτά δεν φταίμε εμείς. Και παρά ταύτα, τους καλοδεχτήκαμε, παρέχοντας φιλοξενία, στέγη, τροφή.
Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά δεν τους αρκούν . Δηλώνουν πια ξεκάθαρα ότι δεν είναι περαστικοί. Ήρθαν για να μείνουν οριστικά. Ήδη διεκδικούν δικαιώματα, δουλειά, τζαμιά.
Και η φιλάνθρωπη κυβέρνησή μας, σπεύδει να ικανοποιήσει όλα τους τα αιτήματα. Η “προοδευτική” συνιστώσα, της τρικομματικής πολιτικής τρομοκρατίας, ετοίμασε νομοσχέδιο, που προβλέπει, πως αν τολμήσεις να αντιμιλήσεις στον Ιμπραήμ, ή να διαμαρτυρηθείς, γιατί μπαίνει στο σπίτι σου και σε κλέβει, σε φιμώνει , σε σκοτώνει, σε περιμένει η φυλακή.
Δεν υπερβάλλω, αν σας πω ότι το άρθρο αυτό δεν θα μπορούσε να γραφτεί, αν ο νόμος αυτός είχε ψηφιστεί.
Δεν θα είχα την ελευθερία, να πω, ή να γράψω την γνώμη μου, γιατί θα ήταν ρατσισμός και εξύβριση του κάθε Αιγύπτιου, Αφρικανού, Αιθίοπα, Σουδανού, Νιγηριανού, Σενεγαλέζου, Φιλιπινέζου, Πακιστανού, Ιρακινού, Αζέρου, Τσετσένου και δεν ξέρω ποιου άλλου μετανάστη, που προσβάλλει τα δικά μου δικαιώματα .
Θα μπορώ όμως να βρίζω και να κατηγορώ όσο θέλω τους Έλληνες. Και δεν καταλαβαίνουν, όσοι εισηγούνται αυτά τα μέτρα και η ανύπαρκτη, εθελόδουλη, υποτακτική, στους ξένους κυβέρνηση, ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Δώσε αέρα στον χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι!
Αντί να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν μια αμιγώς ελληνική, εθνική πολιτική για τους μετανάστες, δυστυχώς ακολουθούν κατά γράμμα τις έξωθεν οδηγίες, ανεξάρτητα του εάν αυτές εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ελλάδας. Η κυβέρνηση δεν έχει ούτε άποψη, ούτε δική της φωνή και νομοθετεί ότι οι ξένοι και τα εθνικά τους συμφέροντα υπαγορεύουν.
Και δεν καταλαβαίνει ότι με την πολιτική που ακολουθεί, βάζει δυναμίτιδα στα θεμέλια της πατρίδας, του έθνους. Δεν χρειάζεται να ανήκεις στη Χρυσή Αυγή, για να καταλάβεις ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος αφελληνισμού της χώρας. Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει, τους κυβερνώντες. Ενδιαφέρονται αποκλειστικά πως θα παραμείνουν περισσότερο στην εξουσία. Το μόνο που τους πονάει είναι η αύξηση των εκλογικών ποσοστών του κόμματος, που τους χαλάει την σούπα. Και δεν διερωτώνται γιατί συμβαίνει αυτό και οι πολίτες ζητούν καταφυγή σε αυτή την παράταξη.
Δεν εξετάζουν τους τρόπους επιστροφής των μεταναστών που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας, στους τόπους καταγωγής τους , ή οπουδήποτε αλλού, αλλά τους “αποθηκεύουν” εδώ, επειδή οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν τους θέλουν. Και επειδή δεν τους θέλουν αυτοί, πρέπει εμείς να “υιοθετήσουμε” ένα- δυο εκατομμύρια μουσουλμάνους, σε μια περίοδο μάλιστα, που η χώρα έχει σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας; Δεν αντιλαμβάνονται τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτή η πολιτική για το μέλλον της πατρίδας μας; Δεν μας φθάνει που, από την εποχή του Ομήρου βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, τώρα οι μουσουλμάνοι μας έλειψαν; Όχι πως έχω κάτι εναντίον τους, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω τον θρησκευτικό φανατισμό τους, ούτε να τον δεχτώ και να τον δικαιολογήσω.
Γιατί, τι μπορεί να περιμένει κανείς από τους οπαδούς μιας ιδεολογίας, που πρεσβεύει ότι εάν ζωστείς μια βόμβα και σκοτώσεις γύρω σου δεκάδες αθώους πολίτες, που η θρησκεία σου τους ονομάζει ” άπιστους “, σε περιμένει ο παράδεισος, κάθεσαι στα δεξιά του Αλλάχ, με εβδομήντα δύο παρθένες στη διάθεσή σου; Ότι εάν σκιστεί ένα φύλλο από το Κοράνι, πρέπει να σκοτωθούν άνθρώποι, να καεί ο τόπος; Ότι, εάν πάλι γράψεις κάτι για το Κοράνι, πρέπει να κρύβεσαι για όλη σου την ζωή, να αλλάξεις πρόσωπο; Ότι, εάν βιαστεί η κόρη σου, η αδελφή σου, η γυναίκα σου, είναι ένοχος και πρέπει να θανατωθεί; Ότι, εάν δεν φοράει την μαντίλα της πρέπει να μαστιγωθεί, να λιθοβοληθεί; Μήπως όλα αυτά δεν τα βλέπουμε, δεν τα ακούμε, δεν τα διαβάζουμε; Δεν βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας;
Στα Βαλκάνια, Βόσνιοι και Αλβανοί μουσουλμάνοι, εναντίον ορθόδοξων Σέρβων. Στο Κασμίρ μουσουλμάνοι εναντίον Ινδουϊστών. Στο Σουδάν, μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών. Στην Νιγηρία μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών. Στην Αιθιοπία μουσουλμάνοι, εναντίον χριστιανών. Στην Ερυθραία μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών. Στην Ακτή του Ελεφαντοστού, μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών. Στην Σρι Λάνκα, μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών. Στις Φιλιππίνες μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών. Στο Ιράν και στο Ιράκ, σιϊτες μουσουλμάνοι εναντίον σουνιτών μουσουλμάνων. Στον Καύκασο, Τσετσένοι μουσουλμάνοι εναντίον ορθόδοξων Ρώσων. Στο Αζερμπαϊζάν μουσουλμάνοι, εναντίον Αρμενίων χριστιανών. Και το αίμα τρέχει ποτάμι στις πρωτεύουσες και τις μεγάλες πόλεις αυτών των χωρών, από τις τρομοκρατικές επιθέσεις όλων αυτών των φανατικών. Ξεχάσατε τι έγινε στην Μέκκα του καπιταλισμού, στην χώρα του φανατικότερου χριστιανισμού;
Και τι γίνεται σήμερα σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της οικουμένης;
Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην γη ένα δισεκατομμύριο τετρακόσια εκατομμύρια μουσουλμάνοι, που πιστεύουν ακράδαντα ότι όλος ο υπόλοιπος κόσμος πρέπει να ασπασθεί το Ισλάμ και όποιος δεν το δεχτεί ,πρέπει να εξοντωθεί.
Ο Ισλαμισμός σήμερα είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη θρησκεία στην Ευρώπη. Ο ρυθμός γεννήσεων στους μουσουλμάνους είναι τρεις φορές μεγαλύτερος απ’ ό,τι στους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Σε μερικές δεκάδες χρόνια, κυρίαρχη θρησκεία στην Ευρώπη θα είναι ο μουσουλμανισμός και πήγαινε μετά να τον αναχαιτίσεις. Εδώ δεν είναι σε θέση να επιλύσουν τώρα, το ζήτημα της μαντίλας στην Γαλλία και θα καταφέρουν αργότερα να λύσουν σοβαρότερα ζητήματα, όταν το Ισλάμ θα είναι παντοδύναμο;
Τι άλλο θέλει η δική μας κυβέρνηση για να ανοίξει τα μάτια της; Δεν βλέπει ότι το 70% των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές είναι μετανάστες αλλοδαποί και ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν καταδικαστεί ή κατηγορούνται για ανθρωποκτονίες και ληστείες; Και το μόνο που την απασχολεί είναι η αναγνώριση και η προστασία των δικαιωμάτων τους και όχι η πάταξη της εγκληματικότητας;
Τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών πώς θα τα προστατεύσει; Μήπως με το σημερινό υπουργείο Αδιαφορίας, για τον πολίτη; Πώς μπορούμε λοιπόν να συμβιώσουμε με άτομα εντελώς διαφορετικής θρησκευτικής και πολιτιστικής κουλτούρας; Αλλά και γιατί πρέπει να συμβιώσουμε; Ή μήπως κάποιοι άλλοι έξωθεν μας το επιβάλλουν και δεν έχει το θάρρος το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να το ομολογήσει.
Αφήνουν έτσι το περιθώριο να μονοπωλεί και να εκφράζει τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό το ακροδεξιό κόμμα, όπως γίνεται παντού στην Ευρώπη και για να ανακόψουν αυτή την εξέλιξη, θεσπίζουν φασιστικής αντίληψης νόμους, που τιμωρούν όχι μόνο την πράξη, αλλά και την άλλη άποψη, τη διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό, σας είπα στην αρχή, ότι εάν αυτός ο νόμος είχε δημοσιευθεί, αύριο θα ήμουνα στη φυλακή.
Ξαναγύρισε λοιπόν ο Ιμπραήμ στην Ελλάδα και καθώς φαίνεται, αυτή την φορά θέλει να παραμείνει εδώ οριστικά. Εμείς οι Έλληνες, ας μεταναστεύουμε για κάπου αλλού. Άλλωστε η Κυβέρνηση – Σωτήρας της χώρας, αυτό το φροντίζει από τώρα. Στέλνει τους νέους στα ξένα, γιατί εδώ τις δουλειές τις δίνει σε ξένους και την πατρίδα στους Άραβες, Πακιστανούς, Αφρικανούς και στους υπόλοιπους Μαυριτανούς.
Και η κοινωνία, η Εκκλησία, η Ακαδημία, οι σοφοί, οι εκπαιδευτικοί, οι άνεργοι, οι πολίτες, θα μου πείτε, τι κάνουν; Τίποτα απολύτως. Ιδιαίτερα η Εκκλησία, που έχει και αυτή τη δύναμη των φανατικών της, δεν υψώνει την φωνή, δεν σηκώνει το λάβαρο, “για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”, όπως έλεγε και έκανε για τις ταυτότητες και άλλα ασήμαντα παρόμοια.
Δεν άκουσε άραγε χθες την φωνή του νέου πάπα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, που σφυροκοπούσε τις απανταχού εξουσίες, που μόνη τους μέριμνα είναι η σωτηρία των τραπεζών και όχι των ανθρώπων, που πεθαίνουν από την πείνα; Από το τίποτα, είναι και αυτό κάτι. Εδώ όμως άκρα του τάφου σιωπή, από όλους, για την επερχόμενη γενοκτονία. Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν, δεν μιλάνε. Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν, δεν τολμούνε. Γαυγίζουν τα σκυλιά και τα φοβούνται. Φαίνεται να δικαιώνεται ο ποιητής, που γράφει:
Το έθνος να λυπάστε, που δεν υψώνει τη φωνή παρά μονάχα, όταν είναι πολύ αργά. Που δεν επαναστατεί παρά μονάχα σαν βρεθεί ο λαιμός του ανάμεσα στο σπαθί και στο κούτσουρο. Το έθνος να λυπάστε που έχει λαγούς για πολιτικούς, αλεπούδες για διανοούμενους. Το έθνος να λυπάστε που έχει σοφούς από χρόνια βουβαμένους. Το έθνος να λυπάστε που έχει νεολαία αδιάφορη, πολίτες ευνουχισμένους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes