ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Θράκη και παγκόσμια σιωνιστική δικτατορία


Θράκη και παγκόσμια σιωνιστική δικτατορία

17 Ιουλίου 2012

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ - Διεθνολόγος

Όταν το 2005 επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, ορκίστηκε πρόεδρος Δημοκρατίας ο κ. Κάρολος Παπούλιας, η τότε πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Άννα Μπενάκη προσφωνώντας τον στο Κοινοβούλιο, με λίαν προφητικό λόγο του είπε μεταξύ άλλων,
«Η Εθνική μας κυριαρχία θα περιοριστεί, και τα σύνορα της Ελλάδος επίσης θα περιοριστούν για το καλό των χωρών, κρατών –μελών της Ε.Ε. και των γειτόνων μας» δηλαδή να θυσιαστούμε εμείς για τα άλλα κράτη της Ευρώπης!!! Ο Κάρολος Παπούλιας δεν αντέδρασε, αλλά σιωπηρώς απεδέχθη το μοιραίον, και τη προσφώνηση-προφητεία της κυρίας Μπενάκη την έγραψε…..εκεί που λέει ο λαός, φτάνει αυτός να γινότανε Πρόεδρος. Έπρεπε αμέσως να ενημερώσει το Λαό. Όμως η κυρία Μπενάκη έκρουσε από τότε το κώδωνα του κινδύνου για την ακεραιότητα της χώρας, και την Εθνική μας κυριαρχία, και ουδείς αρμόδιος συγκινήθηκε. Όλοι «ποίησαν την νύσσα».
Οι εφιαλτικές κυβερνήσεις των Αθηνών, συνέχισαν το αδιάφορο για την Ελληνική επαρχία έργο τους, και όχι μόνο, αλλά στέρησαν και γύμνωσαν τις βόρειες επαρχίες και περιφέρειες από κάθε βιομηχανική μονάδα, και άφησαν το λαό μας άνεργο. Εγκατέλειψαν τις βόρειες περιφέρειες, λες και Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα, την οποίαν-ειρήσθω εν παρόδω- γέμισαν με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Εάν θέλουν Τέμενος και Τζαμί στην Αθήνα ας ανοίξουν πρώτα την Αγία Σοφία στη Κωνσταντινούπολη σαν εκκλησία!!! Τη χαριστική βολή στην Εθνική μας κυριαρχία στη Θράκη έδωσε η προδοτική κυβέρνηση του αλήστου μνήμης μεγάλου εφιάλτη της Ελλάδος, Jeffrey, ο οποίος μόλις ανέλαβε την εξουσία-το 2009- κατήργησε το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, διότι έτσι διετάχθη να πράξει από τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.

Έκτοτε το κίνημα της Μουσουλμανικής μειονότητας Δ. Θράκης, για ανεξαρτησία, φούντωσε. Οι Τούρκοι ενεθάρρησαν από την επιτυχία τους στη Κύπρο, και από την αδιαφορία των Ελληνικών κυβερνήσεων.
Εστίες συνωμοσίας εναντίον της Ελληνικής κυριαρχίας στη Δ.Θράκη, ήταν και είναι τα δύο Τουρκικά προξενεία Ξάνθης και Κομοτηνής, και οι Μουσουλμάνοι μουφτήδες, ψεύτικοι και αληθινοί.
«Κράτος εν Κράτει» είναι οι Τούρκοι πρόξενοι στην Ελληνική Θράκη. Θα τολμούσαμε ποτέ εμείς να κάνουμε το ίδιο στη Τουρκία;;; Ποτέ!! διότι εμείς δεν είμαστε Γύπες-αρπακτικά, αλλά με το πολιτισμό και την ευγένεια που μας διακρίνει, σεβόμαστε τους κανόνες καλής γειτονίας. Μια κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει να απελάσει άμεσα τους Τούρκους πρόξενους, και να καταργήσει τα δύο προξενεία-γιάφκες κατασκόπων και προπαγανδιστών. Θα μου πείτε θα κάνουν και οι Τούρκοι το ίδιο, θα καταργήσουν το Ελληνικό προξενείο Κων/πολεως. «Θα χάσει η Βενετιά βελόνι», εδώ χάσαμε όλη τη πόλη, Ιωνία, Πόντο, Καππαδοκία, Λυκία, Φρυγία, και όλη τη Μικρά Ασία, μη χάσουμε και τη Θράκη, στο προξενείο της πόλης θα κολλήσουμε;;;
Εδώ οι Τούρκοι παραβιάζουν κάθε μέρα την Ελληνική Επικράτεια σε Γη, θάλασσα, και αέρα, το προξενείο της πόλης μας μάρανε;;;
Οι εφιάλτες και υποτελείς πολιτικοί μας, στο όνομα της ΕλληνοΤουρκικής φιλίας και συνεργασίας, «κάνουν τα στραβά μάτια», «κάνουν τη πάπια» που λέει ο λαός, και ας οργιάζει η Τούρκικη προπαγάνδα και υπονόμευση κυριαρχίας στη Θράκη μας.
Κοντεύουμε να χάσουμε όλη τη Θράκη μας, και οι δοσίλογοι πολιτικοί, «από τη πόλη έρχομαι», νοιάζονται για τη Τούρκικη φιλία, η οποία εφαρμόζεται μονομερώς , μόνο από εμάς τους υποτελείς.
Τους ενδιαφέρει η Τούρκικη φιλία, και οι κανόνες καλής γειτονίας, με ποίους;;;; με τους Γύπες Τούρκους!!! Τόσο μυαλό έχουν οι μαριονέτες του Ρότσιλντ, και υποτελείς πολιτικοί μας. Ότι διατάξει ο Ρότσιλντ, προσκυνούν και λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, είναι διαχειριστές του Χάους!!!
Προχθές στις προγραμματικές δηλώσεις, ακούσατε κάτι για τη Θράκη μας;;;; Ακούσατε κάτι για τα Εθνικά μας θέματα;;; οι δοσίλογοι πολιτικοί, έχουν πνιγεί μέσα στα Μνημόνια, στα δάνεια, και στις μεγάλες «κονόμες» που λέει ο λαός. Τις αποκρατικοποιήσεις!!! Πως θα ξεπουλήσουν όσο-όσο τη δημόσια περιουσία, για να πάρουν τις επόμενες δόσεις των δανείων για να κυβερνήσουν, και για να «κονομήσουν» μίζες. Κατά τα άλλα , ας καεί η Θράκη με τη Μακεδονία, τόσο μειοδότες είναι. Έχουν εγκλωβιστεί στα μνημόνια.
H Τουρκία θέλει να δημιουργήσει νέα σύνορα, και οι δικοί μας οι άχρηστοι και ανίκανοι κοιμούνται όρθιοι. Οι εφιαλτικές και υποτονικές κυβερνήσεις των Αθηνών απεδέχθησαν τη λειτουργία των δύο αυτών Τούρκικων προξενείων, ως μη όφειλε, αφού η Μουσουλμανική μειονότητα θεωρείται ότι είναι Έλληνες κάτοικοι με διαφορετικό θρήσκευμα. Για την εξυπηρέτηση λένε των αναγκών της Μουσουλμανικής μειονότητας. Η Τουρκία σέβεται την Ελληνική μειονότητα στη πόλη, ή την καταπιέζει;;;
Η Τουρκία τα κατάφερε το θρήσκευμα να χαρακτηρισθεί Εθνικότητα, και σήμερα όλοι μιλούν για Τουρκική μειονότητα, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε πλειονότητα.
Οι εκάστοτε εκλεγόμενοι Έλληνες βουλευτές στη Θράκη, όλων των εν τη Βουλή κομμάτων, ελάχιστο ενδιαφέρον έδειξαν και δείχνουν για τη τύχη της ιδιαίτερης πατρίδας των, ασχολούνται μόνο με προσωπικά ρουσφέτια, και συνέχισαν τη προδοτική πολιτική των κομμάτων στα οποία ανήκουν, ενώ οι Μουσουλμάνοι βουλευτές της Ελληνικής Θράκης, σε συνεργασία με τα δύο Τούρκικα προξενεία, οργιάζουν εις βάρος της Ελληνικής επικράτειας και Ελληνικής κυριαρχίας.
Αρκεί που ορκίζονται στη Βουλή, κατά τα άλλα η υπονόμευση της Ελλάδος πάει σύννεφο……
Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας, και όχι της Ελλάδος από την οποίαν πληρώνονται.
Τούτων δοθέντων, από κοντά και η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, να εκμεταλλευθεί τη κατάσταση. «Όπου Γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη» λέει μια λαϊκή παροιμία. Μυρίστηκαν ορυκτό πλούτο σε στεριά και θάλασσα, και όρμησαν να τον αρπάξουν σαν αρπακτικά που είναι.
Για το σκοπό αυτό σκέφθηκαν να χρησιμοποιήσουν τη Μουσουλμανική θρησκευτική μειονότητα, την οποία με τη βοήθεια των ντονμέδων (ΤουρκοΕβραίων) Πολιτικών της Τουρκίας, ονόμασαν Τουρκική.
Τη μειονότητα αυτή βοήθησαν παντοιοτρόπως οικονομικώς να αναπτυχθεί και πληθυνθεί, ενώ ταυτόχρονα ο Ελληνικός πληθυσμός της περιοχής πτώχευε, μετανάστευε, και μειωνόταν. Με αποτέλεσμα σήμερα ο Έλληνας χριστιανός κάτοικος να κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί μειονότητα, ενώ ο Έλληνας Μουσουλμάνος πλειονότητα στη περιοχή. Με τη προπαγάνδα της Τουρκίας, ο Έλληνας Μουσουλμάνος της περιοχής αυτής, χαρακτηρίστηκε Τούρκος, και έτσι σήμερα η διεθνής κοινότητα νομίζει ότι στην Ελληνική Θράκη κατοικούν Έλληνες και Τούρκοι οι οποίοι είναι μισοί-μισοί.
Η προπαγάνδα των δύο Τουρκικών προξενείων οργιάζει, δίνουν αφειδώς δάνεια στους λεγόμενους Μουσουλμάνους -(Τούρκους)- κατοίκους, τους βοηθούν οικονομικώς ποικιλοτρόπως, ενώ οι Έλληνες πτωχεύουν, και οι κυβερνήσεις των Αθηνών προδοτικώς αδιαφορούν και κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, ή του εφιάλτη.

Όλα αυτά γίνονται σε αντίφαση με τη συνθήκη της Λωζάνης.

Η Τουρκία άνοιξε Τούρκικες τράπεζες σε όλες τις πόλεις της Ελληνικής Θράκης, και ο χορός της ανεξαρτησίας καλά κρατεί. Ο σκοπός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι να επιτύχει την ανεξαρτητοποίηση της Δυτικής Θράκης, διότι έχοντας ένα μικρό κρατίδιο, εύκολα μπορούν να το χειραγωγήσουν. Διαίρει και Βασίλευε.
Πέφτοντας η Ελληνική Θράκη, θα πέσουν και τα παρακείμενα νησιά και νησίδες, όπως η Σαμοθράκη, και η ξέρα Ζουράφα, κοινώς λαδοξέρα. Οπότε νάτο το φιλέτο για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, μέσα στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. του Αιγαίου. Έτσι οι διεθνείς μεγάλες εταιρίες πετρελαίων οι οποίες ανήκουν στα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, κ.κ. Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, και άλλους ΑμερικανοΣιωνιστές, μέσω της Ανεξάρτητης πια Δυτικής Θράκης, θα αρπάξουν εύκολα σαν γύπες που είναι τα πετρέλαια του Αιγαίου, (όπως τα άρπαξαν στη Λιβύη), αλλά και το χερσαίο ορυκτό πλούτο χρυσού και ουρανίου. Με αποτέλεσμα τα σύνορα της Ελλάδος να συρρικνωθούν μέχρι την Ανατολική Μακεδονία, (Καβάλα), και έπεται συνέχεια…Να λοιπόν η προφητεία της κυρίας Μπενάκη προς τον ανύπαρκτο πρόεδρο Παπούλια.
Με τους Βαλκανικούς πολέμους, η όλη Θράκη χωρίσθηκε σε δύο κομμάτια, την Ανατολική και Δυτική Θράκη. Την Ανατολική Θράκη αναγκάστηκε η Ελλάς, μετά τη Μικρασιατική καταστροφή (1922) να παραχωρήσει στους Τούρκους, και να μεταφέρει τους Ελληνικούς Χριστιανικούς πληθυσμούς στη Δυτική Θράκη, σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης του 1923. Όμως οι παμπόνηροι Τούρκοι, δεν μετέφεραν τους Μουσουλμανικούς πληθυσμούς από τη Δυτική Θράκη, στην Ανατολική, τους άφησαν στη Δυτική Θράκη, με το χαρακτηρισμό Έλληνες Μουσουλμάνοι, με αποτέλεσμα τα σήμερον συμβαίνοντα.
Μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, οι παμπόνηροι Τούρκοι προέβησαν σε πολλές γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις των Ελλήνων που παρέμειναν στη Κωνσταντινούπολη και σε άλλες Τουρκικές πόλεις, ιδιαίτερα το 1955 όταν κυριολεκτικά ξερίζωσαν όλο τον Ελληνισμό από τις πρώην Ελληνικές περιοχές της Ανατολικής Θράκης, Κων/πόλεως, Ιωνίας, κ.λ.π. ενώ εμείς οι Έλληνες αφελώς και επιπολαίως φερόμενοι, σεβόμενοι τη συνθήκη της Λωζάνης, φιλοξενήσαμε το Μουσουλμανικό στοιχείο μέσα στη Δυτική Ελληνική Θράκη, δηλαδή αφήσαμε αφελώς το αυγό του φιδιού να εκκολάπτεται μέσα στην αγκαλιά μας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε σήμερα τα γνωστά προβλήματα ανεξαρτησίας της Ελληνικής Θράκης, διότι έτσι το θέλει η Τουρκία με το Μουσουλμανικό στοιχείο, και τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Η Τουρκία εκμεταλλεύθηκε την αγαθότητα, αφέλεια, και καλή προαίρεση των Ελλήνων, σε γεωγραφικές περιοχές όπου υπήρχαν μικτοί πληθυσμοί Ελλήνων & Τούρκων, όπως π.χ. στη Μικρά Ασία, Κύπρο, Δ. Θράκη κ.λ.π.
Σήμερα ο Ελληνισμός της Δ. Θράκης ζεί κάτω από περίεργες συνθήκες.
Γενικά στη περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας-πρωτιά πανελλαδικά- επικρατεί πείνα, ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση, ελπίδα και όνειρα!!!
Σήμερα οι Μουσουλμάνοι της Ελληνικής Θράκης, βλέποντας τη δεινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδος, και την οικονομική, πολιτική, διπλωματική, και στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας, δηλώνουν Τούρκοι. Η Τουρκία εκμεταλλευόμενη τη σημερινή οικονομική αδυναμία της Ελλάδος, αλλά και τη διεθνή αναταραχή, εγείρει θέματα Μουσουλμανικής (Τουρκικής) μειονότητας, και εδαφικών διεκδικήσεων στη Δυτική Ελληνική Θράκη, υπό τη μορφή της ανεξαρτησίας, εις βάρος της Ελλάδος. Έτσι οι Τούρκοι αποκτούν,
1.- Μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εδαφικές εκτάσεις, με απώτερο σκοπό να λέγονται Ευρωπαίοι, με δικαίωμα εισόδου στην Ε.Ε. και
2.- Δικαιώματα συγκυριαρχίας στο Αιγαίο, και συνεκμετάλλευσης των πετρελαίων του Αιγαίου, μέσω του Θρακικού πελάγους Δ.Θράκης.
Η Τουρκία θέλει τη Δυτική Ελληνική Θράκη, με το Αιγαίο, και σε αντάλλαγμα θα μας παραχωρήσει τη σχολή των παπάδων στη Χάλκη.
Τόσο Μ…..ς μας θεωρεί. Και Μ……ς είμαστε , και προδότες είμαστε. Όλα τα κακά τα έχουμε.!!!
Η Τουρκία μέσω των Τουρκικών προξενείων Ξάνθης και Κομοτηνής, επιχειρεί εκτουρκισμό των πομάκων και ρομά Μουσουλμάνων της περιοχής, ενώ παράλληλα ετοιμάζει σημαία, σύμβολα, και εθνικό ύμνο, της ονομαζόμενης από αυτούς, και τους πάτρωνές των, «Αυτόνομης Τουρκικής Δυτικής Θράκης».
Μπροστά σε όλη αυτή τη κατάσταση, η πολιτική νομενκλατούρα της Αθήνας, κοιμάται τον ύπνο του εφιάλτη……..
Όλα αυτά συμβαίνουν με τις ευλογίες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ποιος θα μας προστατέψει;;; μήπως οι Σιωνιστές Αμερικανοί;;; το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ;;; η Σιωνιστική Ε.Ε.;;;
Εδώ βλέπουμε να μην υπάρχει καμία αλληλεγγύη και υποστήριξη των φίλων και συμμάχων κρατών-μελών του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. στο χειμαζόμενο και δεινώς δοκιμαζόμενο μέλος που λέγεται Ελλάς.
Όλα αυτά τα φαινόμενα στη Μακεδονία-Θράκη-Αιγαίο, με αφορμή την οικονομική κρίση, οδηγούν στη συρρίκνωση του Ελληνικού χώρου, και την αλλαγή συνόρων, όπως προεφήτευσεν η κ. Μπενάκη, ενώ η Ελληνική προδοτική πολιτική ηγεσία και διπλωματία κοιμούνται, και ενδίδουν στα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. To σενάριο και σχέδιο των Σιωνιστών της Δύσης, για τη Δυτική Θράκη, προβλέπει να αναγνωρισθεί η Μουσουλμανική μειονότητα ως Τουρκική, εν συνεχεία η ανεξαρτησία, και τελικά η δημιουργία Μουσουλμανικού τόξου από την Αλβανία, μέσω Κοσόβου, στη Δυτική Θράκη, που θα εμποδίζει την επέκταση των Ρωσικών αγωγών πετρελαίου και φυσικού Αερίου, προς Ευρώπη και Μεσόγειο.
Η δημιουργία του Ανεξάρτητου κράτους Δυτικής Θράκης, υπό τη προστασία της Τουρκίας, και των ΑμερικανοΣιωνιστών, θα εγκλωβίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα, αποκλείοντας αυτήν από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, γιαυτό η Ρωσία καλείται να αντιδράσει άμεσα. Μη περιμένει πρόσκληση από τους εφιάλτες πολιτικούς των Αθηνών. Έχει ανοιχτή πρόσκληση από τον Ελληνικό Λαό.
Η δημιουργία Ανεξάρτητου Τουρκικού κρατιδίου Δυτικής Θράκης, θα είναι μεγάλη Γεωστρατηγική ζημιά για τη Ρωσία.
Επί χρόνια γίνεται μια προσπάθεια από τις εφιαλτικές «Ελληνικές» κυβερνήσεις να αποφεύγουν να προστατεύσουν την Ελληνική Θράκη, και να την αναδείξουν σαν εθνικό πρόβλημα, για να μη δυσαρεστήσουν την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όμως όσον η Αθήνα το αποφεύγει, τόσο αυτό το πρόβλημα μεγαλώνει και απειλεί την ακεραιότητα και ασφάλεια της Ελλάδος, και των Ελλήνων κατοίκων της Ελληνικής Θράκης. Η διαγωγή αυτή των πολιτικών της Αθήνας, οφείλεται σε πολιτική ανικανότητα, και βεβαιωμένη δουλικότητα, στις επιθυμίες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και της Νατοϊκής Ισλαμικής Τουρκίας.
Εγκληματικά λάθη των προδοτών πολιτικών, ανυπαρξία εθνικής στρατηγικής, υπακοή στις εντολές του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, της Νατοϊκής Ισλαμικής Τουρκίας, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή τραγική κατάσταση, όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στην εξωτερική πολιτική, όπου εκλείπει κάθε Γεωπολιτική και γεωστρατηγική προσπάθεια, ενώ η Ελλάδα είναι κόμβος και μεγάλη γεωστρατηγική αξία για τη γεωγραφική αυτή περιοχή. Οι δοσίλογοι πολιτικοί δίνουν ακόμη και «το βρακί τους» για τις καλές ΕλληνοΤουρκικές σχέσεις και φιλία, και αυτό οι παμπόνηροι Τούρκοι το εκμεταλλεύονται.
Δειλοί, μοιραίοι, και άβουλοι αντάμα, αναμένουν κάποιο θάμα, λέει ο ποιητής. Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας σήμερα.
O σημερινός πρωθυπουργός αίρει όλες τις αμαρτίες των προηγούμενων πρωθυπουργών. Όπως οι πρωθυπουργοί εγκατέλειψαν τη Θράκη, έτσι και ο Θεός εγκαταλείπει το σημερινό Πρωθυπουργό.
«Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον» ψάλλει ο ποιητής.
Σήμερα ομιλούν για αποκρατικοποιήσεις, σαν αυτές που πούλησαν τα 4 AIRBUS έναντι 40 εκ.ευρώ, ενώ είχαν αρχική προσφορά 160 εκ.
Είναι τόσο ανίκανοι που με τις αποκρατικοποιήσεις θα επανέλθουμε στα χρόνια της POWER & OULEN. Με τις αποκρατικοποιήσεις, και το πλούτο της Ελλάδος θα πουλήσουν «αντί πινακίου φακής», και χρεωμένοι θα συνεχίσουμε να είμαστε. Τι θα εισπράξουν με τις αποκρατικοποιήσεις;;; το πολύ 5 δις, ενώ χρωστάμε 500 δις!!!
Τόσο μυαλό έχουν!!! Αντί να διαγράψουν μονομερώς το χρέος, ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία!!! Ξεπουλάνε τα χρυσαφικά!!!
Όλος ο πλούτος της Ελλάδας, με τις αποκρατικοποιήσεις πάει στα συμφέροντα του μεγάλου αφεντικού, και μεγάλου αδελφού Ρότσιλντ, του οποίου οι πρωθυπουργοί και άλλοι πολιτικοί τυγχάνουν υπάλληλοι.
Η αδυναμία των δοσίλογων πολιτικών της Αθήνας, να κατανοήσουν την ευθύνη τους προς την Ελληνική περιφέρεια την οποίαν έχουν εγκαταλείψει, οδηγεί σήμερα τη Θράκη στα χέρια εκείνων που σχεδίασαν, οργάνωσαν, και εκτέλεσαν ένα μακρόχρονο σχέδιο πολιορκίας και άλωσης Ελληνικών περιοχών. Πλησιάζει πολύ επικίνδυνα η στιγμή κατά την οποίαν ο Ελληνισμός θα τεθεί μπροστά σε τεράστια προβλήματα εθνικής κυριαρχίας όσον αφορά τη Θράκη, Μακεδονία, και Αιγαίο. Οι διεθνείς γύπες θέλουν να τα αρπάξουν.!!!
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, με τη Νατοϊκή Ισλαμική Τουρκία, εκτελώντας εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, θα μας είχαν ήδη επιτεθεί, και ας είμαστε μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά καθυστερούν μέχρι να τελειώσουν με τη Συρία και το Ιράν. Μετά έρχεται η σειρά μας, εκτός εάν αντιδράσει δυναμικά η αρκούδα, η οποία βλέποντας τη προσπάθεια των ΑμερικανοΣιωνιστών, και των Σιωνιστών του ΝΑΤΟ & Ε.Ε. να την εγκλωβίσουν στο βορρά, θα «τους ρίξει τα νύχια της», αλλιώς πάει η αρκούδα χαμένη. Η Ρωσία δεν έχει άλλη λύση παρά να μπεί στο τρελοκομείο του πολέμου για να επιβιώσει. Το τρελοκομείο που ανοίγει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Όσον αφορά τη Θράκη, οι γύπες της Σιωνιστικής Δύσης, βρήκαν τώρα έναν άλλο «Δούρειο Ίππο» για να αλώσουν τη περιοχή. Ο Δούρειος αυτός Ίππος, λέγεται Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη (Ε.Ο.Ζ.). Εν όψει της οικονομικής κρίσης, οι εφιάλτες πολιτικοί της Αθήνας, δέχθηκαν να την εφαρμόσουν, δέχθηκαν υποταγή στα σχέδια των αρπακτικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας βλέπουν το τυρί, και δεν βλέπουν τη φάκα. Βλέπουν το δέντρο, και δεν βλέπουν το δάσος. Η Ε.Ο.Ζ. είναι σχέδιο των υπαλλήλων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης και κυριαρχίας, δήθεν για να βοηθήσουν τη Θράκη μας να αναπτυχθεί οικονομικά, και ζητάνε να την εφαρμόσουν σε όλες τις «υπό άλωση» περιφέρειες της Ελλάδος.
Δεν πήγαν σε άλλο κράτος να εφαρμόσουν αυτά τα κόλπα, τους ενδιαφέρει η «υπό άλωση» Ελλάς. Τα άλλα κράτη δεν έχουν στην εξουσία πιόνια και μαριονέτες του Ρότσιλντ……….
Εμείς λέμε, «Φοβού τους Δαναούς, και δώρα φέροντας», αυτό ταιριάζει στους εμπνευστές της Ε.Ο.Ζ.
Γιατί δεν πάνε στη Τουρκία να εφαρμόσουν την ΕΟΖ;;; Γιατί δεν πάνε στη Βουλγαρία;;; Θέλουν την Ελληνική Θράκη, γιαυτό έρχονται εδώ.
Οι δοσίλογοι, αφελείς και επιπόλαιοι πολιτικοί των Αθηνών, ας προσέξουν καλά το σχέδιο αυτό, διότι εάν κάτι «στραβώσει» στη πορεία, τους περιμένει η κατηγορία της προδοσίας.
Στα χείλη όλων των Ελλήνων υπάρχει το ερώτημα, «Γιατί οι κυβερνήσεις της Ελλάδος αφήνουν τη Τουρκία να θερίζει και αλωνίζει μέσα στην Ελληνική Θράκη;;;» Πως είναι δυνατόν η Τουρκία να έχει δημιουργήσει τόσο σημαντικά βήματα προόδου «άλωσης» της Ελληνικής αυτής ακριτικής γωνιάς, και να μη συναντά καμία αντίδραση;;; Μετά τη βασιλεύουσα, τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελληνική Θράκη, θυμίζουν μια νέα «άλωση» εκ των έσω.
Όπως άφησαν οι Βυζαντινοί τους Τούρκους να δρούν μέσα στο Βυζάντιο, έτσι τους αφήνουν και οι γιοκαρίνοι πολιτικοί σήμερα.
Όταν οι Βυζαντινοί απεφάσισαν να πολεμήσουν, ήταν πια αργά, οι Τούρκοι ήταν προ των τειχών και πυλών. Έτσι και εμείς σήμερα, αφήνουμε τους Τούρκους να αλωνίζουν μέσα στην Ελληνική Γη, ετά όμως θα είναι αργά για κλάματα…..λέει ο ποιητής.
Οι εφιάλτες και άβουλοι πολιτικοί μας, αντί να ανακηρύξουν την Α.Ο.Ζ. αποδέχονται την Ε.Ο.Ζ. μέσα στην Ελληνική Θράκη.
Σήμερα η Θράκη μας είναι καζάνι που βράζει. Οι εφιάλτες πολιτικοί αποδυνάμωσαν τις ένοπλες δυνάμεις για να κάνουν εύκολο το δρόμο της Νατοϊκής Ισλαμικής Τουρκίας, μέσα στην Ελλάδα.
Άφησαν τα σύνορα στον Έβρο αφύλακτα, για να περνούν μέσα οι λαθρομετανάστες, ο στρατός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ώστε να αλώσει την Ελλάδα εκ των έσω!!! Ο νέος Ιμπραϊμ……
Η επίσκεψη του Τούρκου ακραίου εθνικιστή ηγέτη των «γκρίζων λύκων» στην Ελληνική Θράκη, απέδειξε για άλλη μια φορά, την ανυπαρξία Ελληνικής κυβέρνησης. Τέτοιο πολιτικό πολιτισμό έχουν, τέτοιες ονομασίες δίνουν στα πολιτικά κόμματα. Άκου «Γκρίζοι Λύκοι»!!! Σε πιά εποχή ζούμε!!! Ο λύκος δεν πήγε στη Τουρκική Θράκη, ήρθε απρόσκλητος στην Ελληνική Θράκη, τέτοιο θράσος!!!
«Μπάτε λύκοι αλέστε» η Θράκη μας, και γενικά η Ελλάδα της τρικομματικής διακυβέρνησης των εφιαλτών πολιτικών.
Η «Ελληνική» τρικομματική κυβέρνηση των Πασόκων, και του Κυρ-Φώτη, είναι ανίκανη να προστατεύσει την Ελληνική κυριαρχία και επικράτεια. Μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις, πάλι κυβέρνηση των εφιαλτών πασόκων αποκτήσαμε. Τόσο μυαλό έχουμε!!!
Σε όλο το κρατικό μηχανισμό οι εφιάλτες πασόκοι παραμένουν!!!
Όποιος επίσημος Τούρκος επισκέπτεται την Αθήνα, αμέσως μετά πηγαίνει στην Ελληνική Θράκη και ξεσηκώνει τους Μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Πηγαίνει εκεί σαν ελευθερωτής. Η Ελληνική Θράκη φαίνεται ότι έχει το μέλι, και εμείς κοιμόμαστε όρθιοι.
Δικαιολογημένη είναι η ανησυχία των κατοίκων της περιοχής για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής Γης, γιαυτό παίρνουν τα μάτια τους και φεύγουν, άλλοι για Νότιο Ελλάδα, και άλλοι για μετανάστευση σε όλες τις Ηπείρους του πλανήτη, έτσι όμως αποδυναμώνεται το Ελληνικό στοιχείο στη περιοχή, και οι Μουσουλμάνοι γιγαντώνονται, και τείνουν να γίνουν πλειοψηφία.
Ας τα βλέπουν αυτά οι εφιάλτες και δοσίλογοι πολιτικοί των Αθηνών, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν αποδεχθεί τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, γιαυτό μιλούν συνεχώς, ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμιο διακυβέρνηση, και τη θέλουμε γρήγορα. Τάδε έφη Jeffrey…
Oι εμπρηστικές δηλώσεις του Αρχηγού των γκρίζων λύκων περί «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» και περί «Μητέρας πατρίδας» θα έπρεπε να εγείρουν συνειδήσεις στην Αθήνα, και να γίνει διπλωματικό επεισόδιο και διάβημα στη κυβέρνηση της γειτονικής χώρας.
Αντί αυτού το κατάπιαν και αυτό οι δειλοί πολιτικοί των Αθηνών.
Μέχρι το Γερμανό Φούχτελ αποδέχθηκαν στην Ελληνική Θράκη σαν ύπατο αρμοστή. Στην ουσία περιφερειάρχης Θράκης είναι ο Φούχτελ. Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης είναι ο Φούχτελ.
Για το θέμα της δημιουργίας ΕΟΖ στη περιοχή της Ελληνικής Θράκης, αλλά και οι αρμοδιότητες του Γερμανού Φύρερ στη περιοχή, δημιουργούν πολλά ερωτήματα στο πως και ποίοι επενδυτές θα είναι αυτοί που θα εγκατασταθούν στη Θράκη μας, για να προσφέρουν ανάπτυξη. Αυτήν την ανάπτυξη εννοεί ο κ. Σαμαράς;;; την ανάπτυξη που φέρνει ο Φούχτελ, μαζί με τούρκους κατακτητές;;;
Στα επενδυτικά σχέδια της ΕΟΖ θα συμμετέχουν και Τούρκοι επιχειρηματίες, μαζί με τις επιχειρήσεις των Σιωνιστών Δυτικών.

Από κοντά και η Τουρκική τράπεζα Ziraat Bank!!!

Είδες ο Φούχτελ;;; με την ΕΟΖ, με τη Ziraat Bank, τους Εβραίους του Σόρος και του Ρότσιλντ, και τα Τουρκικά προξενεία;;; όλοι έστησαν χορό…..όλοι οι διεθνείς γύπες έτοιμοι να κατασπαράξουν το πτώμα της Θράκης μας, με τις Ελληνικές αρχές και εξουσίες να παίζουν το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, και το παιχνίδι των ξένων κατακτητών!!! Μήπως όλα αυτά οδηγούν στην «Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη;;;»
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως λέγει πως πρόκειται για «απαρχή εδαφικής ανεξαρτητοποιήσεως»!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί πρέπει να καταλάβουν ότι χάνουμε τη Θράκη μας και πρέπει να βγούν από τη χειμερία νάρκη τους, στην οποία τους έχει βυθίσει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Επαναλαμβάνουμε, πέφτοντας η Θράκη θα πέσουν και τα παρακείμενα νησιά όπως Θάσος, Σαμοθράκη, κ.λ.π. και τότε το Αιγαίο θα πέσει στα χέρια των Τούρκων. Ξυπνήστε Ρέ!!! Εκεί στο Μαξίμου……………

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος
http://www.thermopilai.org

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes