ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ!
 Ο εισαγγελέας κ. Πεπόνης αναμένεται σύντομα να καλέσει στον ανακριτή τους πρώτους υπόπτους για το έγκλημα σε βάρος της Ελλάδος

Αυγούστου 10, 2012

Συνέντευξη του οικονομολόγου Κυρ. Τόμπρα

Ο οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας είναι ο άνθρωπος που, πολύ πριν μπούμε στα Μνημόνια ενημέρωσε με ντοκουμέντα το πολιτικό προσωπικό της χώρας, για το σχέδιο θανάτου που  εκτυλισσόταν σε βάρος του τόπου και του λαού. 

· «Αν δεν υπήρχε ο Πάνος Καμμένος, η δική μας Μηνυτήριος Αναφορά θα είχε πάει στο αρχείο και οι μόνοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση θα ήμασταν σήμερα εγώ και ο Γιώργος Νούλας, αφού θα είχαμε σίγουρα μηνυθεί για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση των οικονομικών δολοφόνων και των πολιτικών απατεώνων που τους καλύπτουν εντός της Ελλάδος».
· «Η Ελληνική Κρίση Χρέους δεν θα είχε ποτέ μετατραπεί σε Κρίση Δανεισμού και το Ελληνικό Δημόσιο δεν θα είχε προσφύγει στο Μνημόνιο 1, το Μάιο του 2010, αν η Πολιτική Ηγεσία και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν αποφάσιζαν να μην αντλήσουν την 26/01/2010 το ποσό των 17 ΔΙΣ ευρώ, το οποίο προσέφεραν κατά την ανωτέρω δημοπρασία οι ανάδοχοι της κοινοπρακτικής έκδοσης. Επαρκούσαν για να καλύψουν τις δανειακές ανάγκες του Ελληνικού Δημοσίου, όχι μόνο για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2010, αλλά για όλο το έτος 2010 και μέχρι το Μάιο του έτους 2011, αφού η επόμενη λήξη ομολόγων ήταν τότε αυτή της 18/05/2011, για το ποσό των 6,6 ΔΙΣ ευρώ».
· «Θα εκπλαγείτε όμως όταν ακούσετε όλα τα ονόματα, με τις στοές προέλευσης, τα κολέγια, τις λέσχες, τα pay rolls και όλα τα άλλα κοινά στοιχεία που συνδέουν υπεράνω υποψίας Έλληνες πολιτικούς διαφορετικών κομμάτων, με την Ελληνική τραπεζική και επιχειρηματική διαπλοκή, την παραοικονομία και το διεθνές συνδικάτο του οικονομικού εγκλήματος».
· «Έγινε μεγάλος αγώνας συγκάλυψης των αποκαλύψεών μας και περιθωριοποίησής μας από το πολιτικό σύστημα και τα συστημικά ΜΜΕ».
· «Ο κος Σαμαράς παίζει τόσο πολλούς ρόλους, που στο τέλος, την ώρα την επιβίβασής του στο ελικόπτερο, θα έχει μπερδευτεί τόσο πολύ, που δεν θα θυμάται ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος του».


Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ)

Οι δηλώσεις του πρώην στελέχους του ΔΝΤ Π. Ρουμελιώτη ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, γνώριζε, από την πρώτη στιγμή, ότι το πρόγραμμα που εφάρμοζε στην Ελλάδα δεν έβγαινε, κρύβουν την πραγματικότητα:
Το ΔΝΤ και η τρόικα γνωρίζουν άριστα πού οδηγεί το πρόγραμμά τους. Και αυτές τις μέρες που ο Α. Σαμαράς και η τριμερής κυβέρνησή του, ετοιμάζονται να λάβουν τα πρωτοφανή μέτρα των 11,6 δις ευρώ, εκτυλίσσεται η πιο τελική φάση του σχεδίου του ΔΝΤ και των δανειστών της ΕΕ: η αρπαγή της δημόσιας περιουσίας της χώρας. Έτσι, θα ολοκληρωθεί το έγκλημα σε βάρος της Ελλάδος, στο οποίο αρχικά πρωταγωνίστησαν οι κ.κ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλος, με συνέπεια η χώρα να συρθεί τον Απρίλιο του 2009 υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ.
Ο οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας, ο άνθρωπος που, πολύ πριν μπούμε στα Μνημόνια ενημέρωσε με ντοκουμέντα το πολιτικό προσωπικό της χώρας, για το σχέδιο θανάτου που εκτυλισσόταν σε βάρος του τόπου και του λαού, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη, αποκαλύπτει όλες τις πτυχές του, που μετέτρεψαν την κρίση του ελληνικού χρέους σε κρίση δανεισμού.
«Η χώρα δεν θα είχε προσφύγει στο Μνημόνιο 1, το Μάιο του 2010, αν η πολιτική ηγεσία και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες αποφάσιζαν να αντλήσουν στις 26/01/2010 το επιπλέον ποσό των 17 δις ευρώ, το οποίο προσέφεραν κατά τη συγκεκριμένη δημοπρασία, οι ανάδοχοι της κοινοπρακτικής έκδοσης. Τα χρήματα αυτά επαρκούσαν για να καλύψουν τις δανειακές ανάγκες του ελληνικού Δημοσίου, όχι μόνο για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2010, αλλά για όλο το 2010 και μέχρι το Μάιο του 2011», επισημαίνει ο κ. Τόμπρας.
Όμως, η κυβέρνηση Παπανδρέου, αφού αρχικά είχε φροντίσει να φουσκώσει το έλλειμμα της χώρας, αλλοιώνοντας τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, προέβη και στην παραπάνω εγκληματική πράξη, σύροντας την Ελλάδα και τον λαό στα Μνημόνια.
Τα όσα αποκαλύπτει ο κ. Τόμπρας συγκλονίζουν. «Η τελευταία πράξη του δράματος θα μπορούσε να είναι η εικόνα γερμανικού γερανού, που θα σηκώνει τον Παρθενώνα για να τον μεταφέρει στο Βερολίνο», υπογραμμίζει. Και αυτή την φάση της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας της χώρας, διεκπεραιώνει ο κ. Σαμαράς, «σε πλήρη συνεννόηση με τον Γ. Παπανδρέου, του οποίου ανέλαβε την εργολαβία απενοχοποίησης και διαφύλαξης του ποινικού του μητρώου».
Ο εισαγγελέας κ. Πεπόνης όμως, που έχει στα χέρια του τον ογκωδέστατο φάκελο με τη μηνυτήρια αναφορά του κ. Τόμπρα (09/04/2010) και τα συμπληρωματικά υπομνήματα, αναμένεται σύντομα να καλέσει στον ανακριτή τους πρώτους υπόπτους.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

-Κύριε Τόμπρα, είστε ο άνθρωπος που διαπιστώσατε έγκαιρα, πολύ πριν δηλαδή η χώρα μας μπει βιαίως στον μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ και της Ε.Ε. ότι κάποιοι είχαν μεθοδεύσει αυτή την διαδικασία. Πότε αντιληφθήκατε το παιχνίδι που παιζόταν και ποια ήταν αυτά τα δείγματα που σας έπεισαν ότι πρόκειται για σχέδιο σε βάρος της Πατρίδας μας;
-Καλά τα λέτε. Η Ελληνική κρίση χρέους, που ήταν στα πλαίσια της κρίσης χρέους όλων των χωρών της Ευρωζώνης, μετατράπηκε με δόλο σε κρίση δανεισμού, με τη χειραγώγηση της αγοράς των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου και του συνόλου του Δημοσίου Χρέους, με στόχο την υπαγωγή της Ελλάδας στο 1ο Μνημόνιο και την κηδεμονία του ΔΝΤ.
Η χειραγώγηση την οποία καταγγείλαμε μαζί με τον φίλο και συνεργάτη μου, τον δικηγόρο Γιώργο Νούλα, συντελέστηκε με την εκτέλεση οργανωμένου εγκληματικού σχεδίου, με συγκεκριμένες και συντονισμένες μεθοδεύσεις.
Πρώτα, με τη σύνταξη και δημοσίευση, από τους Οίκους Πιστοληπτικής Αξιολόγησης (Moodys, S&P και Fitch) ψευδών και παραπλανητικών εκθέσεων για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, προς όφελος συγκεκριμένων πελατών τους (επενδυτικές τράπεζες και κερδοσκοπικά κεφάλαια), οι οποίοι είχαν κατά το 2009 επενδύσει σε Καλυμμένα και Γυμνά Ελληνικά CDS, κεφάλαια τουλάχιστον 10 ΔΙΣ Δολαρίων ΗΠΑ.
Στη συνέχεια, με τη διάδοση των εκθέσεων αυτών, μέσω των Ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ και δια του δήθεν έγκυρου και έγκριτου στόματος ενός οργανωμένου δικτύου αναλυτών, οικονομολόγων, καθηγητών πανεπιστημίου και δημοσιογράφων, Ελλήνων και αλλοδαπών, καθοδηγώντας με δόλο την προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης στα αλλοιωμένα στοιχεία του Ελληνικού ελλείμματος του 2009, το οποίο εμφάνιζαν ως δήθεν μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της Ιρλανδίας, με τη συνδρομή συγκεκριμένων υπαλλήλων και στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ και της EUROSTAT, κατά των οποίων, όπως γνωρίζετε, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη Εισαγγελική Έρευνα.
Ακολούθησε η συντονισμένη δράση καλυμμένων και ακάλυπτων συναλλαγών ανοικτών πωλήσεων Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου και οι ταυτόχρονες, προσυμφωνημένες συναλλαγές αγοράς και πώλησης καλυμμένων και γυμνών CDS επί Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και το Μάιο του 2010.
Στο σημείο αυτό πρέπει να σας επισημάνω ότι το ζήτημα των ανοικτών πωλήσεων και της επιμήκυνσης της προθεσμίας τελικού διακανονισμού (Τ+3) στη δευτερογενή αγορά των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, σε συνδυασμό με τη διαπραγμάτευση και τις προσυμφωνημένες συναλλαγές CDS, Γυμνών και Καλυμμένων, αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο επί του οποίου στηρίχθηκε το εγκληματικό σχέδιο της χρηματοοικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδος και της μετατροπής της Ελληνικής Κρίσης Χρέους, σε Κρίση Δανεισμού.
Τα CDS, Καλυμμένα και Γυμνά, χειραγώγησαν την αύξηση των spreads και του κόστους δανεισμού του Ελληνικού Δημοσίου ενώ, η καταστρατήγηση του (Τ+3) και οι Ανοικτές Πωλήσεις των Ελληνικών Ομολόγων, καλυμμένες και ακάλυπτες, οδήγησαν στη χειραγώγηση των τιμών διαπραγμάτευσης των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου στη δευτερογενή αγορά, δημιουργώντας εικονική υπερπροσφορά τίτλων που στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν, με αποτέλεσμα την περαιτέρω απαξίωση και τη κατάρρευση των τιμών διαπραγμάτευσής τους, που είχαν ήδη υποστεί σημαντικές απώλειες από τη χειραγώγηση της αύξησης των τιμών των spreads.
-Ποιος ήταν ο στόχος όλων αυτών των μεθοδεύσεων κ. Τόμπρα;
-Ο στόχος των μεθοδεύσεων αυτών ήταν η κατάρρευση της εσωτερικής αγοράς, ο αφανισμός της ανάπτυξης, η μεθοδευμένη υπαγωγή της Ελληνικής οικονομίας σε καθεστώς στρατηγικής ύφεσης, η συρρίκνωση του ΑΕΠ και της αγοραστικής δύναμης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, προκειμένου να επιτευχθεί η εσωτερική υποτίμηση και η απαξίωση της Ελληνικής οικονομίας, ο αφανισμός των ασφαλιστικών ταμείων, η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και των εσόδων του Δημοσίου, ώστε να καταστεί μονόδρομος η εκχώρηση της οικονομικής κυριαρχίας της Ελλάδος στο ΔΝΤ και τους Δανειστές της, η υπαγωγή του Δημοσίου Χρέους στο Αγγλικό δίκαιο και η παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από την ασυλία επί των περιουσιακών του στοιχείων, προκειμένου οι δανειστές να εξασφαλίσουν τα δάνεια του Ελληνικού Δημοσίου με εμπράγματα δικαιώματα επί της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Η κορυφή όμως του παγόβουνου, που με οδήγησε, μαζί με τον Γιώργο Νούλα, στην κατάθεση της Μηνυτήριου Αναφοράς, ήταν οι πράξεις και οι παραλείψεις της Πολιτικής Ηγεσίας και των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Οικονομικών, του ΟΔΔΗΧ και της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Πράγματι, ενώ πρώτα νομιμοποίησαν την καταχρηστική επιμήκυνση της προθεσμίας διακανονισμού Τ+3 των ανοικτών πωλήσεων στη δευτερογενή αγορά, διευκολύνοντας τους κερδοσκόπους να σορτάρουν την αγορά και, το Δεκέμβριο του 2009, επέτρεψαν την πώληση του CDS του ΤΤ, στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2010, αποφάσισαν να αντλήσουν από τις αγορές μόνον 8 ΔΙΣ ευρώ, από τα 25 ΔΙΣ που εξασφάλισαν οι ανάδοχοι της δημοπρασίας της 26/01/2010, δηλαδή αποφάσισαν να αντλήσουν 17 ΔΙΣ λιγότερα από τις κατατεθείσες προσφορές των Αναδόχων.
-Αυτό το γεγονός, δεν είχε τραγικές συνέπειες για τη χώρα μας στη συνέχεια;
-Μη ξεχνάτε ότι ο λόγος της προσφυγής της Ελλάδος στο Μνημόνιο 1 το Μάιο του 2010, ήταν οι λήξεις των Ομολόγων του Δημοσίου των μηνών Απριλίου και Μαΐου 2010, συνολικού ποσού 16,7 ΔΙΣ ευρώ, τις οποίες η Ελλάδα δήθεν αδυνατούσε να χρηματοδοτήσει και να εξυπηρετήσει. Το γεγονός αυτό είναι καταλυτικής σημασίας και καθιστά προφανές και αυταπόδεικτο ότι η Ελληνική Κρίση Χρέους δεν θα είχε ποτέ μετατραπεί σε Κρίση Δανεισμού και το Ελληνικό Δημόσιο δεν θα είχε προσφύγει στο Μνημόνιο 1, το Μάιο του 2010, αν η Πολιτική Ηγεσία και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν αποφάσιζαν να μην αντλήσουν την 26/01/2010 το ποσό των 17 ΔΙΣ ευρώ, το οποίο προσέφεραν κατά την ανωτέρω δημοπρασία οι ανάδοχοι της κοινοπρακτικής έκδοσης.
Από το καταλυτικό αυτό στοιχείο, σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα, αποδεικνύεται, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι ο λόγος προσφυγής της Ελλάδας στο Μνημόνιο 1 ήταν προσχηματικός, αφού είχε ήδη αποφασιστεί από τον Αύγουστο του 2009, με τη δημοσίευση της έκθεσης του ΔΝΤ υπ’ αριθμό 09/244/2009, όπως αργότερα αποκάλυψε και ο ίδιος ο ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, στην συνέντευξή του στο Γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό CANAL PLUS.
Μη ξεχνάτε ότι τα 17 ΔΙΣ που δεν αντλήθηκαν την 26/01/2010 από τις κατατεθείσες προσφορές 500 Τραπεζών και Επενδυτικών Οίκων, επαρκούσαν για να καλύψουν τις δανειακές ανάγκες του Ελληνικού Δημοσίου, όχι μόνο για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2010, αλλά για όλο το 2010 και μέχρι το Μάιο του 2011, αφού η επόμενη λήξη ομολόγων ήταν τότε αυτή της 18/05/2011, για το ποσό των 6,6 ΔΙΣ ευρώ. Το δε επιτόκιο, ήταν καλό, της τάξεως του 6,10%.
-Πότε πλέον είχατε σχηματίσει την αδιαμφισβήτητη πεποίθηση ότι όσα ζούσε η χώρα αποτελούσαν μέρος δολίου σχεδίου σε βάρος της και καταθέσατε μήνυση; Πόσοι ήταν οι επιστήμονες που βοηθούσαν το έργο σας;
-Όπως γνωρίζετε, η Μηνυτήριος Αναφορά και τα συμπληρωματικά Υπομνήματα που καταθέσαμε στο ΣΔΟΕ και την Ελληνική Δικαιοσύνη, αποτελούνται από χιλιάδες σελίδες δικογράφων και αποδεικτικού υλικού, για τα οποία δουλέψαμε εντατικά, από τον Ιανουάριο του 2010 μέχρι το Νοέμβριο του 2011, όταν καταθέσαμε το τελευταίο Υπόμνημα, με τη δισκέττα που περιέχει την αναλυτική κατάσταση 12.000 Ελληνικών CDS, με τους ειδικούς κωδικούς ταυτοποίησης και αναφοράς τους.
Όπως σας είπα και προηγουμένως, το καταλυτικό στοιχείο που μας έπεισε ότι βρισκόταν σε εξέλιξη οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο χειραγώγησης του Ελληνικού δημόσιου χρέους, ήταν η δημοπρασία της 26/01/2010, όταν η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΟΙΚ αρνήθηκε να αντλήσει από τις αγορές ρευστότητα 17 ΔΙΣ, ενώ γνώριζε ότι χρειαζόταν 16,7 ΔΙΣ για να καλύψει τις λήξεις ομολόγων των μηνών Απριλίου και Μαϊου 2010.
Η επιβεβαίωση όμως των ισχυρισμών μας, ήρθε την ημέρα που καταθέσαμε τη Μηνυτήριο Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αφού την 09/04/2010, αμέσως μετά την κατάθεση της και τη λήψη του ειδικού αριθμού πρωτοκόλλου, σταμάτησαν ως δια μαγείας όλες οι ανοικτές πωλήσεις οι οποίες διακανονίζονταν εκπρόθεσμα, εκτός του διαστήματος Τ+3, και η αγορά επανήλθε στην προ του Οκτωβρίου 2009 λειτουργία της. Μόνο τυχαίο και συμπτωματικό δεν ήταν αυτό το περιστατικό.
Πολλοί Έλληνες και ξένοι επιστήμονες και δημοσιογράφοι μας βοήθησαν στο έργο μας, ειδικά από τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Μ. Βρετανία, αποστέλλοντάς μας χιλιάδες σελίδες στοιχείων και εκθέσεων, από τα οποία αντλήσαμε μεγάλο μέρος του αποδεικτικού υλικού.
-Η μήνυση κατά ποίων στρεφόταν;
-Κατά των φυσικών προσώπων που είχαν τότε την ιδιότητα του νομίμου εκπροσώπου, αντιπροσώπου στην Ελλάδα, διοικούντος, διευθύνοντος, στελέχους, υπαλλήλου, συμβούλου ή συνεργάτη των επενδυτικών οίκων, των κερδοσκοπικών κεφαλαίων, των χρηματοοικονομικών οργανισμών, των επενδυτικών τραπεζών, των τραπεζικών ιδρυμάτων, των οίκων πιστοληπτικής αξιολόγησης, των ρυθμιστικών και εποπτικών αρχών της Ελλάδος και του εξωτερικού, της Τράπεζας της Ελλάδος, της ΕΚΤ, της ΕΛΣΤΑΤ, της EUROSTAT, του ΔΝΤ και των ΜΜΕ, καθώς και κάθε τρίτο φυσικό, νομικό και πολιτικό πρόσωπο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για τα οποία υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ότι με τις πράξεις ή τις παραλήψεις τους συμμετείχαν ή διευκόλυναν τη διάπραξη των παράνομων πράξεων που καταγγέλλονται με την ΑΠ 2744/09-04-2010 ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ και τα επ’ αυτής ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ.
-Μπορείτε να μας πείτε συνοπτικά, ποια σημαντικά στοιχεία περιλαμβάνονται στη μήνυσή σας, που να στοιχειοθετούν ότι σκοπίμως η Ελλάς σύρθηκε στα Μνημόνια του θανάτου;
-Την 09/04/2010 καταθέσαμε τη ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κο Ιωάννη Τέντε, με Αριθ. Πρωτ. ΑΠ 2744/09-04-2010.
Την 07/02/2011 καταθέσαμε το 1ο ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ στο ΣΔΟΕ, για την παροχή εξηγήσεων σχετικά με το ζήτημα της καταστρατήγησης της προθεσμίας διακανονισμού και εκκαθάρισης των συναλλαγών στη δευτερογενή αγορά των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου (Τ+3) και την Υποτιμητική Κερδοσκοπία με το συνδυασμό των Ανοικτών Πωλήσεων, την καταστρατήγηση του Τ+3 και τις ταυτόχρονες συναλλαγές Γυμνών CDS.
Την 19/05/2011 καταθέσαμε το 2ο ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ.ο Αριστείδη Κορέα, σχετικά με τη διερεύνηση των ειδικότερων στοιχείων και τη συλλογή εμπιστευτικών πληροφοριών ως προς τα εμπλεκόμενα φυσικά και νομικά πρόσωπα και τις επίμαχες συναλλαγές, υποδεικνύοντας και τους φορείς άντλησης όλων των ανωτέρω στοιχείων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Την 14/10/2011 καταθέσαμε το 3ο ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ.ο Αριστείδη Κορέα, για την παροχή συμπληρωματικών στοιχείων ως προς την Κοινοπρακτική Έκδοση του 5ετούς Ομολόγου της 26/01/2010, τις καταγγελίες της κας Ζωής Γεωργαντά κατά της ΕΛΣΤΑΤ, της EUROSTAT και του ΥΠΟΙΚ σχετικά με τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009, την συνέντευξη του Στρος Καν στον Γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal + και την Διακομματική Επερώτηση των Βουλευτών κ.κ. ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ΝΔ), ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ (ΑΡΜΑ) και ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΛΑΟΣ).
Για την άντληση όλων των αναλυτικών στοιχείων του αποδεικτικού υλικού, έχουμε δημιουργήσει 2 ελεύθερα αρχεία αναζήτησης, στους ιστότοπους www.minisikerdoskopon.gr, www.stopspeculators.gr και www.scribd.com/my_document_collections/3477124.
-Είχατε ενδείξεις για το ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές σε αυτό το σχέδιο σε βάρος της χώρας μας; Οι κ. κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για παράδειγμα, οι οποίοι όπως λέγεται, αλλοίωσαν σκοπίμως τα στοιχεία του ελλείμματος μέσω της ΕΛΣΤΑΤ και από μονοψήφιο αριθμό το έφτασαν στο 15,4% , δεν ήταν οι μεγάλοι συμμέτοχοι σε αυτό το παιχνίδι;
-Οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες των πολιτικών προσώπων αναφέρονται ειδικά στις Σελ. 7-10, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΔΟΕ 07/02/2011, Σελ. 14-17, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΔΟΕ 07/02/2011, Σελ. 3, σημ. 8, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ 19/05/2011, Σελ. 1-10, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ 14/10/2011, με ειδική αναφορά στην Κοινοπρακτική Έκδοση 5ετούς Ομολόγου της 26/01/2010, τις Καταγγελίες κατά ΕΛΣΤΑΤ & EUROSTAT κας Ζωής Γεωργαντά, τη συνέντευξη NTOMINIK ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ στο Γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό CANAL PLUS, την υπ’ αριθ. 10403/624/19-05-2010 Ερώτηση Βουλευτών κ.κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΩ, ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΕΥΡΑ ΝΑΣΟΥ, ΛΙΝΤΖΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΜΑΝΟΛΗ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΣ, ΓΕΡΑΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΗΛΙΑ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΓΕΛΗ ΣΠΥΡΟΠΑΝΟΥ και ΤΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗ, την Καταγγελία & Ερώτηση του κ.ου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ της 26/05/2011 και τη Διακομματική Επερώτηση των κ.κ. ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ΝΔ), ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΛΑΟΣ) και ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ (ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ) της 11/10/2011.
Ταυτόχρονα, όπως γνωρίζετε, η Ελληνική Δικαιοσύνη διερευνά τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε πρόσφατα η κα Ζωή Γεωργαντά, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία καταγγέλλει ότι οι εθνικοί λογαριασμοί, δηλαδή τα ελλείμματα, τα έσοδα, οι δαπάνες και το σύνολο των στοιχείων που αφορούν τους εθνικούς λογαριασμούς, δεν οριστικοποιούνται εντός της ελληνικής επικράτειας, αλλά έρχονται στην Αθήνα απευθείας από την Eurostat.
Η κα Ζωή Γεωργαντά επίσης κατήγγειλε ότι την αμφίβολη αναθεώρηση του ελλείμματος, στην οποία εδράστηκαν όλα τα μέτρα που ελήφθησαν για να αποφευχθεί η δήθεν χρεοκοπία, τις παραλείψεις στη λειτουργία της ΕΛΣΤΑΤ, τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις του Γερμανού προέδρου της Eurostat και το γεγονός ότι στο έλλειμμα του 2009 προστέθηκαν με προφανή σκοπιμότητα μόνο οι δαπάνες των ΔΕΚΟ και όχι τα έσοδα, είναι στοιχεία τα οποία είχε μεταφέρει στον τότε πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη, στα πολιτικά κόμματα και στις ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών.
Δεν θα διαφύγει της προσοχής σας ότι ερωτώμενη αν πράγματι η ΕΛΣΤΑΤ λειτουργεί ως ανεξάρτητη αρχή, απάντησε ότι το ΔΣ δεν είχε συγκληθεί επί ένα χρόνο και ότι τα 11 μέλη του δεν έχουν υπογράψει καμία από τις αποφάσεις, τις οποίες ήλεγχε αποκλειστικά ο πρόεδρος της Αρχής κ. Ανδρέας Γεωργίου σε συνεργασία με τη Eurostat.
Μετά τις καταγγελίες της κας Ζωής Γεωργαντά, ζητήσαμε από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει τους λόγους για τους οποίους το Υπουργείο Οικονομικών, η ΕΛΣΤΑΤ και η EUROSTAT, δια των αρμοδίων εκπροσώπων, στελεχών και πολιτικών τους προϊσταμένων, αύξησαν τεχνηέντως τα στοιχεία του ελλείμματος της Ελληνικής Οικονομίας για το έτος 2009, εμφανίζοντας αυτό ως δήθεν το μεγαλύτερο της Ευρωζώνης και, ειδικότερα, εμφανίζοντας αυτό ως δήθεν μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της Ιρλανδίας, καθώς και να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες από τις πράξεις και τις παραλήψεις των ανωτέρω πολιτικών προσώπων και υπηρεσιακών παραγόντων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
-Τα όσα ακούστηκαν για τον Γ. Παπανδρέου ότι είχε κέρδη μέσω του αδερφού του από την ένταξη της Ελλάδος στο ΔΝΤ, ευσταθούν και μπορούν να αποτελέσουν θέμα δικαστικής έρευνας;
-Αυτό είναι θέμα άλλης ποινικής δικογραφίας, αυτής του Πάνου Καμμένου, η οποία έχει συσχετισθεί με τη δική μας. Θεωρώ όμως ηθική μου υποχρέωση να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια τον Πάνο Καμμένο, πρώτον επειδή ήταν ο ΜΟΝΟΣ Έλληνας πολιτικός που ασχολήθηκε ενεργά με την υπόθεση και, δεύτερον, επειδή είχε το ηθικό ανάστημα και την τόλμη να πραγματοποιήσει δική του έρευνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συγκρουόμενος με το πολιτικό κατεστημένο ακόμη και του κόμματος στο οποίο τότε ανήκε, τη ΝΔ.
Αν δεν υπήρχε ο Πάνος Καμμένος, η δική μας Μηνυτήριος Αναφορά θα είχε πάει στο αρχείο και οι μόνοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση θα ήμασταν σήμερα εγώ και ο Γιώργος Νούλας, αφού θα είχαμε σίγουρα μηνυθεί για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση των οικονομικών δολοφόνων και των πολιτικών απατεώνων που τους καλύπτουν εντός της Ελλάδος.
Αν δεν υπήρχε ο Πάνος Καμμένος, για να δώσει με το πολιτικό ανάστημα που διαθέτει, τη σημαίνουσα βαρύτητα στο ζήτημα των CDS και του οργανωμένου σχεδίου χειραγώγησης της Ελληνικής οικονομίας και του δημοσίου χρέους, το ζήτημα αυτό δεν θα είχε ποτέ αναδειχθεί και οι Έλληνες θα είχαμε οδηγηθεί ως πρόβατα στη σφαγή, χωρίς να γνωρίζουμε την αλήθεια και τη δυνατότητα απεξάρτησης από τα Μνημόνια των οικονομικών μας δολοφόνων, αντικαθιστώντας τις αδιέξοδες αυτές πολιτικές – όπως πρόσφατα ομολόγησε και ο κος Ρουμελιώτης – με ένα εθνικό σχέδιο απεξάρτησης από τα Μνημόνια και εξόδου από την κρίση.
Όσο για τα πολιτικά πρόσωπα, γνωρίζετε καλά ότι δεν μασάω τα λόγια μου. Δεν μπορώ να γνωρίζω με βεβαιότητα πόσοι ήταν μυημένοι στο κόλπο. Υποψίες, στοιχεία και ενδείξεις έχω για πολλούς. Δεν μπορώ όμως να τους κατονομάσω χωρίς αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία θα αναδείξει σύντομα η Δικαιοσύνη με τις έρευνες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Μη ξεχνάτε ότι ο κος Πεπόνης είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. Θα εκπλαγείτε όμως όταν ακούσετε όλα τα ονόματα, με τις στοές προέλευσης, τα κολέγια, τις λέσχες, τα pay rolls και όλα τα άλλα κοινά στοιχεία που συνδέουν υπεράνω υποψίας Έλληνες πολιτικούς διαφορετικών κομμάτων, με την Ελληνική τραπεζική και επιχειρηματική διαπλοκή, την παραοικονομία και το διεθνές συνδικάτο του οικονομικού εγκλήματος.
Και για να ικανοποιήσω το δημοσιογραφικό σας δαιμόνιο, σας δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι βέβαιος πως χωρίς τη συνδρομή, την ανοχή, την κάλυψη και τη διευκόλυνση των Γ. Παπανδρέου, Γ. Παπακωνσταντίνου και Γ. Προβόπουλου, το έγκλημα του Μνημονίου και της εκχώρησης της εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας της Πατρίδας μας στους κερδοσκόπους και τους δανειστές, δεν θα είχε ποτέ συντελεστεί.
-Κύριε Τόμπρα, τα όσα λέτε είναι συγκλονιστικά. Αν θελήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, βλέπουμε πως το παζλ συμπληρώνεται: Ο Παπανδρέου είχε ήδη συνεννοηθεί πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός, με τον τότε επικεφαλής του ΔΝΤ, να βάλει την χώρα υπό την εποπτεία του. Μην ξεχνάμε και την μετέπειτα ομολογία του ίδιου του Στρος Καν. Ο Παπανδρέου εξελέγη με το «λεφτά υπάρχουν», αμέσως μετά μαγειρεύτηκαν τα στοιχεία του ελλείμματος, αφού πρώτα «αποκεφαλίστηκε» ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ για να μπει άνθρωπος της εμπιστοσύνης του κ. Παπακων/νου, άρχισε ο διασυρμός της χώρας στο εξωτερικό από Παπανδρέου-Πακων/νου… κ.λ.π. Αυτά μόνο εσείς τα βλέπατε; Η Δικαιοσύνη τι έκανε;
-Η δικαιοσύνη δεν βλέπει. Είναι θεσμικά τυφλή. Οι Εισαγγελικές Αρχές χρειάζονται τουλάχιστον μια καταγγελία για να κινηθούν, ειδικά στα πολύπλοκα ζητήματα οικονομικού εγκλήματος και τα αδικήματα λευκού κολάρου, για τα οποία δεν υπάρχει στη χώρα μας η απαραίτητη τεχνογνωσία και η τεχνολογική υποστήριξη πρόληψης και καταστολής, όχι μόνο στη Δικαιοσύνη, αλλά στο σύνολο της Δημόσιας Διοίκησης.
Σας προκαλώ να επισκεφθείτε μία ημέρα το γραφείο του κου Πεπόνη, προκειμένου να διαπιστώσετε και ο ίδιος υπό ποίες συνθήκες είναι καταδικασμένος να λειτουργεί, ο κορυφαίος σήμερα – λόγω αντικειμένου και αποδεδειγμένου ήθους – Εισαγγελικός λειτουργός στην Ελλάδα.
Για το λόγο αυτό οι Πολίτες, ο καθένας από το χώρο του και σύμφωνα με τις γνώσεις και την εμπειρία του, έχουμε την υποχρέωση να καταγγέλλουμε τις περιπτώσεις αυτές στις αρμόδιες Αρχές της Πολιτείας και, στη συνέχεια, να αγωνιζόμαστε, απαιτώντας από τη Δικαιοσύνη να είναι μόνο τυφλή. Να μη γίνει δηλαδή και κουφή…


«ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΕΝΕΡΓΑ».
-Ενημερώσατε το σώμα της βουλής έγκαιρα και πριν μπούμε στον μηχανισμό στήριξης και στα Μνημόνια;
-Ενημερώσαμε όλα τα πολιτικά κόμματα και τους βουλευτές, πριν ακόμη μπούμε στο Μνημόνιο. Όπως όμως σας είπα και προηγουμένως, ο μόνος που ασχολήθηκε ενεργά με την υπόθεση ήταν ο Πάνος Καμμένος.
-Ποια ήταν η αντίδραση των αρχηγών των κομμάτων; Σας πήραν σοβαρά ή σας αντιμετώπισαν ως γραφικό;
-Έγινε μεγάλος αγώνας συγκάλυψης του ζητήματος και περιθωριοποίησής μας από το πολιτικό σύστημα και τα συστημικά ΜΜΕ. Όπως γνωρίζετε, τόσο το ένα, όσο και το άλλο, είναι τρόφιμοι των πολυτελών συσσιτίων του τραπεζικού συστήματος, το οποίο έχει υποθηκεύσει μέχρι και την ιδεολογική ταυτότητα του πολιτικού προσωπικού της Πατρίδας μας, στο βωμό της χορήγησης θαλασσοδανείων, χορηγιών και μαύρου χρήματος.
Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα μετά την παρέμβαση του Πάνου Καμμένου και όταν άρχισαν να το αναδεικνύουν τα ξένα ΜΜΕ, λόγω της συνδρομής μας σε ανάλογες δικαστικές έρευνες στην Ιταλία και την Ισπανία.
-Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος κρατάει σταθερά την αντιμνημονιακή σημαία, για ποιο λόγο δεν έδωσε σημασία στα στοιχεία που του προσκομίζατε;
-Αυτό δεν το γνωρίζω. Μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο. Προφανώς τότε να υποβαθμίστηκε το ζήτημα από τα αρμόδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ή να λειτουργεί εντός του Συνασπισμού και κάποια τραπεζική συνιστώσα, οπότε σας παραπέμπω στην προηγούμενη απάντηση.
-Σε αυτή την ιστορία, πιστεύετε ότι οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας παίζουν κάποιο ρόλο αντίθετο προς τα συμφέροντα της χώρας; Ποιος μπορεί να είναι για παράδειγμα ο ρόλος του Σαμαρά και ποιος του Τσίπρα;
-Ο κος Τσίπρας δεν πιστεύω ότι παίζει κάποιο ρόλο. Τον θεωρώ καθαρό και εύχομαι να μη με απογοητεύσει. Ο κος Σαμαράς όμως παίζει τόσο πολλούς ρόλους, που στο τέλος, την ώρα την επιβίβασης στο ελικόπτερο, θα έχει μπερδευτεί τόσο πολύ, που δεν θα θυμάται ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος του και θα εκπλαγεί όταν οι ομοτράπεζοί του της λέσχης τον αφήσουν στο έδαφος.
Ο κος Σαμαράς αποδέχθηκε να παίξει το ρόλο του Έλληνα Ντε λα Ρούα. Σε πλήρη συνεννόηση με τον Γ. Παπανδρέου, του οποίου ανέλαβε την εργολαβία απενοχοποίησης και διαφύλαξης του ποινικού του μητρώου.
Και ταυτόχρονα, όντας δέσμιος της τραπεζοοικονομικής και μιντιακής διαπλοκής και πολιτικά υποθηκευμένος στο τραπεζικό σύστημα με 130 εκατομμύρια ληξιπρόθεσμα δάνεια, παίζει πλέον το ρόλο του πληρεξούσιου πρωθυπουργού, κατ’ εντολή του ιδίου συστήματος που εξέθρεψε το πολιτικό υβρίδιο του Ε. Βενιζέλου και το δικηγορικό γραφείο του Φ. Κουβέλη. Ο κος Σαμαράς, υπό το άγχος να γίνει και αυτός Πρωθυπουργός – εδώ έγινε ο Γιωργάκης - ξέχασε τα πάντα: Την εξεταστική για την οικονομία. Το «λεφτά υπάρχουν». Τις θέσεις του το 2010, όταν κατήγγειλε το 1ο Μνημόνιο.
-Όπως μας είπατε, ο κ. Καμμένος ήταν ο μόνος που αντέδρασε άμεσα στα όσα καταθέσατε. Προφανώς ο κ. Καμμένος είναι εχθρός του συστήματος. Τα όσα έγιναν μετά τις 6 Μαΐου στο Προεδρικό Μέγαρο, θεωρείτε ότι ήταν παγίδα για να εκθέσει τον κ. Καμμένο;
-Σαφώς ναι. Η ιστορία του Προεδρικού Μεγάρου ήταν ένας καθαρός εκβιασμός στον Πάνο Καμμένο, για να αναγκαστεί να στηρίξει μια μνημονιακή κυβέρνηση, η οποία επιζητούσε τη νομιμοποίηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για να περάσει αναίμακτα από την προεκλογική πολιτική απάτη της αναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, στη μετεκλογική πράξη της διαπραγμάτευσης του αίματος του Ελληνικού Λαού, στο χρηματιστήριο των τραπεζών και των οικονομικών δολοφόνων, με τους οποίους σήμερα συναλλάσσεται η Κυβέρνηση, υπό την αριστερή νομιμοποίηση του κου Φ. Κουβέλη.
-Τι προσδοκάτε από την ελληνική Δικαιοσύνη; Δυο χρόνια πέρασαν από την υποβολή της μήνυσής σας και δεν έγινε τίποτε. Πάει για «θάψιμο» η υπόθεση; Τελικά ο Έλληνας μπορεί να ελπίζει σε τιμωρία των υπευθύνων ή τρέφει και πάλι αυταπάτες;
-Πιστεύω ότι ο κος Πεπόνης θα πράξει το καθήκον του και θα έρθει σύντομα η στιγμή που οι πρώτοι ύποπτοι θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή. Το σημαντικό στην υπόθεση αυτή είναι να αρχίσουν να καλούνται οι πρώτοι. Γιατί θα είναι αυτοί οι ίδιοι που θα δώσουν στη Δικαιοσύνη και τους υπόλοιπους, στην απελπισία τους να σώσουν τους εαυτούς τους.
Πάντα έτσι γίνεται σε αυτές τις υποθέσεις. Ιδιαίτερα δε όταν οι μικροδιαμεσολαβητές του 0,2%-0,3% ανακαλύψουν πόσα χρήματα έβγαλαν στις πλάτες τους οι ντίλερς με τις διψήφιες προμήθειες και τα master fee protection agreements.
-Εσείς κ. Τόμπρα ποια άλλα νομικά όπλα έχετε στην «φαρέτρα» σας;
-Καθημερινά έρχονται στα χέρια μας νέα στοιχεία. Η ανταπόκριση των Ελλήνων του εξωτερικού, ιδιαίτερα από τις χώρες όπου γίνονται αυτά τα deals, είναι πραγματικά συγκινητική. Θέλουν όλοι να δουν τους υπαίτιους για την καταστροφή της Πατρίδας μας στη φυλακή.
-Η χώρα επί δύο χρόνια βρίσκεται στον μηχανισμό στήριξης-θανάτου του ΔΝΤ-Ε.Ε. Πού βλέπετε τελικά να καταλήγει αυτή η ιστορία εφόσον δεν λειτουργήσει η Δικαιοσύνη και το ελληνικό κοινοβούλιο υπέρ των συμφερόντων της Πατρίδος;
-Θα σας παραπέμψω στο κείμενο ενός άρθρου που δημοσίευσα πρόσφατα, αμέσως μετά την ορκωμοσία της trilateral κυβέρνησης των προθύμων.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙΙ - ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΙΙΙ - PSI II, με πανηγυρισμούς Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη για τη διάσωση των δανειστών και του τραπεζικού συστήματος.

-Οριστική κατάρρευση ασφαλιστικών ταμείων.
-Οριστική κατάρρευση εσόδων του δημοσίου.
-Πτώχευση εντός Μνημονίου.
-Πιστωτικό Γεγονός.
-Ενεργοποίηση εμπράγματων εξασφαλίσεων.
-Πλειστηριασμοί κατασχεθείσας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
-Η τελευταία πράξη του δράματος θα μπορούσε να αποδοθεί με την εικόνα γερμανικού γερανού, που θα σηκώνει τον Παρθενώνα για να τον μεταφέρει στο Βερολίνο και με το Ελικόπτερο του Σαμαρά που δεν θα μπορεί να απογειωθεί, λόγω έλλειψης καυσίμων.
Εν τω μεταξύ η Ελλάδα θα έχει… ξανασωθεί και θα πλησιάζει και πάλι η ώρα της ανάπτυξης.... Και θα έχουν πάλι διασφαλιστεί οι μισθοί και οι συντάξεις, με τα χρήματα που θα συνεχίζουν να πηγαίνουν στο ESM.......
Η ώρα για το default πλησιάζει.
Σε λίγο θα συμφέρει και στους δανειστές.
Εύχομαι πραγματικά να διαψευστώ, αλλά λυπάμαι πολύ που δεν θα τα καταφέρω….


 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes