ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!


ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!
1 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: «ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ! ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ»
Ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αστικής γης στην Ελλάδα είναι το ΚΙΣ, το οποίο δεν πλήρωσε ούτε μια δεκάρα για το Χαράτσι της ΔΕΗ, και δεν θα πληρώσει  ούτε τώρα!!!

         «Οι τοκογλύφοι θα φύγουν αν δεν πληρώσουμε ούτε δεκάρα για τους φόρους που μας βάζουν»
·         «Όλοι πρέπει να στρατευτούμε στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στον ξένο κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του»
·         «Τίποτα σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι δικό μας και δεν ορίζουμε ούτε το μέλλον   ούτε την τύχη μας. Η κυβέρνηση του φον Αντωνάκη, δεν είναι ελληνική»
·         «Δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Μόνο σκοτάδι. Και οι «θυσίες»  ήσαν μάταιες»
·         Το «Αντιρατσιστικό» μαζί με την κατάργηση της Κυριακής Αργίας και το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, αποτελούν μια βίαιη προσπάθεια προσαρμογής της ελληνικής κοινωνίας στις προδιαγραφές της «κοινωνίας του μέλλοντος», που θέλει να μας επιβάλει η παγκόσμια  Χούντα των «Περιούσιων»
·         «Τα καθάρματα που σφαγιάζουν τους χριστιανούς στη Συρία και την Αίγυπτο θα αποκτήσουν επίσημα “γραφεία” και στην Αθήνα»
·         «Το σουνίτικο τζαμί στην καρδιά της αρχαίας Αθήνας συμβολίζει την ισλαμική κατάκτηση»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

O πασίγνωστος δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, τον οποίο το σύστημα θέλει φιμωμένο, σε αποκλειστική του συνέντευξη στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής» αποκαλύπτει αυτά που όλοι οι άλλοι κρύβουν. Ενώ οι Σαμαράς, Στουρνάρας, Σταϊκούρας και οι υπηρέτες των τοκογλύφων μιλάνε για σταδιακή είσοδο στην ανάπτυξη, ο Σπύρος Χατζάρας με λόγο πατριωτικό και κρυστάλλινο, όχι μόνο δείχνει τη σκληρή πραγματικότητα αλλά αποκαλύπτει και το ζοφερό μέλλον: «Η Ελλάδα του αύριο θα είναι η χώρα όπου όλοι θα είναι… ίσοι γιατί όλοι θα πεινάνε», τονίζει ο δημοσιογράφος. Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων θέλει την Πατρίδα μας ως ένα νέο στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου το φαγητό θα είναι προνόμιο ενώ θα κυριαρχούν οι μουσουλμάνοι. Ήδη «το σουνίτικο τζαμί στην καρδιά της αρχαίας Αθήνας συμβολίζει την ισλαμική κατάκτηση», επισημαίνει ο Σπύρος Χατζάρας και υπογραμμίζει ότι «το “Αντιρατσιστικό” το οποίο είναι μια ρατσιστική νομοθεσία  κατά των Ελλήνων, προδιαγράφει τις βίαιες προσαρμογές της “κοινωνίας του μέλλοντος”, που θέλει να μας επιβάλει η παγκόσμια  Χούντα των “Περιούσιων”».


H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κύριε Χατζάρα, μπορείτε να μου πείτε σε ποιο σημείο βρίσκεται η χώρα μας; Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι ανακάμπτουμε, ωστόσο υπάρχουν κάποιες φωνές που λένε ότι είμαστε λίγο πριν την οριστική κατάρρευση, ακόμη και στα πρόθυρα του εμφυλίου. Ποια είναι η άποψή σας;
Χατζάρας: Θα πρέπει να σας διορθώσω. Δεν υπάρχει «Χώρα μας». Πρέπει   να εξοικειωθούμε με την δυσάρεστη πραγματικότητα. Τούτο το χώμα είναι πλέον και δικό μας και δικό τους. Βρισκόμαστε υπό κατοχή. Τα αθέατα πάντσερ  των τοκογλύφων βρίσκονται παντού. Δεν υπάρχει ανεξάρτητη Ελλάδα. Τίποτα δεν είναι δικό μας και δεν ορίζουμε ούτε το μέλλον   ούτε την τύχη μας. Η κυβέρνηση του φον Αντωνάκη, δεν είναι ελληνική. Είναι  «μπροστινοί». Δήθεν κυβέρνηση είναι. Και δεν έχουν πολιτική ούτε αποφασίζουν  περί  των «μέτρων». Κάνουν ότι τους διατάξουν οι Obersturmführer Τόμσεν και ο Ράιχενμπαχ. Αυτοί κάνουν κουμάντο.
Οι «δανειστές»   εκβιάζουν  την  δήθεν κυβέρνηση και τους καναλάρχες χορηγούς της,  εκείνοι   με τη σειρά τους, τους βουλευτές, και στο τέλος,  όλοι μαζί  εκβιάζουν τον λαό, για  να πληρώσει τη Νύφη.
Εν τω μεταξύ, η δήθεν κυβέρνηση και οι βουλευτές του συνταγματικού τόξου που την στηρίζουν, την  περνάνε ζωή και κότα με 12.000 ευρώ τον μήνα και στους μεν δειλούς πελάτες πουλάνε φόβο και  στους δε  ευκολόπιστους  πουλάνε  «ελπίδα» και δωρεάν WiFi.
Ωστόσο, η κυβέρνηση Σαμαρά επιμένει ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα ενώ η τρόικα λέει το αντίθετο. Το κεφάλι του κόσμου έχει γίνει… κουδούνι. Ποιον να πιστέψει;
Χατζάρας: Ο φον Αντωνάκης,  διαδίδει ότι «αρχίζουμε να βγαίνουμε από τη βαθιά κρίση», ο Συνταγματολόγος διαβεβαιώνει ότι, «τώρα  πάμε να επιβεβαιώσουμε την είσοδό μας στο τελικό στάδιο, στην τελική στροφή που οδηγεί στην έξοδο από την κρίση», και ο Χρηστάκης  ο ψευδός, υπόσχεται  ότι «υπάρχει τάση αποκλιμάκωσης της ύφεσης». Και όλοι μαζί περιμένουν την επιβεβαίωση από την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία του ζωγραφιστού πρωτογενούς πλεονάσματος που θα διανεμηθεί στους φτωχούς για να ανοίξουν σαμπάνιες.
Η αλήθεια είναι ότι, το 2014 θα είναι η έβδομη χρονιά ύφεσης, και ότι το χρέος, που τον  Σεπτέμβριο έφτασε στα 322 δισ. ευρώ,  θα συνεχίσει να αυξάνεται, και το 2015 θα φθάσει το 183%  του ΑΕΠ. Επομένως το «πρόγραμμα σταθεροποίησης» δεν προσφέρει «δημοσιονομική σταθεροποίηση». Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Δεν υπάρχει ελπίδα. Δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Μόνο σκοτάδι. Και οι «θυσίες»  ήσαν μάταιες. Προσφορά στον πίθο των Δαναΐδων.
Ο κόσμος πρέπει να κλείσει τα αυτιά του στην προπαγάνδα και να μην πιστεύει ούτε τις ψεύτικες απειλές ούτε τις ψεύτικες ελπίδες. Τώρα όλοι πρέπει να στρατευτούμε στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στον ξένο κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του. Δεν πληρώνουμε ούτε δεκάρα για τους φόρους των τοκογλύφων. Έτσι θα φύγουν.     
Μέσα σε μια μέρα είδαμε ένα εκλεγμένο κόμμα, την Χρυσή Αυγή να χαρακτηρίζεται «εγκληματική οργάνωση» και η ηγεσία της να φυλακίζεται. Βλέποντας αυτές τις πρωτόγνωρες για την χώρα μας σκηνές, εγώ τρόμαξα. Ποιο είναι το δικό σας σχόλιο για τα γεγονότα αυτά και πού τελικά στοχεύουν; Γιατί, μάλλον κάπου θα στοχεύουν…
Χατζάρας: Από τον κρατικό  καπιταλισμό της κομμουνιστικής Μόσχας, και τον (αντικειμενικά Κομμουνιστικό)  χρηματιστηριακό Καπιταλισμό της Νέας Υόρκης, έχουμε κάνει πρόοδο. Κάναμε ένα βήμα μπροστά: πήγαμε στη σύνθεση. Στον κομμουνισμό των ιουδαίων τραπεζιτών της Νέας Υόρκης. Στην παγκόσμια Χούντα. Στην  ΑΘΕΑΤΗ παγκόσμια διακυβέρνηση. Η κοινωνία του Όργουελ είναι μπροστά μας και είναι πραγματικότητα.
Οι παράνομες συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι ακριβώς αυτό το πράγμα. Η διαταγή ήρθε από ψηλά. Από τα «κεντρικά». Αυτό φάνηκε ακόμα πιο καθαρά, από την εισβολή που έκαναν οι «μοδίστρες» του φαλακρού Ιουδαίου στο σπίτι δήθεν «χρυσαυγίτη» ταγματάρχη των καταδρομών.
Πέραν τούτου, έχει βεβαίως και  η Χρυσή Αυγή, που πιάστηκε στον ύπνο, τις δικές της τεράστιες πολιτικές ευθύνες ,για τις οποίες  όμως θα μιλήσουμε στον κατάλληλο χρόνο.
Από πού λέτε να προήλθαν οι δολοφονίες των δύο μελών της Χρυσής Αυγής; Να πιστέψουμε την πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση ή πίσω από αυτή υποκρύπτεται κάτι άλλο;
Χατζάρας: Δεν μου αρέσει να κάνω υποθέσεις. Θα σας θυμίσω όμως, ότι το 1990, όταν στην προσπάθεια του να τοποθετήσει μια βόμβα, σκοτώθηκε ο Παυλής, ο οποίος υπηρετούσε στα Ραντάρ της ΕΥΠ στη Μυτιλήνη,  η Ε.Ο 17 Νοέμβρη έβγαλε μια «αυθεντική προκήρυξη», και τον βάφτιζε «τίμιο αγωνιστή». Στη δίκη της 17N όμως, αυτή η προκήρυξη έμεινε «ορφανή». Κανένας δεν τη θυμήθηκε. Ούτε ανακριτής ούτε εισαγγελέας. Μόνο εγώ. Θα σας επισημάνω επίσης τις  πολλές ομοιότητες ανάμεσα στον φόνο του «Αλεξ» στα Εξάρχεια το 2008, και στον φόνο του ράπερ στην Αμφιάλη. Και φυσικά θα σας θυμίσω ότι, η Ελλάδα κυβερνήθηκε προπολεμικά από τον πράκτορα Δαβίδ Μπάλφουρ  που παρίστανε  τον παπα-Δημήτρη των Ανακτόρων, και μεταπολεμικά από τις κυβερνήσεις των Τομ Καραμπεσίνης,  Πίτερ Κορομηλάς και τον Γκάστ Λάσκαρη Αβράκωτος. Άλλωστε στο ξέφραγο αμπέλι που κατοικούμε δραστηριοποιούνται εκτός των αμερικανών και της αλβανικής μαφίας, οι Τούρκοι (ΜΙΤ), οι Γάλλοι (DGSE), οι Γερμανοί (BND), οι Άγγλοι (ΜΙ6) και η φυσικά η Μοσσάντ. Όλοι αυτοί είναι όπως έχετε αντιληφθεί  «προοδευτικοί» και «αριστεροί» και ξέρουν τους καλά τους «τρομοκράτες». Αλλά μήπως ξεχάσαμε τον «Κάρλος»;     
Η κυβέρνηση κατέθεσε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Μπορείτε να μου δώσετε ένα γενικό περίγραμμα; Τι θα απαγορεύεται στον Έλληνα να λέει ή να κάνει;
Χατζάρας:  Το «Αντιρατσιστικό» είναι μια ρατσιστική νομοθεσία  κατά των Ελλήνων. Μια νομοθετική παρέμβαση της διεθνούς τρομοκρατίας της Νέας (Ιουδαϊκής) Τάξης. Επιβάλλεται καθεστώς απόλυτης λογοκρισίας. Διώκονται  τα φρονήματα με το πρόσχημα της  προστασίας των δικαιωμάτων των πανίσχυρων ελίτ. Το «Αντιρατσιστικό» είναι ο νέος ΑΝ 509, αλλά πολύ χειρότερος. Απαγορεύει την έκφραση γνώμης και τιμωρεί την ελεύθερη σκέψη. Από εδώ και πέρα απαγορεύεται το σκέπτεσθαι.
Το «Αντιρατσιστικό» μαζί με την κατάργηση της Κυριακής Αργίας και το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, αποτελούν μια βίαιη προσπάθεια προσαρμογής της ελληνικής κοινωνίας στις προδιαγραφές της «κοινωνίας του μέλλοντος», που θέλει να μας επιβάλει η παγκόσμια  Χούντα των «Περιούσιων». Να προσαρμοστούμε δηλαδή  με τον «δυτικό πολιτισμό», όπως λένε οι πορτοκαλί ρουφιάνοι στο Κίεβο. 
Κύριε Χατζάρα, η κυβέρνηση ανέθεσε σε τέσσερις εταιρείες την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα. Τι σηματοδοτεί αυτό για την Αθήνα;
Χατζάρας: Το σουνίτικο τζαμί στην καρδιά της αρχαίας Αθήνας συμβολίζει την ισλαμική κατάκτηση. Το Καρτέλ της κλεπτοκρατικής εξουσίας στην Αθήνα, οι διεφθαρμένοι καναλάρχες -εργολάβοι  που αποτελούν την κοινοπραξία του σουνίτικου Τζαμιού, μαζί με την δήθεν κυβέρνηση, υπέγραψαν την άνευ όρων  παράδοση της Αθήνας στους ισλαμοφασίστες δολοφόνους της Σαουντικής Αραβίας και του Κατάρ.
Τα καθάρματα που σφαγιάζουν τους χριστιανούς στη Συρία και την Αίγυπτο θα αποκτήσουν επίσημα «γραφεία» και στην Αθήνα. Περί αυτού πρόκειται.  
Όμως ο Αθηναϊκός λαός, στις προσεχείς  περιφερειακές εκλογές την άνοιξη θα έχει την ευκαιρία να απαντήσει. Να  πει «Όχι» στο Τζαμί και «Όχι» στον γάμο των ομοφυλόφιλων. Μπορούμε να μετατρέψουμε τις εκλογές για την περιφέρεια σε δημοψήφισμα.
Έχετε δουλέψει για πολλά χρόνια σε δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση. Πώς κρίνετε τους αντίστοιχους σημερινούς συναδέλφους σας;
ΧατζάραςΚάποτε, βασική προϋπόθεση για να κάνεις  τη δουλειά του δημοσιογράφου ήταν να ξέρεις γράμματα. Σήμερα, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Το 1990, όταν ξεκίναγε η ιδιωτική τηλεόραση είχα προβλέψει ότι κάποτε στο μέλλον το επάγγελμα του δημοσιογράφου θα γινόταν ατιμωτικό. Σαν αυτό του παραχαράκτη και του πλαστογράφου. Δεν έπεσα έξω. Αυτή η εποχή έφθασε. Σας θυμίζω όλους αυτούς που ούρλιαζαν και τσίριζαν επ’ αμοιβή τις ημέρες που η «Χρυσαυγίτιδα» ήταν σε έξαρση. 
Το κοινό έχει ανάγκη την καθαρή, πατριωτική σας φωνή. Πού μπορεί να σας ακούει και να σας βλέπει; Υπάρχει κάτι νεώτερο που σχεδιάζετε για το μέλλον;
Χατζάρας: Όπως ίσως ξέρετε βρίσκομαι στη μαύρη λίστα, διότι είμαι εχθρός των τοκογλύφων  και μαύρο πρόβατο. Για μένα ισχύει γενικό απαγορευτικό, αφού μου έχουν αποδώσει και τον χαρακτηρισμό του αντι-Σημίτη. Προς το παρόν έχω μια εκπομπή 23 λεπτών στο κανάλι ΑΡΤ κάθε Τρίτη στις 08.00 πμ. Και  κάθε Τρίτη και Πέμπτη κάνω μια ωριαία εκπομπή  στις 12.00 στο διαδικτυακό ραδιόφωνο www.axisradio.gr. Αυτά. Άλλα σχέδια δεν έχω.   
Μπορείτε να τολμήσετε μια πρόβλεψη για την Ελλάδα των επόμενων χρόνων;
Χατζάρας: Ελλάδα; Μα ποια Ελλάδα; Πού θα είναι η Ελλάδα; Το «συνταγματικό τόξο» μας σπρώχνει  προς  μια «ευρωπαϊκή ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ( όπως λέμε νέος πατριωτισμός), με  ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά, στην οποία θα κυριαρχεί ο φόβος, η πείνα, η φτώχεια, και οι μουσουλμάνοιΜια κοινωνία, στην οποία το φαγητό θα είναι προνόμιο. Όπως ήταν σε όλα τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Τα «ζητήματα» της απαλλοτρίωσης των ασφαλιστικών  εισφορών μας  και της μιας ενιαίας σύνταξης των 300 ευρώ, μαζί με την απαλλοτρίωση, μέσω της φορολογίας, της μικρής ιδιοκτησίας, είναι στρατηγικού χαρακτήρα, για την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης , και την πορεία προς μια «δίκαιη  σοσιαλδημοκρατική κοινωνία», όπου όλοι θα είναι ίσοι. Όλοι πεινασμένοι. Και όλοι φτωχοί. Και όποιοι θα έχουν ταλέντο, αλλά όχι αξιοπρέπεια, θα πάνε μπροστά. 
Με δυο-τρεις λέξεις μπορείτε να χαρακτηρίσετε μερικά πολιτικά πρόσωπα που θα σας πω;
Χατζάρας: Πολύ ευχαρίστως.
Σαμαράς.
Χατζάρας: φον Αντωνάκης Σαχλαμαράς ή μονόφθαλμος.
Για τον Βενιζέλο;
Χατζάρας: Συνταγματολόγος Ντε Σρεκ.
Τον Γιώργο Παπανδρέου πώς θα τον χαρακτηρίζατε;.
Χατζάρας: Αβάπτιστο.  
Τον Στουρνάρα;
Χατζάρας: Καθηγητάκο.
Και τον Αλέξη Τσίπρα;
Χατζάρας: Αξελ Εβραιόπουλο.    
Με αφορμή τον τελευταίο χαρακτηρισμό σας περί «εβραιόπουλου να σας κάναω ένα σχετικό ερώτημα. Το έχετε αναφέρει κι εσείς στις εκπομπές σας, έχω υποβάλει κι εγώ –πολλές φορές- το ίδιο ερώτημα στον κ. Κουβέλη, χωρίς να έχω πάρει απάντηση: είναι αλήθεια ότι ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ έχει εγγράψει 80 ακίνητα στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) για να έχει το αφορολόγητο; Πώς το σχολιάζετε;
Χατζάρας: Η συζήτηση για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας ανέδειξε το τεράστιο σκάνδαλο  των «Αφορολόγητων», που λόγω «Ολοκαυτώματος» είναι ΝΠΔΔ, και ως ΝΠΔΔ, απαλλάσσονται κάθε φορολογίας. Ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αστικής γης στην Ελλάδα, το ΚΙΣ δεν πλήρωσε ούτε μια δεκάρα για το Χαράτσι της ΔΕΗ, και δεν θα πληρώσει  ούτε τώρα. Κατά παράβαση του Συντάγματος που επιβάλλει την ισότητα. Και ενώ θα πληρώσουν τα άσπαρτα χωράφια, ο Αστέρας της Βουλιαγμένης αλλά και το αεροδρόμιο των Σπάτων δεν θα πληρώσουν επίσης  δεκάρα τσακιστή. Αυτό είναι το πολιτικό σκάνδαλο της Κλεπτοκρατίας  και αυτό πρέπει να καταλάβει κάθε γαϊδούρι που σηκώνει φιλότιμα το φορτίο του. Οι Ναζωραίοι  και οι Ωραίοι είναι αφορολόγητοι. Περί του κυρ Φώτη, τι να σας πω. Είναι πολύ πλούσιος παρότι αριστερός και ένας μεγάλος ιδιοκτήτης. Για τα 80 ακίνητα που δηλώνει, πληρώνει φόρο. Για τα άλλα δεν ξέρω. Ας τα βρει ο Θεοχάρης.       

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" της 1ης Δεκεμβρίου 2013

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes