ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Οἱ 13 δυναστεῖες - Τό ἔγκλημα ἔχει ὄνομα


Οἱ 13 δυναστεῖες - Τό ἔγκλημα ἔχει ὄνομα


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ – ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ

13 δυναστείες σατανιστών διοικούν τον πλανήτη. Αν σε κάποιον πέφτουν πολλές µπορεί να θυµάται µόνο τρείς: Τους Ρόθτσιλντ, τους Ροκφέλλερ και τους Κρούπ. Θα πεί βέβαια κάποιος, τι µας λές τώρα αυτοί είναι στην άλλη άκρη της γης, τι σχέση έχουν µε εµάς; Και όµως είναι πιό κοντά σας από όσο φαντάζεστε!
Ο Ρότσιλντ είναι πίσω από την ΕΚΤ, την Τράπεζα της Ελλάδος και την Εθνική τράπεζα. Ακόµα είναι πίσω από την El Dorado, που βγάζει το χρυσό στη Χαλκιδική. Ο Ρότσιλντ είναι συνεταίρος του Μπουτάρη στα κρασιά, και ο ∆ένδιας ήταν διαχειριστής της βίλλας του στην Κασιόπεια της Κέρκυρας.
Ο Ροκφέλλερ δρά πιό καλυµένα. Από τη µία έχει 4 εταιρείες που έχετε ακουστά. Μιλάω γιά τα ονόµα Exxon-Mobil, Texaco, BP, και την πιό άγνωστη στην Ελλάδα Chevron. Ίσως µερικοί θυµόσαστε τον αγωγό που ακυρώθηκε µεταξύ Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, γιά να µάθετε την συµφωνία του Ξεσαµάρωτου γιά τον αγωγό TAP. Αυτός ο TAP θα µεταφέρει πετρέλαια του Ροκφέλλερ. Μα έχουµε και εµείς πετρέλαιο, γιατί δεν το βγάζουµε να σωθούµε; Μήπως και γιά αυτό έχει βάλει το χεράκι του ο Ροκφέλλερ;
Ο Κρούπ είναι πίσω από την Thyssen-kroup που εµπλέκεται στις µίζες που δώθηκαν στον Τσοχατζόπουλο. ∆ιευθυντές του είναι οἱ άνθρωποι που εισηγούνται στη Μέρκελ, την βραβευµένη γιά την δράση της από τη µασωνική στοά Bnai Brith, να απαιτήσει η τρόικα από τον Ξεσαµάρωτο υπάλληλο της, περίσσοτερα µέτρα, περισσότερες θυσίες, περισσότερο Ξεπούληµα της πατρίδας µας, µε την κάλυψη και την ανοχή ΟΛΩΝ που είναι µέσα στη βουλή.
Γιά να σας ληστέψουν µε την άνεση τους πρέπει να φύγει ένα εµπόδιο. Να φύγει αυτό που λέµε εθνική κυριαρχία. Γιά να φύγει η εθνική κυριαρχία πρέπει να φύγει από την καρδιά και το µυαλό του Έλληνα η Ελληνική του ταυτότητα και η Ορθόδοξη πίστη του. Πως θα γίνει αυτό; Πρέπει να σε πείσουν ότι η οικογένεια σου, ο πολιτισµός σου, οι παραδόσεις σου, η ιστορία σου, οι αξίες και τα ιδανικά σου, η ηθική σου, οι βωµοί και οι εστίες σου είναι ένα “καταπιεστικό εργαλείο της άρχουσας τάξης”. Ποιανής άρχουσας τάξης όµως; όχι των 13 δυναστειών. Γιά αυτές δεν πρέπει να µάθεις ποτέ. Όποιοι σου µιλήσουν γιά αυτές είναι συνοµωσιολόγοι, γραφικοί, ασόβαροι.

Αφού λοιπόν δεν µπορούν να πούν την αλήθεια, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΜΑ. Και ποιό είναι αυτό; Άκρες µέσες µας το έδωσε ο Μάρξ….Όποιος έχει µέσα παραγωγής. Οποιος λοιπόν παράγει είναι κακός. Όχι οι ληστές και οι δολοφόνοι της Νέας τάξης, αλλά όποιος παράγει ΓΕΝΙΚΑ. Όποιος είναι βιοτέχνης, βιοµήχανος, αυτοαπασχολούµενος, µέχρι και αγρότης. Γι’ αυτό οι µπολσεβίκοι αφανίσανε 20 εκατοµύρια κουλάκους, δηλαδή αγρότες.
Αυτό το παραµύθι είχανε φάει από τον Λένιν, που βρέθηκαν οι λογαριασµοί που πληρωνόταν στην Ελβετία από τη Νέα Υόρκη. Και διαπιστώθηκε πως λίγες µέρες πρίν την Οκτωβριανή επανάσταση ο Τρότσκυ ήταν φιλοξενούµενος στο σπίτι του Ροκφέλλερ, πάλι στη Νέα Υόρκη. Βλέπει κανείς τίποτα κακό; Ντροπή σας... Εγώ πάντως όχι.
Έτσι λοιπόν βάζουν στο δικό τους τσουβάλι τον Σωτήρη Σοφιανόπουλο της Χρωπεί, ένα αγνό πατριώτη που είχε πραγµατικά την Ελλάδα στο µυαλό και την καρδιά του και είναι ένας άνθρωπος που τεκµηριωµένα ΖΗΜΙΩΣΕ το προσωπικό του συµφέρον γιά να ΩΦΕΛΗΣΕΙ αυτό που λέµε ∆ΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΟ ΨΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ που σερβίρουν και πολλά άµυαλα παιδιά το καταπίνουν αµάσητο είναι το να µιλάνε γιά το ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ κεφάλαιο. Άν κάποιος χάψει το δόλωµα που του πετάνε δεν µπορεί πιά να δεί ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΣΤΟ ∆ΩΜΑΤΙΟ. Ποιός είναι ο αόρατος γιά τους αφελείς ελέφαντας στο δωµάτιο;
Η τεράστια αντίθεση είναι ανάµεσα στον ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΕΛΛΗΝΑ επιχειρηµατία και στις πολυεθνικές. Ο νοικοκύρης Έλληνας, καθώς προκόβει ο ίδιος, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στηρίζει την ευηµερία και την προκοπή του γένους των Ελλήνων αφού στην πατρίδα µας -αυξάνονται οι ευκαιρίες απασχόλησης γιά τους Έλληνες, -κυκλοφορεί µεγαλύτερη ποσότητα χρήµατος που τζιράρεται και στηρίζει την κατανάλωση άλλων ελληνικών εταίρειών που µε τη σειρά τους απασχολούν Έλληνες και παράγουν εθνικό πλούτο -ανεβάζει τον τζίρο του και από την φορολογία του εισπράτει φόρους το Ελληνικό κράτος γιά κοινωνική πολιτική, παιδεία, υγεία, άµυνα, έργα υποδοµής (επικοινωνίες, δρόµους, λιµάνια, αεροδρόµια, τραίνα), αναβάθµιση του περιβάλλοντος και της καθηµερινότητας µε πάρκα, παιδικούς σταθµούς, παιδικές χαρές κλπ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ Οι πολυεθνικές που ελέγχονται από τις δυναστείες, βλέπε π.χ. SIEMENS, έχουν και τα µέσα και τήν πρόθεση να πατήσουν στα πτώµατα µας. Κρατάνε τους πολιτικούς από τα αχαµνά αφού ελέγχουν το µαύρο χρήµα των προεκλογικών αγώνων. Χωρίς σπόνσορα, ψήφο δεν βλέπεις. Ακόµα ελέγχουν τα βρωµοκάναλα που µας κάνουν πλύση εγκεφάλου µε µονοµερή πληροφόρηση. Όσο γιά την πρόθεση να πατήσουν στα πτώµατα µας, αυτό συνάγεται από την έλλειψη ηθικών φραγµών, αφού τις διευθύνουν σατανιστές που απεργάζονται την παγκόσµια δικτατορία.
∆εν δίστασαν να δηλώσουν ανοιχτά ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ του πλανήτη. Κάτι µε κάνει να υποπτεύοµαι ότι δεν εννοούσαν τους εαυτούς τους, αλλά εµάς τους υπόλοιπους, που βλέπουν σαν “περιττό βάρος πάνω στη γη”, αυτοί οι καλοί άνθρωποι. Όσοι µείνουν, θα πρέπει να εµφυτευτούν µε ένα αθώο τσιπάκι, έτσι γιά να µην το χάνουν ή τους το κλέψουν. Κάτι που ήδη στις ΗΠΑ επιβλήθηκε µε τον νόµο γιά την υγεία που πέρασε ο Obama.
Αν λοιπόν δεν καθόσαστε φρόνιµα σας κλείνουν το τσιπάκι. Και λοιπόν; Και λοιπόν, δεν µπορείτε πιά να αγοράσετε ή να πουλήσετε. Πρακτικά, γιά τον κόσµο που διαµορφώνουν, θα έχετε πάψει να υπάρχετε αφού ούτε να καλλιεργήσετε θα επιτρέπεται, ούτε να πάτε στο βουνό γιατί θα υπάρχουν περιορισµοί.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είναι το να αναφέρεις ΟΛΑ τα περιστατικά που είναι αρκετά σηµαντικά γιά να αποτελούν είδηση, (µε την λογοκρισία που υπάρχει, εµείς δεν µαθαίνουµε ούτε τα µισά), να δίνεις τα γεγονότα ξερά µετά από προσεκτική διασταύρωση, και να δώσεις µε ισονοµία χρόνου την ευκαιρία να αναπτυχθούν οι διάφορες πλευρές του θέµατος και ο θεατής να σκεφτεί και να βγάλει τα συµπεράσµατα του.
Εδώ ο θεατής ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ. ο παρουσιαστής ταυτίζεται µε την µία πλευρά (πράγµα ανεπίτρεπτο γιά αντικειµενικό µέσο), σερβίρει έτοιµα τα συµπεράσµατα (τι να χαλάµε φαιά ουσία τώρα), και κατακεραυνώνει την άλλη.
Ε, λοιπόν φίλοι µου αυτό είναι ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ γιά χαϊβάνια, και γίνεται τόσο χοντροκομμένα που µόνο στην Ντισνεϋλαντ θα τους έπαιρναν σοβαρά.
Έχω τόση εµπιστοσύνη στον εβραίο Βαρδινογιάννη του Star, στον ψιλοµασωνάκο Αλαφούζο του ΣΚΑΙ, που έδινε βαλίτσες στον Μητσοτάκη και τον Κωσταντόπουλο, στον άσπιλο και αµόλυντο Μπόµπολα του MEGA δηλ. µεγαλολαµόγιο και αποκλειστικό εργολάβο του δηµοσίου, που είµαι σίγουρος πως δεν µπορεί ποτέ να µου λένε ψέµατα. Αν σκεφτείτε ότι οι καναλάρχες στην Ελλάδα έχουν σχέσεις συναλλαγής µε τις πολυεθνικές θα πρέπει να ντρέπεστε γιά αυτή σας τη σκέψη.
Έτσι λοιπόν, ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ είναι οι ΠΟΛΥΘΕΘΝΙΚΕΣ εταιρείες, που θέλουν κάθε αντίπαλο εκτός µάχης γιά να µονοπωλούν την αγορά. Με την ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ τους στους ΕΛΛΗΝΕΣ επιχειρηματίες, όσους πετυχηµένους ΕΛΛΗΝΕΣ επιχειρηµατίες µοχθούν και αγωνίζονται καθηµερινά, τίµια, να προκόψουν µε τον ιδρώτα του προσώπου τους χωρίς να πατήσουν πάνω σε πτώµατα. Θέλουν να πατήσουν επάνω στα πτώματα των ΕΛΛΗΝΩΝ επιχειρηματιών.
∆εν θέλω να δώσω εγώ παραδείγµατα, αν και ξέρω αρκετά, αλλά θα ήθελα εσείς να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να αναρωτηθείτε αν ξέρετε ΤΙΜΙΟΥΣ, ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που θα µπορούσαν να φέρουν σε αυτό τον τόπο µιά καλύτερη µέρα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Ας δώσουµε τα χέρια ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ας µήν επιτρέψουµε να µας “∆ΙΑΙΡΟΥΝ” σε µπλέ πράσινους και κόκκινους και µαύρους κόκους αυτοί που ξέρουµε πολύ καλά πως απεργάζονται την γενοκτονία και την εξοντωση µας.
Ας µήν επιτρέψουµε στα καθάρµατα των δυναστειών των Ρότσιλντ, των Ροκφέλλερ, και των Κρούπ να πετύχουν τους ανίερους σκοπούς τους.
Ας δουλέψουµε όλοι µαζί να απελευθερώσουµε αυτό τον ευλογηµένο και πάµπλουτο τόπο, να ξαναστήσουµε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ στα πόδια της, µε έλληνες στην ψυχή και στην καρδιά πρωτοµάστορες, να πετάξουµε τις πολυεθνικές του κατακτητή στο διάολο και ακόµα παραπέρα, γιά να φάµε ψωµί εµείς και τα παιδιά µας.
Η τελευταία βιοµηχανία που φεύγει από την Ελλάδα  είναι η ΒΙΟΧΑΛΚΟ. ∆εν ξέρω πολλά γιά τον Στασινόπουλο, ξέρω όµως πως η εταιρεία συνδέεται µε το 12% των εξαγωγών µας που φέρνουν συνάλλαγµα σε µιά χώρα που πεθαίνει από έλλειψη ρευστότητας. Χιλιάδες θέσεις εργασίας, τί θα γίνουν; Και πως αύριο θα προχωρήσουµε σε αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου µας χωρίς βιοµηχανία; Μήπως κάποιοι προτιµούν να εξάγουµε ακατέργαστο µετάλευµα παρά τελικά προϊόντα; Συµφέρει αυτό τους έλληνες, και όταν λέω τους έλληνες εννοώ ΟΛΟΥΣ τους έλληνες, το δηµόσιο συµφέρον του γένους των Ελλήνων;
Πέρα από αυτά τα ερωτηµατικά, αυτή η βιοµηχανία έφτιαξε τα όπλα και τα πυροµαχικά µε τα οποία οι πατέρες µας πολέµησαν στην Αλβανία το 1940. Μήπως κάποιοι µας θέλουν ανυπεράσπιστους;
Ο Έλληνας που σου δίνει δουλειά ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΑ∆Ι ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ, στήριξε τον. Τα λίγα λαµόγια που πράγµατι κυκλοφορούν απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Και φυσικά είναι προδότης ο έλληνας εργοδότης άν δεν στηρίξει τον Έλληνα εργαζόµενο. Είναι η µόνη διέξοδος. Ας σταµατήσουµε να τρώµε την άρρωστη προπαγάνδα του εχθρού που λέει πως ο περιπτεράς στη γωνία, που άν ξεχάσεις τα ρέστα τρέχει πίσω σου να σου τα δώσει ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, που το εξοµοιώνει µετά µε το ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, όπου και εκεί εντάσσει όχι τις 13 δυναστείες των σατανιστών αλλά µέχρι και τον φύλαρχο της φυλής των γκάου γκάου στα νησιά Παπούα.
Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ έχει όνοµα, τις 13 δυναστείες της Νέας Τάξης και τα δουλικά τους, που όλοι λίγο πολύ τα ξέρουµε.


 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes