ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Οι Βαχαμπιστές εκτελούν μπλόγκερ αλλά οι ΜΚΟ σιωπούν


Οι Βαχαμπιστές εκτελούν μπλόγκερ αλλά οι ΜΚΟ σιωπούν
Το χαλιφάτο στην Ευρώπη
6/12/13

του Σπύρου Χατζάρα

Το «μετριοπαθές» Ισλάμ των Βαχαμπιστών της Σαουδικής Αραβίας καταδίκασε σε θάνατο τον Σαουδάραβα μπλόγκερ Ραΐφ Μπανταβί, για τις πολιτικές θέσεις που διατύπωσε στο μπλόγκ του. Ο Ραΐφ Μπανταβί, (Raif Badawi), είχε δημιουργήσει την ιστοσελίδα «Απελευθερώστε τους φιλελεύθερους Σαουδάραβες», και συνελήφθη τον Ιούνιο του 2012 επειδή με τα σχόλια του «προσέβαλλε το Ισλάμ» και προωθούσε τις «φιλελεύθερες αξίες».
Το δικαστήριο της σαρίας τον καταδίκασε αρχικά στις αρχές αυτής της εβδομάδας σε επτά χρόνια φυλάκισης και 600 ραβδισμούς, αλλά, «κατόπιν εφέσεως του εισαγγελέως», (όπως θα λέγαμε εδώ), καταδικάστηκε χθες σε θάνατο από ανώτερο δικαστήριο με την κατηγορία της «αποστασίας από το Ισλάμ».
Το CNN έκανε ένα ρεπορταζάκι , η «Διεθνής Αμνησία» μετέδωσε την είδηση και το «Human Rights Watch» διαμαρτυρήθηκε διακριτικά. Μέχρι εκεί όμως.
Η σιωπή των ανθρωπιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων και των ΜΚΟ που μάχονται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» δεν προκαλεί εντύπωση, διότι οι οργανώσεις αυτές «λαδώνονται» από τα καθεστώτα του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας. Για τον λόγο αυτό ο Κωνσταντίνου και οι περί αυτόν δεν πήγαν στην Σαουδαραβική πρεσβεία για να «διαμαρτυρηθούν». 

  Η «Διεθνής Αμνηστία» (Amnesty International) όπως αποκάλυψε έκθεσή του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών χρηματοδοτείται με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα, από μια ΜΚΟ βιτρίνα του καθεστώτος του Κατάρ, την Al Karama που έχει την έδρα της στην Ελβετία, και ιδρύθηκε από τον Καταριανό καθηγητή ιστορίας Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi. Η ΜΚΟ Al Karama υποτίθεται ότι παρακολουθεί τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις αραβικές χώρες και συνδέεται τόσο με την Amnesty International όσο και το Human Rights Watch. Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών χαρακτήρισε τον «ανθρωπιστή» καθηγητή Al Nuaimi σαν «χρηματοδότη τρομοκρατών» (terrorist financier and facilitator), και πάγωσε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στις ΗΠΑ, και απαγόρευσε στους Αμερικανούς πολίτες «να κάνουν δουλειές» μαζί του.
Σύμφωνα με τους αμερικανούς ο Al Nuaimi «υποστήριζε οικονομικά» την Al Qaeda για περισσότερο από μια δεκαετία καθώς και την Αλ Νούσρα που σφάζει γυναικόπαιδα και χριστιανούς στην Συρία, και την Αλ Σεμπαμπ που ευθύνεται για την επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Ναιρόμπι. Μόνο φέτος ο Al Nuaimi μετέφερε σε λογαριασμό του Abu-Khalid Al Suri στενού συνεργάτη του αρχηγού της Αλ Κάιντα Ayman Al Zawahiri 600000 δολάρια και διευκόλυνε την χρηματοδότηση της ιρακινής Αλ Κάιντα με 2.000.000 δολάρια το μήνα από Καταριανούς δωρητές. Η «Διεθνής Αμνησία» παραδέχτηκε ότι η ΜΚΟ Al Karama την βοήθησε στο παρελθόν ενώ η Human Rights Watch αρνήθηκε κάθε σχόλιο.

Το χαλιφάτο στην Ευρώπη

Οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας έχουν αποκαλύψει ότι από τα μέσα Αυγούστου του 2003, οι σαλαφιστές /βαχαμπιστές της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν τη δημιουργία μιας τρομοκρατικής υποδομής στη Μέση Ανατολή , την Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Ρωσία. Αυτή είναι η πρώτη φάση κατάκτησης της Ευρώπης, σύμφωνα με το σχέδιο «Ευρώπη 3000».
Σύμφωνα με αυτή τη βασική σύλληψη των σαλαφιστών /βαχαμπιστών της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, η Ευρώπη πρέπει να γίνει μια μουσουλμανική επικράτεια (από τα Ουράλια μέχρι τη Μ. Βρετανία). Η διαδικασία εφαρμογής του σχεδίου είναι διαιρεμένη σε στάδια και βασίζεται σε μια τακτική «βίας και μίσους». Οι εκπαιδευμένοι στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, στον Καύκασο, και στο Αφγανιστάν, ισλαμιστές εξτρεμιστές-τρομοκράτες, διακινούνται είτε παράνομα είτε νόμιμα από «ταξιδιωτικά γραφεία» και «ανθρωπιστικές οργανώσεις» και «νομιμοποιούνται» ως μετανάστες στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ.
Στις παρυφές της πλειονότητας των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας, θα δημιουργηθούν μουσουλμανικοί θύλακες που θα διευρύνονται. Ο κύριος στόχος είναι ένταξη των θυλάκων αυτών σε ένα ενιαίο μουσουλμανικό κέντρο, στο εγγύς μέλλον.
Η Βόρεια Ελλάδα, η Βοσνία, η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, η πΓΔΜ, η νότια Σερβία και το Μαυροβούνιο, πρέπει να γίνουν μακροπρόθεσμα ένα ενιαίο ισλαμικό κράτος που θα τεθεί υπό την πλήρη στρατιωτική και πολιτική επιρροή της Τουρκίας.
Θα δημιουργηθεί δηλαδή μια «πράσινη ζώνη» και η σχέση της με την Ευρώπη θα ελέγχεται από την Κωνσταντινούπολη. Αυτό άλλωστε ήταν και το περιεχόμενο των πρόσφατων δηλώσεων του Ερντογάν.
Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε να αρχίσει η εκπαίδευση Βοσνίων τρομοκρατών με σλαβική εμφάνιση, Τσετσένων και Αλβανών. Υπεύθυνος για τη στρατολόγηση στελεχών με «λευκή ευρωπαϊκή εμφάνιση» και δημιουργία αυτής της τρομοκρατικής βάσης ορίστηκε τότε ο Σαχίντ Εμίρ Μουζά Αζί , που είναι βετεράνος του πολέμου στο Αφγανιστάν και στενά συνδεδεμένος με την Αλ Κάιντα. Οι «μαχητές» αυτοί μπορούν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, να διασκορπιστούν ως μετανάστες σε όλο τον κόσμο, χωρίς να κινήσουν τις υποψίες της αστυνομίας και των υπηρεσιών ασφαλείας. Τους ονομάζουν «λευκούς διαβόλους». Είναι καλά εκπαιδευμένοι και έτοιμοι για «τζιχάντ» σε όλη την Ευρώπη και στη Ρωσία. Από αυτούς προέρχονται και οι «Ευρωπαίοι μαχητές» στη Συρία, ενώ με βάση αυτές τις πληροφορίες δεν είναι καθόλου περίεργο που η ομάδα των «αναλυτών» του EMU του «Εκόνομιστ» τοποθετούν την Ελλάδα στην ομάδα «πολύ υψηλού κινδύνου» για ταραχές μαζί με χώρες όπως η Αίγυπτος, η Βενεζουέλα, η Συρία, το Μπαγκλαντές, ο Λίβανος, η Αιθιοπία, και η Ουκρανία.
Το δεύτερο μέρος αυτού του σχεδίου είναι το «Καύκασος 3000», καθώς το ΝΑΤΟ θα επεκταθεί προς τα ανατολικά και θα αναλάβει τον έλεγχο της Κασπίας Θάλασσας.

Ανθρωπισμός και ...Εργασία

Η στρατολόγηση των «βαχαμπιτών μαχητών» γίνεται από διάφορες χώρες. Εκτός από τους «λευκούς διαβόλους», στρατολογούνται και από φτωχές ισλαμικές χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Υεμένη μέσω διαφόρων οργανώσεων που εργάζονται κάτω από την κάλυψη είτε του «ανθρωπισμού», είτε των «Κέντρων απασχόλησης» και αποτελούν παραρτήματα των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. (Η Κρατική Ασφάλεια του Κατάρ που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2004).
Για παράδειγμα στη Βοσνία δραστηριοποιούνται τυπικά απαγορευμένες ανθρωπιστικές οργανώσεις που βρίσκονται στη μαύρη λίστα των τρομοκρατικών ομάδων που συντάσσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Τέτοιες ΜΚΟ είναι το «Ιδανικό μέλλον της Βοσνίας», το Ταμείο «Αλ Χαραμαϊν », το «Ταμείο Φιλανθρωπίας Αλ Νασχάμπ Αλ Ακτσά », το «Τζεμιάτ αλ Φουρκάν» και το «Ταΐμπάχ αλ Φουρκάν».
Παράλληλα, τα «Κέντρα απασχόλησης» προσλαμβάνουν φτωχούς υποψήφιους μαχητές και μετά οι άνθρωποι αυτοί μεταφέρονται σε εβδομαδιαία βάση σε κέντρα κατάρτισης στην Ντόχα και τη Σαουδική Αραβία και υπόκεινται σε ιδεολογική αλλά και στρατιωτική εκπαίδευση.
Στην κεντρική Βοσνία, σε καθεστώς παρανομίας, λειτουργεί ένα δίκτυο στρατοπέδων, όπου η μουσουλμανική νεολαία περνά μια θρησκευτική και ανατρεπτική προετοιμασία, τρίμηνης διάρκειας. Ο τέως πράκτορας της CIA Robert Baer στο βιβλίο του «Sleeping with the Devil», που εκδόθηκε το 2003 αποκάλυψε ότι η «εξέγερση» των ισλαμιστών στην Τσετσενία ξεκίνησε από το 1992 με την «αθόρυβη» μεταφορά των πρώτων 40 Τσετσένων μαχητών σε ένα μυστικό στρατόπεδο εβδομήντα πέντε μίλια νοτιοανατολικά του Ριάντ για να υποβληθούν σε στρατιωτική και ιδεολογική εκπαίδευση για τέσσερις μήνες.
Εν τω μεταξύ, οι διάφορες «ανθρωπιστικές οργανώσεις»- με ισλαμικά χρήματα - πολλαπλασιάζονται. Στους λογαριασμούς τους εισρρέουν κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και δολάρια. Επαρκούν απόλυτα και για μισθούς και για λαδώματα και για στρατολόγηση οπαδών και για τη δημιουργία κέντρων - θρησκευτικών και στρατιωτικών. Επιπλέον, οι πόροι δαπανώνται σε επιχειρήσεις  διακίνησης ναρκωτικών λαθρομεταναστών και γυναικών και για αγορές όπλων για τα καυτά σημεία.
Με απλά λόγια. Οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας του Κατάρ και της Τουρκίας βρίσκονται πίσω από το Τζαμί, την πρέζα, τις πουτάνες, τους λαθρομετανάστες,  την Αλβανική μαφία, και το δίκτυο των ΜΚΟ.


Σχόλιο:
Ανώνυμος είπε...

Και γίνεται η "συναυλία" από τους αρχιμαέστρους της CIA!
 "Στην τσετσενία πήγαν 40 μαχητές" και μετά γίνανε χιλιάδες. Εδώ σ' εμάς πρέπει να έχουν έρθει χιλιάδες και φροντίζει ο Δένδιας να τους κλείσει σε στρατόπεδα να τους καλοταΐζει για να είναι έτοιμοι για μακελειό!!!!!!
Αυτοί που ξεπουλάνε τα πάντα και παριστάνουν τους σωτήρες μας, πριν φύγουν, θα ξαμολύσουν τους "μαντρωμένους" για να γίνουμε Συρία, κι αυτοί να φύγουν "ήσυχοι".... 


 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes