ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ; ΦΥΛΑΚΗ


26/10/13

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Την ψήφισαν τελικά προχτές οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ την επαίσχυντη τροπολογία, το άκρον άωτον της ευρωδουλείας: θα χώνουν στη φυλακή όποιον διαφωνεί με την εξωτερική πολιτκή της ΕΕ! Όχι δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο. Από την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου ο Ποινικός Κώδικας της Ελλάδας περιλαμβάνει και το άρθρο 485Α με τίτλο: "Παραβάσεις Κανονισμών της ΕΕ" βάσει του οποίου τιμωρείται με φύλακιση μέχρι δύο ετών όποιος παραβιάζει κυρώσεις εναντίον κρατών, οργανώσεων ή προσώπων που έχει επιβάλει η ...ΕΕ! Απίστευτο , εξωφρενικό, αλλά δυστυχώς πέρα για πέρα αληθινό.

Η σφοδρότατη κοινοβουλευτική αντίδραση του ΚΚΕ, το οποίο ανέδειξε την αισχρή κοινοβουλευτική στάση και μέσω του Ριζοσπάστη που προχτές έκανε κεντρικό πρωτοσέλιδο θέμα του την αποκρουστική τροπολογία της κυβέρνησης καθιστώντας την ευρύτερα γνωστή , ξεγύμνωσε ακόμη περισσότερο τους αδίστακτους ευρώδουλους Σαμαρά και Βενιζέλο. Δεν απέτρεψε την υπερψήφισή της από τους κυβερνητικούς σύγχρονους "γερμανοτσολιάδες" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.Yποχρέωσε όμως την κυβέρνηση να εγκαταλείψει το "μπαλαμούτι" , την απάτη δηλαδή χρησιμοποίησης και του ΟΗΕ προκειμένου να συγκαλύψει την προσπάθεια εξόντωσης μέσω φυλάκισης οποιουδήποτε Έλληνα αντιστέκεται στις αποφάσεις της ΕΕ εναντίον χωρών ή οργανώσεων που δεν υποκύπτουν στη γραμμή του Τέταρτου Γερμανικού Ράιχ και των υποτελών του στην ΕΕ! Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την αρχή τάχθηκαν εναντίον της κυβερνητικής τροπολογίας και την καταψήφισαν. Η ΔΗΜΑΡ στην αρχή είχε ταχθεί υπέρ , αλλά βλέποντας στη συνέχεια το θόρυβο που ξεσηκώθηκε και τον αυτοεξευτελισμό που υπέστη, προτίμησε στο τέλος να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και να μην πάρει μέρος στην ψηφοφορία προκειμένου να διασώσει ό,τι ήταν δυνατό να σωθεί.
Είναι πραγματικά κατάπτυστη η στάση του Σαμαρά και του Βενιζέλου και πρέπει σίγουρα να δόσουν λόγο και για την τροπολογία αυτή, όταν θα απομακρυνθούν από την εξουσία. Αυτονόητο είναι πως το άρθρο του Ποινικού Κώδικα πρέπει να καταργηθεί αμέσως από την επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας , αν φυσικά αυτή δεν είναι γερμανόδουλη όσο η σημερινή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η αρχική τροπολογία που έφεραν τα δύο κόμματα , πέρα από την προσπάθειά τους να θολώσουν τα νερά συμπεριλαμβάνοντας και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να καλύψουν το γεγονός πως η εξόντωση των αντιπάλων της ΕΕ τους ενδιέφερε , ήταν ως εξής:«Όποιος με πρόθεση παραβιάζει κυρώσεις ή περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε βάρος κρατών ή οντοτήτων ή οργανισμών ή φυσικών ή νομικών προσώπων, με αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ή με κανονισμούς της ΕΕ, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών εκτός αν από άλλη διάταξη προβλέπεται βαρύτερη ποινή. Οι διατάξεις του προηγούμενου εδαφίου εφαρμόζονται και όταν οι προβλεπόμενες σε αυτό πράξεις δεν είναι αξιόποινες κατά τους νόμους της χώρας στην οποία τελέστηκαν».! Τελικά είναι τόσο ξετσίπωτοι που αφαίρεσαν εντελώς το μπαλαμούτι του ΟΗΕ, άλλαξαν την τουλάχιστον εξάμηνη φυλάκιση με κατ'ανώτατο όριο δύο χρόνια φυλάκισης και τελικά την ψήφισαν αδίστακτα μόνοι τους.
Εξόφθαλμος στόχος της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου και των ποταπών βουλευτών τους είναι να ποινικοποιήσουν κάθε είδους πολιτική δράση που με λόγια ή πράξεις αρνείται να υποταχθεί στη γραμμή της ΕΕ στην εξωτερική πολιτική. Αν για παράδειγμα η ΕΕ χαρακτηρίσει οριστικά και αμετάκλητα "τρομοκρατική οργάνωση" οργανώσεις της Χεζμπολάχ στο Λίβανο ή το PKK στο τουρκικό Κουρδιστάν , όποιος Έλληνας συμπαραστέκεται στις οργανώσεις αυτές από εδώ και πέρα να.. φυλακίζεται! Ακόμη και η Χούντα των συνταγματαρχών είναι συζητήσιμο αν σε έστελνε εξορία ή σε βασάνιζε για θέματα εξωτερικής πολιτκής - αλλά ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδοιασμό να φυλακίζουν όποιον Έλληνα διαφωνεί με την πολιτική της ΕΕ εναντίον κρατών , οργανώσεων ή προσώπων! Είναι προφανές ότι λειτουργούν ως τυφλά όργανα του Τέταρτου Ράιχ. Η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε μετατραπεί ολόκληρη σε μια απέραντη φυλακή, πολύ χειρότερη από εκείνη της χούντας, αν ο εμετικός αυτός νόμος του Σαμαρά και του Βενιζέλου ίσχυε π.χ. την εποχή του πολέμου του ΝΑΤΟ και της ΕΕ εναντίον της Γιουγκοσλαβίας, αφού σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις εκείνης της εποχής έως και το...97%(!) των Ελλήνων τάσσονταν και ντε φάκτο εναντίον της γραμμής της ΕΕ στο θέμα αυτό.
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε να ισχύσει στην πράξη ο κατάπτυστος νόμος του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Είχε απόλυτο δίκιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης , όταν έλεγε στη Βουλή: "  Η απειθαρχία και η ανυπακοή εδώ είναι επιβεβλημένες. Είναι καθήκον κάθε ανθρώπου που θέλει την πρόοδο της κοινωνίας και δεν μπορεί να υποταχθεί στη λογική του "να μπει στο γύψο όλη η ανθρωπότητα" ή έστω ολόκληρη η Ευρώπη, να αντιταχθεί στην εκδοχή που τελικά ψήφισαν οι βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΠΡΙΝ" του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου 2013

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes