ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το τερατούργημα, είναι προδότης του ελληνικού λαού


Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το τερατούργημα, είναι προδότης του ελληνικού λαού
27/11/13

Του Σάββα Καλεντερίδη

Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές! Κατ' ουσίαν ρατσιστικό, φασιστικό και αντεθνικό το τερατούργημα που βαφτίστηκε "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο!


Το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε η γνωστή βουλευτής σε ...συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, για να απαλειφθεί η ...προβληματική διάταξη που τιμωρούσε τον εγκωμιασμό και την άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων, για να τιμωρείται μόνο η γενοκτονία των Εβραίων και των Τούτσι! Αυτό δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού;

Κατατέθηκε στη Βουλή το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο, αντί να καταπολεμήσει αυτό που υποτίθεται ότι επιδιώκει, μάλλον θα επιφέρει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, εκτός κι αν κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός Ελλάδας επιδιώκουν κάτι τέτοιο.
Δεν κρίνουμε το νομοσχέδιο σε σχέση με τους περιορισμούς που μπορεί να επιβάλει στη δημόσια έκφραση και την επιστημονική ιστορική έρευνα. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα και δεν θα ασχοληθούμε μ’ αυτό στο παρόν άρθρο μας.
Θα μείνουμε στην ποινικοποίηση του εγκωμιασμού, της επιδοκιμασίας και της κακόβουλης άρνησης της σημασίας των εγκλημάτων γενοκτονίας ή κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, καθώς και του Ολοκαυτώματος και του ναζισμού, όπως αναφέρονται στο άρθρο 2 του νομοσχεδίου.
Το πρώτο ολίσθημα, για να μην χρησιμοποιήσουμε κάποια πιο σκληρή λέξη, γίνεται με το διαχωρισμό της γενοκτονίας που έγινε εναντίον των Εβραίων από τους Ναζί, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έναντι των άλλων γενοκτονιών που υπέστησαν έθνη και λαοί της περιοχής.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ονομαστικά το Ολοκαύτωμα, ενώ δεν αναφέρονται ονομαστικά οι γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, καθώς και των Αρμενίων, οι οποίες έχουν αναγνωριστεί με νόμο παρακαλώ του ίδιου κοινοβουλίου που θα ψηφίσει και το εν λόγω νομοσχέδιο!



Στην δε αιτιολογική έκθεση, όσον αφορά στο συγκεκριμένο άρθρο, αναφέρει τα εξής: Στο άρθρο 3 προβλέπεται ειδικότερα η ποινικοποίηση των ξενόφοβων και ρατσιστικών συμπεριφορών που εκδηλώνονται με αφορμή τον εγκωμιασμό ή την κακόβουλη άρνηση ή την εκμηδένιση της σημασίας των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, το οποίο έχει κυρωθεί με το Ν. 3003/2002, ή στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945, εφ’ όσον θεωρούνται πρόσφορες να οδηγήσουν στη θυματοποίηση ομάδων ή προσώπων σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του άρθρου 3. Η ποινική απαξία των συγκεκριμένων συμπεριφορών συνίσταται στην κακόβουλη άρνηση ή εκμηδένιση ιστορικών γεγονότων, χωρίς, σε καμία περίπτωση, να επιδιώκεται η απαγόρευση ή ιδεολογική χειραγώγηση της επιστημονικής έρευνας. Γι’ αυτό άλλωστε οι πράξεις αυτές τιμωρούνται μόνον εφ’ όσον έχουν αναγνωριστεί ως εγκλήματα με αμετάκλητη απόφαση είτε ελληνικού είτε διεθνούς δικαστηρίου (η υπογράμμιση δική μας).
Δηλαδή, επί της ουσίας, αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος, όποιος στην Ελλάδα εγκωμιάζει ή αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και τη γενοκτονία των Τούτσι από τους Χούτου, που αναγνωρίστηκαν από διεθνές δικαστήριο, θα τιμωρείται από το συγκεκριμένο νόμο, ενώ οι κεμαλιστές και ισλαμιστές φασίστες με τους εν Αθήναις και Θεσσαλονίκη συνοδοιπόρους τους, θα είναι ελεύθεροι να λοιδωρούν τα θύματα και τους απογόνους της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων και των Ασσυρίων, αφού οι γενοκτονίες αυτές δεν έχουν αναγνωριστεί από ελληνικό ή διεθνές δικαστήριο!
Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι όταν το Μάιο του τρέχοντος έτους επιχειρήθηκε να κατατεθεί το ίδιο νομοσχέδιο, στο οποίο αναφερόταν ότι τιμωρείται ο εγκωμιασμός, η επιδοκιμασία και η κακόβουλη άρνηση της σημασίας των εγκλημάτων γενοκτονίας που έχουν αναγνωριστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, η γνωστή και μη εξαιρετέα βουλευτής απέστειλε ηλεκτρονικό σημείωμα σε συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο ζητούσε να απαλειφθεί η συγκεκριμένη προβληματική διάταξη, η οποία, σύμφωνα με την άποψή της, θα μπορούσε να έχει στη χώρα μας πολύ σοβαρότερες συνέπειες, αν χρησιμοποιηθεί όχι για την άρνηση εγκλημάτων του ναζισμού αλλά για εθνικιστικούς λόγους!
Επίσης, να υπογραμμίσουμε ότι, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, βουλευτής του ιδίου κόμματος συναντήθηκε τότε με τον πρέσβη της ενδιαφερόμενης χώρας, για να συντονίσουν τη δράση τους και να μην ποινικοποιηθεί η άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας καθώς και των Αρμενίων και Ασσυρίων.
Τελικά, μετά από έξι μήνες, και αφού με μια ακατανόητη απόφαση έχει στην ουσία νομιμοποιηθεί η εξύμνηση του Χίτλερ των Ποντίων, με την αναγόρευση της οικίας που έμεινε για μερικά χρόνια σε μουσείο, στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στον ίδιο χώρο που ψηφίστηκαν οι νόμοι που αναγνώριζαν τις Γενοκτονίες Ελλήνων και Αρμενίων, να ψηφιστεί ένας νόμος-έκτρωμα, που είναι ό,τι πιο άθλιο, ανήθικο, εμμετικό και προδοτικό έχει εισαχθεί προς συζήτηση στη βουλή και αναρωτιέται κανείς αν υπάρξει έστω και ένας βουλευτής, εκτός των συνομιλητών των γνωστών πρεσβειών, που θα δεχτεί να ψηφίσει ένα τέτοιο νομικό και εθνικό τερατούργημα! Ντροπή!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "δημοκρατία"
Σχόλια:

ange-ta είπε...

Ο νεοωθωμανισμός καλά κρατεί!

 Η Τουρκία θα χάσει την Κουρδία και θα πάρει για αντάλλαγμα την Ελλάδα.
Nativist είπε...

Όπως έχω γράψει πολλές φορές, είμαι αντίθετος με την ποινικοποίηση αρνήσεως γενοκτονιών κλπ., διότι πιστεύω ότι η Ιστορία γράφεται με επιχειρήματα και όχι με εισαγγελείς. Δεν είναι δυνατόν σε ένα ελεύθερο καθεστώς, να ποινικοποιείται η άποψη.

Από την αρχή που έγινε σκέψη για κατάθεση τέτοιου νόμου, επί υπουργίας Ρουπακιώτη ήταν, στόχος ήταν η ΧΑ, η οποία αρνείται το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Όμως, όπως αναφέρει και το άρθρο, θα είχαμε ... "παράπλευρες απώλειες" και δη στον χώρο της Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), στον οποίο ανήκει η Ρεπούση, δι' ο και το πράγμα δεν προχώρησε.

Η ΝΔ, θυμίζω, είχε πει ότι αρκεί η κείμενη νομοθεσία και είχε αναρτηθεί κι εδώ, αν δεν κάνω λάθος, σχετικό άρθρο του Γιάννη Μιχελάκη.

Τώρα επανέρχονται με ... "βελτιωμένη" έκδοση, που χτυπά την ΧΑ (θα μού επιτρέψετε να λέω τα πράγματα με τ' όνομά τους), αλλά όχι και τους Ρεπούσηδες, διότι, εκτός από την Μαρία, υπάρχουν κι άλλοι που αρνούνται την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας (π.χ. Θεοδωρίδης, Νακρατζάς, Λιθοξώου). 

Είναι πραγματικά κωμικοτραγικό, ο μεν αριστερός Ρουπακιώτης να "τιμωρεί" και τους μεν και τους δε, ο δε "εθνικόφρων" (τρομάρα του!) δισέγγονος της Π. Δέλτα να κυνηγά μόνο τους μεν, απροκαλύπτως δείχνοντας, χωρίς αισχύνη και ντροπή, σε τι πράγματι αποβλέπει ο "αντιρατσιστικός" νόμος, τουλάχιστον στο κομμάτι αυτό.

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον τίτλο του άρθρου: Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το τερατούργημα, είναι προδότης του ελληνικού λαού!
Nativist είπε...

Ιδού τι έγραφε ο Γιάννης Μιχελάκης πριν 5-6 μήνρες:

"Εάν, λοιπόν, το νέο νομοθέτημα έχει – όπως ειπώθηκε – ως βάση τα προηγούμενα, θα θεσπιστούν διατάξεις ενάντια στα Δικαιώματα του Ανθρώπου ή θα υπάρξουν προσαρμογές; Θα αγνοηθούν οι έξωθεν αντιδράσεις ή θα καταλήξει η Ελλάδα σε ένα νομοθέτημα που θα καταδικάζει όσους αρνούνται οποιαδήποτε άλλη γενοκτονία, αλλά ανέχεται όσους αρνούνται τις αναγνωρισμένες από τη Βουλή Γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας;" 

"Ακόμη σοβαρότερο ζήτημα εγείρεται από ενδεχόμενες διατάξεις που θέτουν περιορισμούς στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών σχετικά με τις γενοκτονίες, το ρατσισμό, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Πως μπορεί, δηλαδή, σε μια Δημοκρατία να αναπτύσσεται φόβος μπροστά στην ελευθερία του λόγου και της σκέψης; Πώς μπορεί να φιμώνονται οι διαφορετικές προσεγγίσεις ιστορικών γεγονότων και να απαγορεύεται η ιστορική έρευνα; Πώς μπορεί ορισμένες απόψεις να θεωρούνται ποινικά κολάσιμες και άλλες όχι; Οι λόγοι του Ιωάννου του Χρυσοστόμου και τα κείμενα του Μεγάλου Βασιλείου για τους Ιουδαίους θα θεωρηθούν ρατσιστικά και θα ριχτούν στην φωτιά; Τα κηρύγματα της Εκκλησίας για την αίρεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά θα απαγορευτούν; Θα φυλακιστούν και θα στερηθούν των πολιτικών τους δικαιωμάτων οι επίσκοποι και οι ιερείς που θα επιμείνουν;"

Σήμερα τι λέει για τα παραπάνω ο λαλίστατος Γιαννάκης;


Όποιος ψηφίσει το τερατούργημα θα είναι όντως προδότης.

 Όποιος όμως το καταθέσει; Η κυβέρνηση; Ο Πρωθυπουργός; 

Οι Έλληνες Πολίτες οφείλουν να δραστηριοποιηθούν Πολιτικά και όχι κομματικά,και να πάψουν επιτέλους να τα περιμένουν όλα απο τους άλλους ή να καταλήγουν να υιοθετούν την πιο εύκολη λύση.

Όλα αυτά που ζούμε είναι αποτέλεσμα αυτής μας της αδιαφορίας.

Πολύ καλά μας κάνουν λοιπόν,πρώτοι μάγκες είναι,τους παραδέχομαι.
Alexandros είπε...

Θα πρέπει άμεσα να αναγνωριστούν οι γενοκτονίες των Ποντίων, των Ελλήνων της Θράκης, των Ελλήνων των Δυτικών Παραλίων της Μικράς Ασίας, των Αρμενίων και των Ασσυρίων!
konion είπε...

Πολὺ φοβᾶμαι ὅτι μὲ αὐτὸν τὸν νόμο ἡ κατηγορία περὶ ρατσισμοῦ, μίσους κ.λπ. θὰ ἀποτελῇ καὶ ἀπόδειξι ἐνοχῆς. Δηλαδὴ ὅλα σὲ ἕνα.
Συνεπῶς ὁ νόμος αὐτὸς θὰ δημιουργήσῃ νομικὸ προηγούμενο ὅτι ἡ κατηγορία εἶναι ταυτοχρόνως καὶ ἀπόδειξις ἐνοχῆς.


Ἄντε μετὰ ξανατρεχᾶτε νὰ βγῇ ἀντισυνταγματικός, ὅπως βγῆκε ὁ νόμος ΓΑΠ, Ραγκούση περὶ ἱθαγένειας καὶ ὑπηκοότητος.
kaminis1 είπε...

Σε ένα θέατρο σκιών, κάποιος κινεί τις μαριονέτες. Και η Ρεπούση είναι μαριονέτα. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοί πραγματικά προτείνουν αυτό το έκτρωμα για τους Έλληνες. Βασικά κάπου πάει η σκέψη μου, αλλά δεν θα πώ τίποτα για να μην χαρακτηριστώ γραφικός... Παρ'όλα αυτά, το νομοσχέδιο θα υπερψηφιστεί, όπως υπερψηφίστηκαν όλα τα υπόλοιπα που στόχο έχουν την Γενοκτονία μας.

Αγαπητέ Σάββα, έχεις απόλυτο δίκιο σχετικώς με την επιλεκτικά προκλητική αναφορά του ολοκαυτώματος και την στοχευμένη παράλειψη της γενοκτονίας των αδελφών Ποντίων, η οποία ήταν και η πρώτη του προηγούμενου αιώνα.
Όσον αναφορά την αιτιολογική για το άρθρο 3, τουλάχιστον μέχρι χθές στην ανάρτηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν υπήρχε η σκανδαλώδης αναφορά που επισημαίνεις, η οποία είχε ενσωματωθεί στο προηγούμενο έκτρωμα. Θα το ελέγξω εκ νέου. Ας ακουστεί η φωνή των ποντιακών σωματείων και ομοσπονδιών, ας σταλούν επιστολές σε όλους τους βολευτές με την απαίτηση ουσιαστικής βελτίωσης. Καλόν αγώνα...
Ιωάννης Κρατερός
skal είπε...

Ιωάννη 
υπάρχει σύνδεσμος που σε βάζει στην ιστοσελίδα της Βουλής. Εκεί θα δεις την αιτιολογική έκθεση.
Anastasios είπε...

Αυτό το Ηρωικό έθνος κατάντησε παρατράγουδο!!!Ο ελληνισμός πρεπει να πάψει τις εύκολες λύσεις και την απάθεια διότι πάντα λέγαμε διαβάζοντας την Ιστορία μας ότι το ελάτωμα μας το μέγα είναι ότι γινόμστε μια γροθιά μόνο όταν φτάνουμε στο τελευταίο σκαλοπάτι, λίγο πριν τον αφανισμο !!!!Κύριοι είμαστε σε αυτό το επίπεδο, Ελλήνες όλοι μας χτυπούν τώρα που βρήκαν ευκαιρία και τις συνέπειες τισ νιώθουμε!!!!Δύο τεινα η αντιδράμε σαν Έλληνες(Οι ηρώες πολεμούν σαν Έλληνες) ή σαν προδότες και ετοιμάζουμε μια απάντηση για τα παιδιά μας στο μέλλον (τι έκανες μπαμπα όταν όλοι καταστρέφαν και ξεπουλάγαν το μέλλον μου)!!!!


Η Ρεπουση ανεκαθεν διακρινονταν για την τρικυμια εν κρανίω που την διακατεχει.
Ειναι σαν αυτες τις καταιγιδες που μαινονται δεκαδες χρονια σε καποιους πλανητες του ηλικακου συστηματος και μελετα η ΝΑΣΑ.
Προφανως η Ρεπουση διεκδικει σειρα προτεραιοτητος Ως αντικειμενο ερευνας απο την εν λογω υπηρεσια.
Το νομοσχεδιο απο μονο του φασκει και αντιφασκει διοτι η επιστημονικη ερευνα την οποια δεν αποκλειει το νομοσχεδιο ειναι μοιραιο να οδηγησει σε συμπερασματα!
Αυτα τα συμπερασματα πως θα ανακοινωθουν αν ειναι αντιθετα της επικρατουσας αποψης ?
Θα αποκρυφτουν ή οδευουμε σε μια κατευθυνομενη προπαρασκευασμενη ...επιστημονικη ερευνα ?
Μηπως πρεπει να ευχαριστησουμε τον ΝΑΚΡΑΤΖΑ, ο οποιος μεσα απο τα βιβλια του...(ακριβως η γραφη του):
Ζητω συγγνωμη απο τους Τουρκους για τα δεινα που τους προκαλεσε ο Ελληνικος στρατος!
Το λεγομενο αντιρατσιστικο νομοσχεδιο δεν εχει αντιστοιχο του ουτε στην ουτε στην νοτιο αφρικη, αφου ο ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ, εκεινο το οποιο επεδιωξε και τα καταφερε , ηταν να απορροφησει μεσα απο την κοινη αναγνωριση οτι λαθη εγιναν απο αμφοτερες της πλευρες.
Η μονομερης ληθη οδηγει σε εκρηξη και η εκρηξη οδηγει στα οπλα.
Αμνηστια χωρις ιστορικη μνημη ειναι ανυποστατη.
ΟΠως συσσωμος η αθρωποτητα καταδικασε τις σφαγες στην αφρικη, το Ολοκαυτωμα, ομοιος ωφείλει να καταδικασει ομοφωνα και τις βομβες στην ιαπωνια, τους βομβαρδισμους και την ισοπεδωση της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗς γερμανιας κατα τον β΄πολεμο και βεβαια την ανελεητη σφαγη των Ποντιων ΤΩΝ Αρμενιων , των Ασσυριων , αλλα και αυτης της θρησκευτικης ομαδος των ΜΑΓΔΑΙΩΝ του Ιρακ.
Γενικα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι διακριτη η φιλοσοφικη ενδοια των κρατουντων η οποια οδηγει σε αντιστοιχα ρηχης και επισφαλους αξιας και σημασιας αποφασεις.
ο νομοθετης ωφειλει να εχει διορατικοτητα και φιλοσοφικη διαθεση για να μπορει να διακρινει σε βαθος χρονου τις επιπτωσεις του εργου του.
Εδω μιλαμε για τυπολατρικες εφημερες διαδιακασιες και αποφασεις που δεν εχουν κανενα επιστημονικο σημειο στηριξης, στηριζονται και μονο σε μια πεπαλαιωμενη και ξεπερασμενη πλεον πολιτικη πλατφορμα η οποια δεν εχει καμμια σχεση με τα διαδραματιζομενα στον υπολοιπο κοσμο.
Η ελληνικη πολιτεια ειναι μια ΟΥΤΟΠΙΚΗ πολιτεια προς τερψη και ευχαριστηση.....αυτο που λεει ο λαος:
Γιαννης κερναει, Γιαννης πινει!





Συγχαρητήρια για την επιστολή. Θα ήθελα να αναφέρω ότι όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως κομματικής προελεύσεως ή μάλλον η μεγαλύτερη μερίδα είναι κατά του παρα-νόμου αυτού.Δεν έχω δει έναν να είναι υπέρ,μιλούσε πριν με έναν κομμουνιστή όχι χρυσαυγίτη.Εγώ αμφιβάλλω αν είναι υπέρ και η πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου ακόμα και οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.Και θέτω το ερώτημα.Κύριοι γιατί πιέζεστε από το εξωτερικό ? Πείτε τους ότι δεν έχει καμία χώρα ούτε αι ΗΠΑ τέτοιο νόμο.Μόνο η Γερμανία και η Αυστρία ! Και ας πούμε ότι θέλετε να τον ψηφίσετε.Αναγνωρίστε την γενοκτονία Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού για ισσοροπία ! Γιατί κάνετε τέτοιο κακό στον εαυτό σας ? Δεν το καταλαβαίνω.Αρχίζω να υποψιάζομαι σοβαρότατες και ιδιαιτέρως υψηλές πιέσεις.

"Εκτός κι αν κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός Ελλάδας επιδιώκουν κάτι τέτοιο."

 Πολύ μεγάλη φράση που ίσως πρόσεξαν λίγοι...Την πρόσεξα στη δεύτερη ανάγνωση...Αλήθεια οι εξ Ανατολών δε θα ήταν ευχαριστημένοι με μία μεγάλη άνοδο αντιεβραικών εξ αντιδράσεως αντανακλαστικών που ίσως χαλούσαν την οποία ελληνοισραηλινή προσέγγιση αν θεωρήσουμε ότι η ισραηλινή πλευρά έχει αγνές προθέσεις ? Και δεύτερον ποιοι θέλουν εμφύλιο για να βρουν την χώρα διαλυμένη μήπως ίσως αυτοί που ήθελαν και αποκατάσταση Δημοκρατίας διά της κυπριακής εισβολής κατ αυτούς ειρηνευτικής επιχειρήσεως...

Spyros HELLAS είπε...

Τελικά ποιος είναι ο εχθρός; Πέραν των συνόρων ή εντός αυτών; Μάλλον το δεύτερο... Δύσκολος εχθρός, αλλά θα ηττηθεί.
kostas2008 είπε...

Στο τέλος θα επιτρέπεται να λέμε ότι είμαστε Έλληνες ή θα είναι ρατσιστική δήλωση;
asepites είπε...

Αν το ψηφίσουν η Χ.Α. από 1ο κόμμα που είναι τώρα με 135 βουλευτές θα βαδίσει ολοταχώς για την απολυτη αυτοδυναμία.

 Αν δεν το ψηφίσουν κάποιοι πατριώτες/εθνικιστές νεοδημοκράτες πάλι η Χ.Α. θα έχει 180+ βουλευτές όποτε και αν γίνουν αυτές.

Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα.



"Το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε η γνωστή βουλευτής σε ...συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, για να απαλειφθεί η ...προβληματική διάταξη που τιμωρούσε τον εγκωμιασμό και την άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων, για να τιμωρείται μόνο η γενοκτονία των Εβραίων και των Τούτσι! Αυτό δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού;"

http://www.youtube.com/watch?v=xAMZsAiHyTI
Χαρίλαος είπε...

Δεν πρέπει να υπάρχει ποινικοποίηση της άποψης σε καμία περίπτωση. 

Αν κάποιοι θέλουν να αποδείξουν ότι έγινε ή δεν έγινε κάποια γενοκτονία ας επιβληθούν διά επιχειρημάτων.

Ioannis Pasios είπε...

Έτσι είναι και οι βουλευτές ας το καταλάβουν αυτό καλά!
 Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το τερατούργημα, είναι προδότης του ελληνικού λαού!

Καλημερα ραγιαδες. Ο ραγιαδισμος με την παροδο του χρονου γινεται βιολογικο στοιχειο, το οποιο μεταφερεται γονιδιακα στις επομενες γενεες. Πολλοι θα εκλαβουν τον χαρακτηρισμο σαν βρισια, αλλα δεν ειναι, ειναι μια απλη διαπιστωση, πικρη μεν αλλα διαπιστωση.

Απο που προκυπτει ο χαρακτηρισμος?

Σκεφθειτε τι εχουν κανει ολοι αυτοι που μας σαλαγανε τα τελευταια χρονια.

Μας βαλανε στην ΕΕ χωρις να μας ρωτησουνε. Απλα μας ειπαν οτι θα τρωμε με χρυσα κουταλια, και οτι τα ελληνικα προϊοντα θα απορροφιωνται απο μια τεραστια αγορα 250 εκ!!

Χωρις να μας ρωτησουνε, μας βαλανε στο ευρω δινοντας (οι βοσκοι του ελληνικου οχλου), τον ελληνικο χρυσο, ωστε ακομη και αν μας γαμουσ.. να μην μπορουσαμε να φυγομε απο την φακα του ευρω. 

Αλλοιωσαν την συσταση του πληθυσμου με εκατομμυρια λαθρομεταναστες, οι οποιοι ποτε δεν εγινα παραπανω απο 800 χιλιαδες! την στιγμη που σε πολλες περιοχες δεν ακους πια ελληνικα.

Μας βαλανε στο μηχανισμο κλοπης της ελλαδας με εμετικα μεθοδευματα, χωρις να αντιδρασει κανεις θεσμος της "δημοκρατιας".

Σε επιπεδο "πολιτη", ουσιαστικα εχουν καταργησει το δικαιωμα της αυτοπροστασιας και το δικαιωμα ασκησης οικονομικης δραστηριοτητας.

Σε επιπεδο οικονομιας εχουν απαγορευσει ολες τις οικονομικες δραστηριοτητες, αφηνοντας μονο αυτες που εχουν υψηλη εγκριση απο την συμμορια που εχει πεσει σαν ακριδα πανω στους ραγιαδες.

Και η επιχειρηση κορυφωνεται με τον "αντιρατσιστικο" νομο (καθε κωλοπαιδιά εχει και ενα ωραιο ονομα), που στην πραξη θα ειναι ενας νομος χειροπεδες (ηπιος χαρακτηρισμος).

Και ενω συμβαινουν ολα αυτα, η αδυναμια οποιασδηποτε αντιδρασης απο οποιονδηποτε ειναι εκκωφαντικη.
Ξεκουφαινει και τον πιο φανατικο φιλελληνα οτι δεν υπαρχει πλεον ελληνισμος στην Ελλαδα, αλλα τσουρμα ραγιαδων, κιοτεμενων, εαυτουληδων, ωχαδερφιστων, χωρις εθνικη ή πατριωτικη συνειδηση. 
Τραγικα αμορφωτων και απαιδευτων, με το συνδρομο του ξερολα ακατασχετου παπαρολογου, στο κοκκινο! 
Αναμαζεματα..


Μια, σημαντική πιστεύω, εξέλιξη. 



«Ποια γενοκτονία;»
 
θριαμβολογεί η τουρκική πρεσβεία στην Αυστραλία που χρησιμοποιήθηκε ο χώρος της ομοσπονδιακής βουλής στην Καμπέρα, προκειμένου να υιοθετηθεί η πάγια θέση της πως δεν υπήρξε γενοκτονία Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με ανακοίνωσή της η πρεσβεία εκφράζει τις ευχαριστίες της στον φορέα Australian Turkish Advocancy-Alliance που προσκάλεσε στην Αυστραλία τον αμερικανό καθηγητή Τζάστιν Μακάρθι. Ο εν λόγω καθηγητής υποστηρίζει ότι δεν έγινε ποτέ η Γενοκτονία των Αρμενίων.

Προσκεκλημένος, λοιπόν, του τουρκικού λόμπι περιόδευσε την Αυστραλία και μίλησε στη Μελβούρνη, το Σίδνεϊ και την Καμπέρα «και αποκατέστησε την αλήθεια για τα γεγονότα του 2015» όπως αναφέρει η τουρκική πρεσβεία. Το γεγονός όμως ότι η ομιλία του στην Καμπέρα έγινε μέσα σε αίθουσα του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Πολλοί βουλευτές αλλά και οργανώσεις Αρμενίων, Εβραίων και Ελλήνων σημείωσαν πως είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται σε έναν αρνητή της γενοκτονίας να διατυπώνει τις ανιστόρητες απόψεις του σε χώρο της αυστραλιανής βουλής. Το θέμα απασχόλησε και το αυστραλιανό κοινοβούλιο όπου καταδικάστηκαν οι θέσεις του καθηγητή Τζάστιν Μακάρθι αλλά και των Αυστραλών πολιτικών που του έδωσαν το βήμα.

Ο καθηγητής Μακάρθι παραδέχεται πως σκοτώθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο Αρμένιοι το 1915 αλλά λέει πως αυτό «δεν έγινε στο πλαίσιο μιας συστηματικής γενοκτονίας». Τις θέσεις του αυτές τις έχει καταδικάσει ο Διεθνής Σύνδεσμος Ακαδημαϊκών που ασχολείται με θέματα γενοκτονιών. Ο ομογενής πανεπιστημιακός Παναγιώτης Διαμαντής, που ειδικεύεται σε θέματα γενοκτονιών, είπε πως ο καθηγητής Μακάρθι «παίζει με τις λέξεις».

Ο ιερέας και βουλευτής της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Φρεντ Νάιλ, που πρωτοστάτησε ώστε η πολιτεία του να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες είπε πως το τουρκικό λόμπι με απειλές ότι θα σκιαστούν οι εκδηλώσεις του 2015 για τα εκατό χρόνια της Καλλίπολης κατόρθωσε να πείσει κάποιους για να δοθεί ο χώρος της βουλής στον καθηγητή Μακάρθι «και αυτό είναι λυπηρό».

Την λύπη του για την παραχώρηση της βουλής «ώστε να προβληθεί η τουρκική προπαγάνδα» εξέφρασε και ο πρώην Ομοσπονδιακός Εργατικός βουλευτής Στιβ Γεωργανάς. «Αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο» είπε.

Στο μεταξύ η τουρκική πρεσβεία «πονηρά» προσπάθησε να εμπλέξει και την ομογενή βουλευτή Μαρία Βαμβακινού στις ευχαριστίες της. Η κα Βαμβακινού που είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Αυστραλίας-Τουρκίας μας είπε πως δεν είχε καμιά σχέση με την οργάνωση της περιοδείας του καθηγητή Μακάρθι και ούτε παρακολούθησε τις ομιλίες του.

Υπενθυμίζουμε εδώ πως μόλις πριν μια εβδομάδα ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, Μπάρι Οφάρελ, χαρακτήρισε «απαράδεκτες και καταδικαστέες» τις απειλές του προέδρου του Κοινοβουλίου της Τουρκίας Σεμίλ Τσισέκ ο οποίος ζήτησε να μην επιτραπεί σε βουλευτές της πολιτείας να παραστούν στις εκδηλώσεις για την 100ή επέτειο της Μάχης της Καλλίπολης που θα γίνουν το 2015.

Κι αυτό μετά την απόφασή του κοινοβουλίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, τον περασμένο Μάιο, να αναγνωρίσει τη γενοκτονία Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Υπενθυμίζεται πως και η πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας έχει αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Ποντίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Στο εξωτερικό οι ομογενείς δίνουν μάχη και στο εσωτερικό ο συρφετός αλωνίζει με τις ευλογίες ΚΑΙ της κυβέρνησης Σαμαρά.

Η ψηφοφορία όμως πρέπει να διεξαχθεί οπωσδήποτε,να μην αποσυρθεί το υπό ψήφιση νομοσχέδιο,αντιθέτως να προωθηθεί για να δούμε για ακόμη μια φορά ποιος είναι ποιός σε αυτή τη χώρα,μήπως και βάλουμε επιτέλους μυαλό.

ΥΓ
Ποιο θα είναι το μήνυμα που θα στείλει η κυβέρνηση στο εξωτερικό,στους ομογενείς που αγωνίζονται αλλά και σε όσους ξένους μας στήριξαν τόσα χρόνια;
Adonios είπε...

Η Ευρωπη βαδιζει ολοταχως προς τον ολοκληρωτισμό της ευγενους φυλής. Ο ιδιος ο κομης Καλλεργης-Coudenhove (ιδρυτης της κινησεως για την Πανευρωπη το 1923) γραφει στο βιβλιο του Praktischer Idealismus: Τα χιλιάδες χρόνια της σκλαβιάς έχουν ωφελήσει τους εβραίους, με σπάνιες εξαιρέσεις, καθιστώντας τους μέλη της υπερφυλής[Herrenmenschen]!!!!!!! Τι διαφορετικο ειπε ο Χιτλερ? Γι αυτο περνανε ολοι αυτοι οι νομοι χωρις να ανοιξει μυτη. Η Fuhrerrasse(!!!) υπερτερει (καταλαβατε?). Θα τιμωρεισαι ραγια αν εκφρασεις αμφιβολιες!!! 

Οποιος αμφιβαλλει και ξερει Γερμανικα μπορει να διαβασει το πρωτοτυπο (κατεβαινει σαν pdf). ΔΡΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ μεχρι σημερα (γιατι αραγε?)
Pns_Exe είπε...

Σάββα πολὺ καλὸ ἄρθρο. 
Ἒν γένει διαφωνῶ μὲ τὴν τυχὸν προσωπικὴ ἄρνηση οἱασδήποτε πράξης γενοκτονίας. Ὁ καθένας, ὡς ἄτομο ἔχει δικαίωμα νὰ στηρίζει γεγονότα ποὺ γιὰ ἄλλους εἶναι πράξεις γενοκτονίας ἢ ἁπλούστερα ἐγκλήματα. Μὲ ἐπιχειρήματα, ὅπως ἔγραψε ἕνας ἀναγνώστης πιὸ πρίν, ἀντιμετωπίζονται οἱ θέσεις. Ὁμοίως συμφώνω μὲ τὶς ἀναγνωρίσεις ποὺ κάποια κράτη κάνουν γιὰ πράξεις γενοκτονίας, δηλαδὴ ἕνα κράτος, ὡς σύνολο, ὡς μία ὀντότης νὰ μπορεῖ νὰ ὑποστηρίζει ὴ νὰ ἀρνεῖται ἕνα ἔγκλημα. Ἄλλο τὸ γενικό, τὸ ἐπίσημο, ἄλλο τὸ ἀτομικὸ-ἰδιωτικό.
Τὸ θέμα εἶναι νὰ τηροῦνται δύο μέτρα καὶ δύο σταθμά, δηλαδὴ νὰ ἀναγνωρίζονται ὡς ἰσότιμες διαφορετικὲς γενοκτονίες.
Pns_Exe είπε...

Ἀλλὰ στὴν περίπτωση τοῦ Ἰσραῆλ θὰ ἔπρεπε ἡ Ἑλλάδα νὰ ἀναγνωρίσει τὸ Ἐβραϊκὸ ὁλοκαύτωμα μόνο στὴν περίπτωση ποὺ καὶ τὸ Ἰσραῆλ ἀνεγνώριζε τὴν Ἑλληνικὴ Γενοκτονία...
Alexandros είπε...

Και η κατρακυλα συνεχίζεται, είπαμε δεν είμαστε σε βαρέλι αλλα σε άβυσσο.....


Αυτοί θα ασχοληθούν με τη μονη Soudiou? Σε λίγο βλέπω και τη Χάλκη να τη μετατρέπουν σε Μεντρεσέ.


 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes