ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο νέος χρόνος θα φέρει τα Γραφεία της Αλ Κάιντα στην Αθήνα


Το Τζαμί στον Βοτανικό θα είναι το μνημείο της νέας σκλαβιάς και της νέας ισλαμικής τυραννίας

28/12/13

του Σπύρου Χατζάρα

Για φέτος θα υποδεχτούμε τον νέο χρόνο με το ηλιακό ημερολόγιο και θα γιορτάσουμε την πρωτοχρονιά, αλλά σύντομα θα γιορτάζουμε και με το σεληνιακό ημερολόγιο την Ισλαμική Πρωτοχρονιά, την Εγίρα, (που είναι η πρώτη ημέρα της Ισλαμικής χρονολόγησης), διότι, όπως μας είπε ο Δαβίδ ο Τούρκος, ο νέος Κατακτητής, που μας επισκέφτηκε πρόσφατα, η Αθήνα είναι μια πολυπολιτισμική πόλη και «σε πόλεις όπως η Αθήνα θα πρέπει να είναι ανοιχτά Τζαμιά και συναγωγές για να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα πολίτες και επισκέπτες».
Η Αθήνα, στον ενιαίο ελληνοτουρκικό χώρο έχει τουρκικό και ισλαμικό μέλλον που θα δένει αρμονικά με το Ελληνικό της παρελθόν. Ο Δαβιδ-ογλου, άλλωστε εξίσωσε και την Ακρόπολη με το Τζαμί της κατάκτησης, το Φετιχιέ Τζαμί, λέγοντας: «Το Φετιχιέ τζαμί το είδα σε κακή κατάσταση, μου προκάλεσε θλίψη σε αντίθεση με το θαυμασμό που αισθάνομαι όταν βλέπω την Ακρόπολη. Νομίζω ταιριάζει στην Αθήνα να το αναδείξει». Επομένως, δύο είναι τα ιστορικά μνημεία της πόλης μας. Η Ακρόπολη και το Φετιχιέ Τζαμί, το τζαμί της κατάκτησης.
Το ζήτημα με το τουρκικό τζαμί, που συμβολίζει την κατάκτηση των Αθηνών το είχε θέσει από το 2010 ο Ερντογάν στον Αβάπτιστο, αλλά η αναστήλωση του καθυστέρησε λόγω περικοπών. 
Το Φετιχιέ Τζαμί οικοδομήθηκε στο βόρειο άκρο της Ρωμαϊκής αγοράς επάνω στα λείψανα τρίκλιτης βυζαντινής βασιλικής με υλικά που αρπάχτηκαν από τις βυζαντινές εκκλησίες και τα αρχαία ελληνικά και ρωμαϊκά κτίσματα. Μέχρι και ιωνικά κιονόκρανα βούτηξαν τότε γιατί τους βόλευαν. Το Τζαμί εγκαινιάστηκε κατά την επίσκεψη του Μωάμεθ του Πορθητή στην Αθήνα το 1458. 
Είναι δηλαδή το Τζαμί που συμβολίζει την Άλωση των Αθηνών!
Η Αθήνα δεν έχει μουσουλμάνους πολίτες, όπως είπε ο Δαβίδ ο Τούρκος, αλλά η Τουρκία φρόντισε, μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουντικής Αραβίας και του Κατάρ, και με τη συνεργασία των νεοφιλελεύθερων, κεντροαριστερών και αριστερών «ανθρωπιστών», να αποκτήσουμε επισκέπτες «μακράς διαρκείας».

Για τους τουρίστες βραχείας διαρκείας υπάρχουν φυσικά τζαμιά και στο αεροδρόμιο και στα ξενοδοχεία ενώ για τους «επισκέπτες μακράς διαρκείας», υπάρχουν ήδη στο λεκανοπέδιο περισσότερα από 150 ιδιωτικά Τζαμιά, αν και οι σουνίτες δεν χρειάζονται Τζαμί για να προσευχηθούν.
Το επίσημο Τζαμί της νέας Κατάκτησης, θα χτιστεί στην καρδιά της αρχαίας Αθήνας στον Βοτανικό, με γοργούς ρυθμούς όπως διαβεβαίωσε τον Δαβίδ-ογλου ο συνταγματολόγος, και εκεί θα στεγαστούν η Αλ Κάιντα και η Μουφτία των Αθηνών.
Το Τζαμί στον Βοτανικό θα είναι το μνημείο της νέας σκλαβιάς και της νέας ισλαμικής τυραννίας, και θα νομιμοποιήσει την παρουσία των «απεσταλμένων» των μυστικών υπηρεσιών των σαλαφιστών βαχαμπιστών.
Τώρα, με τις συνεχείς αποκαλύψεις για τον ρόλο των μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας, Σαουντικής Αραβίας και Κατάρ στην τραγωδία της Συρίας, μαθαίνουμε για το πώς οργανώθηκε η αποστολή από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και την παράλληλη απαίτηση τους για τη δημιουργία σουνίτικου τζαμιού που θα τεθεί άμεσα υπό τον έλεγχο των Ουαχάμπι. 
  Η μυστική υπηρεσία της Σαουντικής Αραβίας (Riasat Al Istikhbarat Al Amah) εδώ και είκοσι χρόνια στρατολογεί και εκπαιδεύει σουνίτες μουτζαχεντίν -τζιχαντιστές τους οποίους έχει διασπείρει σε πάρα πολλά κράτη ανά τον κόσμο, και φυσικά και στην Ελλάδα.
Οι «βαχαμπίτες μαχητές», στρατολογούνται από τις φτωχές ισλαμικές χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Συρία, την Υεμένη κλπ., μέσω διαφόρων οργανώσεων που εργάζονται κάτω από την κάλυψη των «κέντρων απασχόλησης», που χρηματοδοτούν οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ και του Ριάντ. Τα «Κέντρα απασχόλησης», προσλαμβάνουν τους φτωχούς υποψήφιους πράκτορες και μετά τους μεταφέρουν σε κέντρα κατάρτισης είτε στην Ντόχα, είτε στη Σαουντική Αραβία όπου υπόκεινται σε «ιδεολογική κατήχηση» από Ουαχάμπι ιερείς.
Μετά τους περνούν από ειδική στρατιωτική εκπαίδευση και αναλόγως αποστέλλονται είτε ως «λαθρο-μετανάστες» στην Ευρώπη, είτε ως αντάρτες μαχητές στη Λιβύη την Αίγυπτο και τη Συρία, αφού περάσουν από «ειδική εκπαίδευση». Αυτό το ιδεολογικό εγχείρημα των βαχαμπιστών διασυνδέεται με την «Αφγανική βιομηχανία της ηρωίνης» που έστησαν η Cia με την βρετανική SIS, (Secret Intelligence Service) η οποία κάνει τζίρους που ξεπερνάνε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο.
Στο εμπόριο εμπλέκονται και οι μυστικές υπηρεσίες Τουρκίας και Πακιστάν υπό τον συντονισμό της CIA. Οι λαθρο- έποικοι μεταφέρονται από τις μυστικές υπηρεσίες που συνεργάζονται με την ντόπια ελίτ και την αλβανο-ελληνική μαφία. Τα λεφτά από τις ισλαμικές «επιχορηγήσεις» και τα ναρκωτικά είναι πολλά και φτάνουν και περισσεύσουν για την χρηματοδότηση των ΜΚΟ και των «αριστερών ανθρωπιστών», που είναι και η ομάδα των χειροκροτητών της ανέγερσης του Τζαμιού. Παραδείγματα που επιβεβαιώνουν αυτή τη διαπίστωση μας δίνει το καθημερινό αστυνομικό ρεπορτάζ.
Για παράδειγμα η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβε, πριν κάμποσο καιρό, έναν «διακινητή» που διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα μας «28 συνολικά μη νόμιμων μεταναστών», που μπήκαν στην Ελλάδα από τον Έβρο, και ο οποίος έλαβε, ως «προκαταβολή αμοιβής», ποσότητα ηρωίνης.
Τα ιλιγγιώδη ποσά που διακινούνται μέσω του «εμπορίου λαθρομεταναστών» και των ναρκωτικών καταγράφονται και από τις υπηρεσίες του ΟΟΣΑ, του ΔΝΤ, και της Παγκόσμιας Τράπεζας, και σύμφωνα με πληροφορίες, το ξέπλυμα χρήματος στην Ελλάδα από αυτές τις «δραστηριότητες» είναι γύρω από τα 4- 4,5 δισ. ευρώ. Λεφτά υπάρχουν. Σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, το σύνολο των εσόδων της διαφθοράς στην Ελλάδα ανέρχεται σε 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Σύμφωνα με την ΕΣΥΕ, ο «τζίρος» της πορνείας, των ναρκωτικών, των λαθραίων τσιγάρων και των οινοπνευματωδών ποτών υπολογίζεται σε 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Για αυτό επιμένουμε:
Όχι στο σουνίτικο τζαμί!
Όχι στον ισλαμοφασισμό που εξάγουν οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουντικής Αραβίας και του Καταρ.
Όχι στην εξάπλωση του «ισλαμικού τόξου» στην Ελλάδα.
Όχι στον ενιαίο «ελληνοτουρκικό χώρο».
Όχι στη Νέα Κατάκτηση.
Όχι στην κατάργηση της Συνθήκης της Λοζάνης.
Όχι στη Μουφτία των Αθηνών και τη νομιμοποίηση των εισβολέων.
Όχι στην αλλοίωση του Εθνικού χαρακτήρα της Πατρίδας μας και στη μετατροπή κάθε λαϊκής γειτονιάς σε πολυπολιτισμική αποικία.

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes