ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΟΙΞΙΣ




Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
23 Νοεμβρίου 2013

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Θαύμα! Κάποιοι άρχισαν να ξυπνάνε. Από το 2011 τα γράφουμε. Δεν υπάρχουν σύμμαχοι.  ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.……. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ. Είναι συνδικάτο απατεώνων. Από πού ξεκινάνε;;; Από την δικιά τους διεφθαρμένη τοπική αυτοδιοίκηση…των καλλικράτηδων.
Η Μέρκελ έβαλε την καυτή σφραγίδα στο κωλομερι του προτεκτορατου & οι υπήκοοι εχάρησαν χαράν μεγάλην για Γερμανική Ανάπτυξη με ΡαϊχενΦούχτελ!
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΕΚΓΕΡΜΑΝΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.
 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ? ΚΑΝΕΙΣ !!
ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ… !!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. – Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΜΑΡΑ….. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !

Πρόκειται για τα προγράμματα που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου από την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου πριν από ένα χρόνο και εποπτεύονται από τον Γερμανό υφυπουργό και στενό συνεργάτη της Μέρκελ, Γοακίμ Φούχτελ.Ποια όμως είναι αυτά τα προγράμματα και τι ακριβώς αφορούν;
- Ένα από τα projects που τρέχουν αφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα το αποτέλεσμα που μπορεί να αποδώσει η μόχλευση της ακίνητης περιουσίας των Δήμων, με Συμπράξεις Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, για παράδειγμα
- με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες κτιρίων που αποτελούν δημοτική περιουσία (μόνο οι δήμοι έχουν στην ιδιοκτησία τους 15.000 σχολεία) (15.000 x 200kw=3gw πανελ και Γερμανικα συστηματα !=δουλειες και κερδη Γερμανια!)
Παράλληλα, προβλέπεται να παρασχεθεί στους Δήμους με την συνδρομή των Γερμανών η τεχνογνωσία για τον εξορθολογισμό των οικονομικών τους και για τον εκσυγχρονισμό των κοινωνικών τους δικτύων. Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ !!!!!!! ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ !! Τώρα βλέπουμε γιατί ήθελαν το πρόγραμμα Καλλικράτης.
Σύμφωνα με την εικόνα που έχει το υπουργείο Εσωτερικών, το 50% των δήμων και πολλές περιφέρειες ενδιαφέρονται για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ενώ έχει συμφωνηθεί και πιλοτική εφαρμογή καινοτόμων δράσεων σε δήμους που θα προσφερθούν εθελοντικά να εφαρμόσουν προγράμματα σε τομείς όπως π.χ. η ανακύκλωση απορριμμάτων, ή η ενέργεια.
ΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΤΙΒΙ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ  ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ? (ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ... )
Ειδικά για τον τομέα της Υγείας, στον οποίο επίσης αναφέρθηκε η κυρία Μέρκελ, ο Χόρστ Ράιχενμπαχ έχει δώσει μεγάλη σημασία και στο υπουργείο έχουν συσταθεί επτά ομάδες για τη βελτίωση σχεδόν κάθε «μαύρης τρύπας» που υπάρχει: συνταγογράφηση, φαρμακευτική δαπάνη, λειτουργία δημόσιων νοσοκομείων, ΕΟΠΥΥ κ.ά.
Ειδικά, σε ό,τι αφορά το κλειστό ενοποιημένο νοσήλιο, μελετάται η μεταφορά στην Ελλάδα ενός μοντέλου, η ανάπτυξη και η εφαρμογή του οποίου, διήρκεσαν επτά χρόνια στη Γερμανία.
Επίσης η Καγκελαρία ενδιαφέρεται για να επενδύσει σε μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για την αξιοποίηση του Ελληνικού.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ 300 ΓΙΔΙΑ… ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΣΑ ΕΓΩ… ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ… ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ….
ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΧΛΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ?
ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ 400ΕΚ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ 100 Η KFW ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΤΟΥ 50% ! ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ! ΕΝΩ  ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ…?? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ…! χαχαχαχαχα
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ? ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !…. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

 

WebCounter.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Top WordPress Themes